Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csókolom
tag
Cikk: Oltás mindenkinek Bajorország és BW háziorvosainál –
vicces, tegnap hivtam a haziorvost, hogy tegyen fel a varolistara, es azt mondta, hogy feltesz ugyan, de a területi oltoközpontban elöbb fogok sorra kerüni, mint nala. Ugytünik nincs sok oltoanyaga, hiszen az idösebbek mar be lettek az oltoközpontokban oltvaAz oltoközpontban egyebkent februar elejen regisztraltam . Mondjuk julius vegen lesz elsö oltas augusztus vegen a masodik es akkor mar majdnem vege ennek az evnek is
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hessen: Oda vagyok bejelentve, tehát hazamegyek. Viszont kell a teszt, a nyomtatvány, valamint minimum 2 nap karantén, utána mehetek tesztelésre. Egyéb esetben 10 nap karantén.
szerk.: vagy a kiutazás okára mondod a családlátogatást?
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
vans?
őstag
Ertem, de mi ujoncok vagyunk, augusztus kozepen voltunk otthon utoljara, azota szuletett egy babank is, szoval csak hazamennenk Koszi az infokat, a cegnel azt probalom elintezni, hogy Mo.-rol is tudjak dolgozni, mert hivatalosan be kene tudnom erni a ceghez 2 oran belul home office eseten... Ezt si tobbedszer hallom, hogy meg se allitanak Mo.-n. Az itteni karanten nem annyira zavarna, de a magyar az elegge.
@dangerzone: kivancsi leszek, majus legelejen nekunk is el kellene donteni
@Csokolom: , aznap mar a masodik volt, elotte kb. ket evig soha
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest