Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
Ezekkel a Sandiskekkel nincs teljesítménygond vagy hibás szektor? Sajnos elég sok a kamu SD kártya, főleg a jóárasítottak az Alin mondjuk úgy kockázatosak. Egyszer láttam erről videót, egy srác tesztelt egy kupac hamis SD kártyát és ugye lassabb az olvasás de főleg az írás része, mint egy eredetinek de ez még talán belefér, nem volt annyira vészes a különbség (kivéve pár nagyon gagyi kártyát, azok döglassúak voltak, de azokról még én is megmondanám, hogy hamisak, ha csak rájuk nézek). Az igazi gond velük, hogy tele voltak hibás szektorokkal, amit valahogy blokkolt a formázásnál, de azért elgondolkodtató.
Én a Samu SD kártyát rendeltem inkább, az több ismerősnek is van és ha nem is merném az életemet feltenni rá, hogy eredeti, de az írás-olvasás sebessége rendben van, megegyezik az eredetivel és hibás szektor mentesek. Szóval ami úgy néz ki, mint egy kacsa és hápog is, togyog is, akkor az egy kacsa, legalábbis remélem A 128gb viszont én is kinövöm idén biztosan és váltanom kell, de azt hiszem maradok a Samunál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- BestBuy ruhás topik
- 3D nyomtatás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- További aktív témák...
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest