Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csókolom
tag
Cikk: Oltás mindenkinek Bajorország és BW háziorvosainál –
vicces, tegnap hivtam a haziorvost, hogy tegyen fel a varolistara, es azt mondta, hogy feltesz ugyan, de a területi oltoközpontban elöbb fogok sorra kerüni, mint nala. Ugytünik nincs sok oltoanyaga, hiszen az idösebbek mar be lettek az oltoközpontokban oltvaAz oltoközpontban egyebkent februar elejen regisztraltam
. Mondjuk julius vegen lesz elsö oltas augusztus vegen a masodik es akkor mar majdnem vege ennek az evnek is
-
vans?
őstag
Ertem, de mi ujoncok vagyunk, augusztus kozepen voltunk otthon utoljara, azota szuletett egy babank is, szoval csak hazamennenk
Koszi az infokat, a cegnel azt probalom elintezni, hogy Mo.-rol is tudjak dolgozni, mert hivatalosan be kene tudnom erni a ceghez 2 oran belul home office eseten... Ezt si tobbedszer hallom, hogy meg se allitanak Mo.-n. Az itteni karanten nem annyira zavarna, de a magyar az elegge.
@dangerzone: kivancsi leszek, majus legelejen nekunk is el kellene donteni
@Csokolom:
, aznap mar a masodik volt, elotte kb. ket evig soha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest