-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sm4e86
csendes tag
válasz morfondőr #247 üzenetére
Az az érzésem, hogy a Nintendónál csak azért tették ezt a bejelentést, hogy nyugtassák a kedélyeket, és az esetleges szivárogtatások hírértékét csökkentsék. Sokkal inkább gondolom úgy, hogy ez a kiszivárogtatott hírekre egy reakció.
Én úgy vagyok vele, hogy 2025-ben lesz reális az új konzol megjelentetése.
Szerintem az egyik fő kérdés, hogy maradnak-e a hibrid megoldásnál, vagy már asztali konzol lesz az új Nintendo gép. Ez meghatározhatja az új konzol technikai felszereltségét, fejlettségét. Tudva, hogy a Nintendo a Wii úta nem erőlteti meg magát hardver-ügyben, nem számítok egy nagyon erős konzolra.https://supermario4ever.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- BMW topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Xbox 360 Játékok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest