Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Sztem még lehetnek csoportelsők, főleg hogy lesz még egy JAC-IND találkozó is. Ott elvileg behozhatják a -1-üket és utána jobb mérlegük is lehet az egymás elleni és divízón belüli meccsekből, ha elkapják a Titans-t is. Wild card-ra sztem már nincs esélyük.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
F-ECT$
titán
Mi lesz veled Colts?
Dive ever, work never.
-
maláj
addikt
13. FORDULÓ
2010.12.03 @ 2:20 × Philadelphia Eagles – Houston Texans
2010.12.05 @ 19:00 × Miami Dolphins – Cleveland Browns
2010.12.05 @ 19:00 × Green Bay Packers – San Francisco 49ers
2010.12.05 @ 19:00 × Kansas City Chiefs – Denver Broncos
2010.12.05 @ 19:00 × Minnesota Vikings – Buffalo Bills
2010.12.05 @ 19:00 × Detroit Lions – Chicago Bears
2010.12.05 @ 19:00 × Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars
2010.12.05 @ 19:00 × New York Giants – Washington Redskins
2010.12.05 @ 19:00 × Cincinnati Bengals – New Orleans Saints
2010.12.05 @ 22:05 × San Diego Chargers – Oakland Raiders
2010.12.05 @ 22:15 × Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons
2010.12.05 @ 22:15 × Seattle Seahawks – Carolina Panthers
2010.12.05 @ 22:15 × Arizona Cardinals – St Louis Rams
2010.12.05 @ 22:15 × Indianapolis Colts – Dallas Cowboys
2010.12.06 @ 2:20 × Baltimore Ravens – Pittsburgh Steelers
2010.12.07 @ 2:30 × New England Patriots – New York Jets[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
11:00 Sport 1
NFL 12. hét, Chicago - Philadelphia (ism.) -
Fáraó
őstag
Nagyon jó meccs volt, bár csak fél szemmel néztem. A másikkal a Kosokat figyeltem: a Rams is viszonylag jó meccset játszott, de a 4. negyed elég "tökönszúrom magam"-osra sikerült, megint. Hihetetlen milyen öngyilkos play-eket hívnak a végén, és ezért idén már kb. 3 meccs elment a 4. negyedben. Ez nem, bár talán megérdemelték volna.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
maláj
addikt
21:45 Sport 2
NFL (élő) 12. hét, Chicago - Philadelphia
bekészíteni a kaját, piát és "aggy" neki
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
NY Jets - Cincinnati
12:00 Sport 2
aki hajnalban nem látta hát nosza
-
Rizzo
aktív tag
Jópofa interjú Ryan Fitzpatrick-kel, ha még nem olvastátok volna.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
maláj
addikt
2010.11.26
2:15 - Sport 2
NFL (élő) 12. hét, NY Jets - Cincinnati12:00 - Sport 2
NFL 12. hét, NY Jets - Cincinnati16:45 - Sport 1
NFL 12. hét, NY Jets - Cincinnati2010.11.27
12:30 - Sport 1
NFL Game day2010.11.28
2:15 - Sport 2
NFL Game day (ism)8:00 - Sport 2
NFL Game day (ism.)21:45 - Sport 2
NFL (élő) 12. hét, Chicago-Philadelphia -
maláj
addikt
Minnesota Vikings menesztette vezetőedzőjét, Brad Childresst ...
-
Kanczy
veterán
Ilyen back & forth találkozó két ekkora csapattól... többet nem igazán lehet kérni focimeccstől
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
maláj
addikt
11:00 Sport 2
NFL 11. hét, New England - Indianapolis (ism)14:30 Sport 1
NFL 11. hét, New England - Indianapolis (ism)a koránfekvők kedvéért
-
KrAt
veterán
Pedig már a gépet is kilőttem, hogy itt ennek annyi, köszi, és erre igen, nyertünk!!!
Csak ezért kapcsoltam vissza a gépet, hogy ezt beírjam
-
anulu
félisten
mentem szunyalni picit. jo ejt mindenkinek!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz tiv83us #2578 üzenetére
le van maradva a szoveges kozvetites.
akkor lesz vege ha a biro lefujta...
tehat most!
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tiv83us
veterán
1 perc hatra, 3-3 timeouts es 3rd&6.
Nem kicsit izgalmas!Nah Time out, vegre kimehetek wc-re
Ezt nem hiszem el... Megdobta Manning a harmadik IC-jet, vege...
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
KrAt
veterán
Gáz lesz itt úgy érzem, fééélek
-
anulu
félisten
ez olyan El Classico jellegu. 2:00 Q4, 31-28 NE vezetest, Coltsnal a labda. asszem letoltos lesz ez a meccs
-
anulu
félisten
válasz tiv83us #2573 üzenetére
no huddle-el nem tud mit kezdeni a 2/3-ig rookie vedelem. felek tole
-
tiv83us
veterán
-
anulu
félisten
válasz tiv83us #2570 üzenetére
szerencsere(?) nem TV, hanem nfl.com-on nezem, amit irnak, merthogy meloban vagyok. igy is tovig ragtam mar az ujjaim
-
anulu
félisten
31:28...
-
anulu
félisten
válasz tiv83us #2568 üzenetére
cirka 1,5 perc alatt no huddle-el vegigjott a Colts a Pats-en... kezdek aggodni... :S
-
anulu
félisten
válasz tiv83us #2566 üzenetére
gonosz ON
es ez miert baj?
gonosz OFFmondjuk az Indi ellen akkor vagyok nyugodt hamar lefujtak a meccset. volt mar, ugyebar, h a felidoben nagyon vezettunk aztan csunya zako lett a vege
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Tartok tole, hogy a Pats ma megallithatatlan lesz
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
anulu
félisten
valaki tudna adni nem p2p stream linket a Pats meccshez? csak browser van, minimal net jogosultsaggal. meloban vagyok, es pont most van a Pats - Colts
-
KrAt
veterán
Éééééés INT után 3-4 játékból TD ide!!! Szééééppp
-
maláj
addikt
Vasárnap 21:45 Sport 2
NFL (élő) 11. hét, New England - Indianapolis
ehhez nem is kell kommentár
-
Petya25
őstag
Lehet az uccsó Favre vs. GB meccs lesz a hétvégén.
Itt az utolsó lehetőség elpáholni Rodgerséket.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
maláj
addikt
én 2 meccsel még adós vagyok
holnap pótolom is de izibe -
Kanczy
veterán
Miért pont Vicknek kellett kutyaviadalokat rendezni? A liga egyik legjobb QB-ja lehet, erre ilyen marhaságokat csinál... nem normális, az teljesen biztos
A hétfői teljesítményét figyelembe véve jutottam idáig.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
F-ECT$
titán
MNF: 59-28. Még ébren voltam mikor kezdődött, de 14-0-nál bealudtam. Végülis nem lehetett nagyon izgalmas, a szép játékokat meg úgyis megnézem az nfl.com-on.
Dive ever, work never.
-
KrAt
veterán
Paaaaatsss!!!
Szép volt, győzelem Az utolsó negyed nem lehetett semmi, közel 40 pont egy negyed alatt
-
Fáraó
őstag
Szerintetek a Jets-t meg fogja tudni állítani vki? A PO könnyen meglesz nekik, jelen állás szerint, és nagyon SB esélyesnek érzem őket.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Pontosan nem emlékszem mit mondott a múltkor. Egy pár kijelentése után, egyébként nyugodt természetem ellenére, felpattantam és a TV előtt fel-alá járkálva kiabáltam a dobozzal.
Egyébként szeretem a közvetítéseit, általában semleges, de néha egy-két dolgot alaposan benéz.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Kanczy
veterán
Megint sikeresen elbukta a meccset a Steelers OL, a D pedig sehol nem volt. Mi lesz így a csapattal?
-
Fáraó
őstag
Legalább a Rams védelmét már elég jól összerakta Steve bácsi (liga 5. volt 17,x yarddal, ha jól láttam a táblázatot ), lassan a támadó alakulat is össze fog állni. Csak nehogy olyan helyzetben legyünk mint a Bears annak idején: marha jó védelem, de a Rex által vezetett támadók sehol.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
maláj
addikt
21:45 Sport 2 NFL (élő)
10. hét, San Francisco-St. Louis
-
Fáraó
őstag
Végre Rams lesz a TV-ben! Elég szoros a csoportunk -végre- így félidőben, de szinte mindegyik csopor ilyen. Az idei szezon sem rossz.
Ha Ricsi megint olyan hülyeségeket fog mondani mint a 2 évvel ezelőtti Rams közvetítésen inkább a neten fogom nézni a meccset.VIGYORRRGAZMUS.....
-
KrAt
veterán
[link] - Hatalmas DD
-
maláj
addikt
2:30 NFL (élő) Sport 2
9. hét, Monday Night Football, Cincinnati - Pittsburgh
na ki lesz FÉRFI és fentmarad ???
-
Petya25
őstag
Arizónát végre legyőzték Favre-ék.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
maláj
addikt
NFL 2010, ALAPSZAKASZ 9. FORDULÓ
2010.11.07 @ 19:00 - Detroit Lions – New York Jets
2010.11.07 @ 19:00 - Carolina Panthers – New Orleans Saints
2010.11.07 @ 19:00 - Houston Texans – San Diego Chargers
2010.11.07 @ 19:00 - Minnesota Vikings – Arizona Cardinals
2010.11.07 @ 19:00 - Cleveland Browns – New England Patriots
2010.11.07 @ 19:00 - Atlanta Falcons – Tampa Bay Buccaneers
2010.11.07 @ 19:00 - Buffalo Bills – Chicago Bears
2010.11.07 @ 19:00 - Baltimore Ravens – Miami Dolphins
2010.11.07 @ 22:05 - Seattle Seahawks – New York Giants
2010.11.07 @ 22:15 - Philadelphia Eagles – Indianapolis Colts
2010.11.07 @ 22:15 - Oakland Raiders – Kansas City Chiefs
2010.11.08 @ 02:20 - Green Bay Packers – Dallas Cowboys
2010.11.09 @ 02:30 - Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Vikingeknek végük, pedig még vezettek is...
Hát ez a szezon egy szenvedés lesz, nekem is.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Rizzo
aktív tag
Moss-t most már hivatalosan is kirúgta a Vikings
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
KrAt
veterán
Nyertünk GO PATS!!
-
lvnt
őstag
válasz tiv83us #2535 üzenetére
Hát, nem jöttek vissza. Brady csak annyit mutatott ma, amennyi feltétlenül szükséges volt. Favre miatt pedig szerintem nem kell aggódni, kapott ő már nagyobbat is az évek során, és mindig ott volt a csapatának. Más kérdés, hogy a Minnesotának elúszni látszik a rájátszás...
-
tiv83us
veterán
Vissza kell jonni, Go Vikings!!!
Favre miatt aggodom, nagyot kapott basszamegAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
maláj
addikt
na mostmár annyiból "jobb" a helyzet, hogy a digi tv jele se érkezik + a beltérire
esetleg valahol webes közvetítés
vki streamelje már[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Mi a tököm?
21:45-re írta a port.hu hogy kezd az nfl meccs.. Pats játszik.. Előtte mindig összefoglaló, stbstb.. Így most kapcsolom be a tv-t, második negyed, utolsó perc.. Azt meg hogy? Akkor több, mint 1 órája megy a meccs.. :S
-
Petya25
őstag
A Dallas és Vikingek is kikaptak a hétvégén, ez negatív rekord lesz.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
-
maláj
addikt
Sport 2 - 21:45
Minnesota - Dallas -
Petya25
őstag
Vazze, Favre pap megdobta a 500. TD-jét, de a meccs így is elment.
Bár ha azt nézzük a Dallas is csak szenved idén...Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
maláj
addikt
a "szentek" pipáztak ???
a "sajtfejűek" vajh' mit csináltak a 4. negyedben
na meglessük akkor nfl.com-on a történéseket[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Van bőven kemény meglepetésekből...
WAS - GB
DET - STL
TB - CIN
NO - ARI
TEN - DAL
SD - OAK (!!!)You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
madstunt
addikt
hát ezt nem hiszem el. OTimeban vesztett a GB
-
F-ECT$
titán
Most vasránap DAL-TEN a Sport2-n. Ha nem jön közbe semmi, én itt leszek, mert jó mccsnek ígérkezik
Dive ever, work never.
-
KrAt
veterán
Most néztem végig a meccset, ajjjjajjj mit játszott a Pats... Amikor 6-7-nél nem kapta el Moss az első negyedben annak a kuuurvaszép play végén (hogy átvertek ott mindenkit, szinte üvöltöttem, hogy mekkora play) akkor azt hittem, hogy jajj, itt mi lesz még.. Aztán ahogy kezdte a 2. negyedet a Pats, mondom ilyen nincs! Kevesebb, mint 2,5 perc alatt 2 TD, mondom ez kééész.. Onnantól meg ők uralták a játékot, talán még 20-14-nél láttam vmi esélyt a Miaminak, de aztán az is hamar szertefoszlott. Nagyon nagyon jó meccs volt, élveztem (mint Pats drukker ne élvezzem, hahaha), és örülök, hogy nem néztem meg előre az nfl.com-on az eredményt..
Mindent összevetve: nagyon jó meccs volt, és GO PATS!!!!
-
Kanczy
veterán
Hát ez mindenképpen érdekes hétvége volt. A Philly-Washington meccs felejthető volt, a Steelers meccset viszont nagyon élveztem. Nagyon örültem, mikor a kockázatos tippek nagy része bejött, erre az Indy kikap a Jags-től, a Cinci a Brownstól, a Bears pedig a mostanság nem túl fényesen szereplő Giants-től... ehh
-
F-ECT$
titán
A TV-s meccs továbbra sem túl jó, viszont az Indi olyan FG-vel kapott ki, hogy az agyam eldobom
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Ma is meccs! Ki fogja nézni?
Dive ever, work never.
-
tiv83us
veterán
Hu dejo meccs volt ez az ATL-NO.
Most meg hajra Colts.
Kar, hogy a Vikings meccset nem adtak.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Kanczy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...