Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A Zéé

Topikgazda

válasz rlazol #5466 üzenetére

Persze, benne van ez is. Meg az is, hogy D játékos is volt, hogy az edzőket idézzem, aki D akar lenni, annak muszáj, hogy ne legyen normális, és muszáj a fokozott agresszivitás is.
    De a folyamatos, gyengén csillapított ütések miatt rendszeres az agyrázkódás, és emiatt alakulnak ki mindenféle deformitások az agyban, ami depresszióhoz, túlzott agresszióhoz, és egyéb hasonló dolgokhoz vezethet
    Ezt nem én találtam ki, a holtszezon alatt több cikk, és orvosi tanulmány is foglalkozott vele, ugye akkor volt vagy 2-3 öngyilkosság is :/

A játék sebessége, intenzitása sokat változott az elmúlt 10-15 évben, amit a sisakok nem igazán tudtak lekövetni. ~5 éve érték utol ezt a sisakokkal. Ezt személyes tapasztalatokkal is alá tudom támasztani. Az első sisakom: egy Riddell VSR 4 -ami pár évvel ezelőttig több mint a játékosok felén volt- messze nem egy kategória egy Riddell Revo Speeddel, Schutt DNA-val, vagy Schutt Ion 4D-vel (mostani sisakom), amik mostanában kezdenek az elterjedtek lenni.

Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák