Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Ezekkel a Sandiskekkel nincs teljesítménygond vagy hibás szektor? Sajnos elég sok a kamu SD kártya, főleg a jóárasítottak az Alin mondjuk úgy kockázatosak. Egyszer láttam erről videót, egy srác tesztelt egy kupac hamis SD kártyát és ugye lassabb az olvasás de főleg az írás része, mint egy eredetinek de ez még talán belefér, nem volt annyira vészes a különbség (kivéve pár nagyon gagyi kártyát, azok döglassúak voltak, de azokról még én is megmondanám, hogy hamisak, ha csak rájuk nézek). Az igazi gond velük, hogy tele voltak hibás szektorokkal, amit valahogy blokkolt a formázásnál, de azért elgondolkodtató.
Én a Samu SD kártyát rendeltem inkább, az több ismerősnek is van és ha nem is merném az életemet feltenni rá, hogy eredeti, de az írás-olvasás sebessége rendben van, megegyezik az eredetivel és hibás szektor mentesek. Szóval ami úgy néz ki, mint egy kacsa és hápog is, togyog is, akkor az egy kacsa, legalábbis remélemA 128gb viszont én is kinövöm idén biztosan és váltanom kell, de azt hiszem maradok a Samunál.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows Insider Program
- Háztartási gépek
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest