Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
Szvsz az idei legizgalmasabb Sport TV-s meccs a mai.
-
lvnt
őstag
Ahogy nézem, lehet még izgalom a Packers-meccsen is. Mondjuk ennek én nem igazán örülök.
-
lvnt
őstag
-
lvnt
őstag
De szép volt!
-
lvnt
őstag
17 másodperc...Szerk.: Majdnem.
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Megint egy sérülés. Épphogy elkezdődött a szezon...
-
lvnt
őstag
A sok hiba mellett azért van egy pár gyönyörű megmozdulás. Nem rossz meccs ez a Pats-Chargers sem.
-
lvnt
őstag
Ha valakinek stream kell: [link]. Egész használható NFL-linkek vannak az oldalon.
-
lvnt
őstag
Azért nem kicsit jobb ez a Washington, mint a tavalyi.
-
lvnt
őstag
Azoknak, akik nem tudták nézni: érdemes pótolni!
-
lvnt
őstag
Cobb...
-
lvnt
őstag
Na, ki éjszakázik még ma?
-
lvnt
őstag
Én aszerint döntenék a helyedben, hogy mennyi meccset tudnék élőben is megnézni. Ha kevés maradna ki a sokszor éjjeli időpontok miatt, akkor megérheti. Ha viszont a mérkőzések zömét nem tudnád nézni munka vagy egyéb miatt, akkor egyértelműen túl sok pénz érte. Bár kinek mennyi a sok.
pohár: A még a régen a másik topikban általad ajánlott streames oldalon nem tudod, hogy szokott-e működni az NFL Network? Erre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Azt láttátok, hogy Moss visszavonul? Meglepődtem. Igaz, hogy idén már csak árnyéka volt régi önmagának, de azért mégiscsak hatalmas alakja volt az NFL-nek.
-
lvnt
őstag
...és el is dőlt. Most már "csak" a másfél hónapot kell kivárnunk, és kezdődhet a show végre.
-
lvnt
őstag
-
lvnt
őstag
Úgy érzem, Rodgers ma lépett ki végleg az öreg árnyékából. Csodálatos volt!
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Na, ez így még (nagyon) húzós lesz.
-
lvnt
őstag
Szerencsére a GB túljutott a harmadik negyedi holtponton. Gyerünk, Packers!
-
lvnt
őstag
Gond lesz, b*ssza meg.
-
lvnt
őstag
Ez a hiba még döntő lehet.
-
lvnt
őstag
Én is ezen gondolkoztam. Mármint a technikán, nem a játszadozáson.
Ha belegondolok, hogy nálunk egy-egy koncert után a Puskásban hetekig ment a sírás-rívás, hogy szétment a pálya... Igaz, ott sok néző volt magán a pályán, de itt meg azért mégiscsak ugráltak rajta egy fél órát a táncosok. -
lvnt
őstag
A Green Bay előző drive-ja és Big Ben mostani interception-je jó kis kontrasztot állított a két QB között. Pedig nem volt jellemző idén (sem) ez Roethlisbergerre.
Csak így tovább, Packers! -
lvnt
őstag
Hihetetlen! Ki az a Manning, ki az a Brady?
-
lvnt
őstag
Húú, játszanak az idegeimmel...
heihachi: Csak az a félidei popkoncert ne lenne.
-
lvnt
őstag
válasz tiv83us #2535 üzenetére
Hát, nem jöttek vissza. Brady csak annyit mutatott ma, amennyi feltétlenül szükséges volt. Favre miatt pedig szerintem nem kell aggódni, kapott ő már nagyobbat is az évek során, és mindig ott volt a csapatának. Más kérdés, hogy a Minnesotának elúszni látszik a rájátszás...
-
lvnt
őstag
IGEN!!!
-
lvnt
őstag
Húú, mit húzott a NO.
Ezaz, vezet a Saints![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest