- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajos22
újonc
Az alaplapon nem láttam semmi szokatlant. Az alaplalap amit idáig hsználtam az msi n1996 ms-/366. Ami most van benne az pedig Gigabyte fsb 1066 ddr 2, 667.
A proci
intel cor ' 06 Q8200
intel core 2 QUAD SLB5M MALAY
2.33GHZ/4M/1333/05A L816B095
A cambi nem tudom mit jelent . Igen a vidit is mozgattam és semmi -
Lajos22
újonc
Két évvel ezelött vettem ezt a gépet ami idáig semmi baja nem volt. Elkezdtem letölteni egy játékot le tőltöttem utána kikapcsoltam a gépet eddig az msi alap lapot használtam. És másnap reggel be akartam kapcsolni és akkor csipogot még hozzá 9-szer. Meg fogtam szétszedtem utánna összeraktam és ugyanazt csinálta. Meg mutattam bátyámnak ő azt mondta hogy videókártya lesz elvittem másik bátyámhoz a vidit és ott jó volt a procival együtt. Utánna már a tápra gyanakodtunk ki vettüt és át raktuk hogy jó-e és szintén jó volt az után a ramokat. Néztük meg azok is jók voltak pluszba még hozattunk plusz ramokat. Ezek után kölcsön kértem haverom alaplapját ami csak kéthetes és azzal össze raktam. Ezel azt csinálja hogy elindul de nem csipog de képet nem ad. A monitor jó mert azt is ki probáltuk.
-
Lajos22
újonc
Szevasztok olyan bajom van hogy elkezted egy játékot le tölteni idájig semmi baja nem volt a pc-nek de most azt csinálja hogy be kapcsol és 9 csipg és semmi mást nem csinál. már szó szerint mindent ki cseréltem és semmi. de ha valamit át rakok egy másik gépbe jó. Valami okosságott tudtok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- Gamer PC eladó! VÍZHŰTÉS! I5-9600K Tuning/32GB Predator RAM/RTX 2060/500GB SSD + 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest