Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A héten én is csatlakoztam a Switch tulajdonosok táborához egy Lite masinával, illetve kezdésnek egy Yoshi's Crafted World-del. (Elég sok az ismerős név itt a New Game Blitz témából. ) Játszani még nem sikerült, nagyjából átfutottam a beállításokat, most meg töltőn csücsül a gép. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: szokta valaki powerbankról tölteni a gépét? Nekem van egy régebbi Xiaomi (a 10.000-es 2-es típusú), de nem hajlandó róla tölteni. Ajánlottak között az Anker PowerCore került elő legtöbbször, van ezzel, vagy bármilyen más típussal valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok