Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
lazac_ #60470 üzenetére
Én nem rendeltem még tőlük, öcsém rendelt a lányának, és eléggé felkapta a vizet hogy ilyen van. Átmentem hozzá, megláttam a borítót, hát kb 2001 jutott eszembe, amikor a legolcsóbb canon nyomtatóval gyártottuk a dvd-hez a borítókat. Nah azok különbül néztek ki, mint amit ez a Hogwarts kapott.
kb mintha két számjegyű lenne a nyomtató dpi-je, annyira ótvar. Mindegy, én nevettem rajta egyet, ő meg soha többé nem rendel használt játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest