Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz lanszelot #16547 üzenetére
Nem értem az agressziódat velem szemben. Nem szóltam le hőn imádott fájlrendszeredet, csupán megjegyeztem, hogy jelenleg Switchen fölösleges használni, mivel semmi olyat nem tud, amiből profitálni lehetne.
Sok router, amin van USB port, tud médiaszerverként is funkcionálni. Oda például sok lenne az NTFS, hiszen hozzáférési jogosultságok ahhoz nem kellenek, viszont sanszos, hogy nagy fájlok lennének nagy partíciókon. Oda például az ExFAT bőven elég lenne.
De mindegy, hagyjuk a témát - ha csak ismételni tudod magad, az azt jelenti, hogy nem vagy rugalmas vitapartner. Plusz ez már nem a Nintendo Switch-hez tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest