Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz #76055552 #1458 üzenetére
"LOL...miközben a honlapjukon 4990 Ft és 6490 Ft."
Az 12 hó hűséggel van, míg amit Pulsar-nak ajánlottak - ha jól értem - hűségidő nélkül. Új belépőnek én úgy látom nincs is lehetősége hűségidő nélkül szerződni.
A kérdés, hogy - új szerződés esetén - mi történik 12 hónap után? Ezek szerint nem lehet újabb 12 hónapos hűségidővel folytatni a kedvezményes előfizetést? Váltani kell a hűségidő nélküli, de drágább előfizetésre?Más: jól értem, hogy szerződés esetén választani lehet, hogy melyik szolgáltató hálózatát fogom (szeretném?) használni? Vagy, hogy van ez? Új vagyok itt, és még nem állt össze a kép.
-
veterán
válasz #76055552 #1411 üzenetére
reklámra jöttem, de az már eleve nem szimpatikus, hogy összekattinthatok mondjuk egy 100 perc + 50 gb csomagot, ami tök jó, hogy 4e forint, de miért nincs sehol leírva, hogy a 100 perc után mibe kerül egy perc?
és az mi, hogy ezeket még az ászf-ben se tudom megtalálni, mert nincs passzoló díjcsomag?még a legrosszabb flottáknál sincs olyan, hogy nem lehet egyértelműen megtudni a percdíjakat.
hanyas vagy, te disznó?
-
DrBubo77
veterán
-
Dracula72
senior tag
válasz #76055552 #1373 üzenetére
"A mostani tarifáiknál 10 perces utánaolvasással lehet találni olcsóbbat."
Sajnos igen, ez lett az emelés után.
Előtte tényleg jó árak voltak, pl.: 2990ft korlátlan beszéd 200MB.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
jose999
senior tag
válasz #76055552 #1275 üzenetére
A CBA boltja (KÜF) viszont megköveteli, hogy egy évig csak ott vehetsz kenyeret. Ha máshol olcsóbb lesz idővel, vagy finomabb lisztből készül, akkor is! A spar (netfone) nem. Ha nem tetszik a liszt, amiből van a kenyér, vagy drága, mehetsz. Ha mégis úgy döntöttél anno, hogy hűséget kötsz, itt is ugyanannyi a kenyér 1 évig ;) nekem maradt az ára.
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
-
sifarr
senior tag
válasz #76055552 #1208 üzenetére
Inkább óvatosan az ilyen kijelentéssel, ...
Igen, a te kérdésedre derült ki az anomália. Viszont azóta javították a Netfone és a Rockmobil honlapját, tájékoztatását is. (Bár a Rockmobil honlapján van egy nagyon durva és több kisebb helyesírási hiba is.) Azóta egyértelműbb a helyzet. Valamint juve600 olvassa a topicot, és tudja, hogy rá is lehet/kell kérdezni a hálózatra.Fel kell rakni egy cellmappert a telefonra, és ott látszódni fog a CID-ből, hogy melyik szolgáltató toronyrára csatlakozik a SIM.
Ha már nálad van a sim, akkor nem kell a cellmapper. A beállításoknál átállsz manuális hálóválasztásra, és rögtön kiderül, melyik hálón van a készüléked.Lecseréltem a TMH-t XEH-ra, és utána szépen bejöttek a VoLTE hívások, vagy leváltott 3G-re a telefon.
Ezt a váltást nem biztos, hogy minden felhasználó meg tudja csinálni. Én sem. Ha juve600-nak ez lehet a megoldás, akkor ebben kell neki tanácsot adni. Persze, ha vállalja a buherálást. -
AtHoS
nagyúr
válasz #76055552 #1161 üzenetére
Ezzel ügyfeleket is veszíthetnek, mert én pl. alapból skip-eltem a netfone-t, mivel eddig úgy tudtam Telekom hálózaton szolgáltat, ami ahol lakom éppen a leggyengébb (1-2 pálcikás térerő -115-120 dBm, erkélyen, ablakban van 4 pálcika -100 dBm és - még nem jöttem rá mitől függ - vagy van H+...4G / ezek véletlenszerűen jelennek meg / vagy nincs semmilyen netes elérhetőség.)
Voda és Telenor viszont hasonlóan teljesít full térerőn, bár Voda 4G-re nincs rálátásom[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest