Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Gondoltam kivárom, hogy megint lesz ilyen tölts most háromezerrel és jóváírunk egy ezrest akció, helyette jött valami olyasmi, hogy töltsek most aztán majd két hét múlva jóváírnak kétezret, amit két hétig használhatok fel hálózaton belül... Hogy van ez, mitől függ, hogy milyen akciót kapok?
És akkor ez most úgy lesz, hogy tegyük fel, van 800Ft-om, töltök holnap 3000-et, lesz 3800, két hét múlva, ha addig nem beszélek 5800, aztán rá két héttel megint csak 3800...? elég furcsa...
-
sekli
addikt
Vodafone-nál működésre lehet bírni az a-gps funkciót a telefonban, mert egyre inkább kezdem azt hinni, hogy a hiba nem bennem van.
-
sekli
addikt
No, akkor én is kérdezek:
A Vitamax tarifákban van havi kemény egy mega adatforgalom, nálam ez Scool-al havi kettő, no ez ugyan nem sok, mert mondjuk a nokia minimapes böngészője 400kB adatforgalmat generált csak a PH! főoldal betöltésével, de Opera Minivel néha jól jöhet valamit megnézni...
A kérdés az, hogy minden hónap elsejétől indul újra a felhasználható mennyiség, vagy akkortól, mikor a SIM-et vettem, vagy amikor aktiváltam, vagy amikor a díjcsomag havi díját vonják le...? számomra nem egyértelmű a hónap elseje, bár az lenne a logikus..., az apróbetűsben se találtam erre vonatkozóan semmit...
-
sekli
addikt
válasz runner 125 #6210 üzenetére
-
sekli
addikt
válasz grafikus17 #5006 üzenetére
de ezeket csak az új vitamax csomagokkal lehet felhasználni, vagy a régiekkel is...?
-
sekli
addikt
válasz baloghgabor #4229 üzenetére
nekem 130Kbit/sec-et tudott tavaly a T-s EDGE...
-
sekli
addikt
válasz baloghgabor #4226 üzenetére
T-nel biztos, hogy van EDGE, azt hasznaltam tavaly nyaron, amikor meg nem volt 3G lefedettsege..., telen atmentem a Vodafonehoz, akkor most mar biztos, hogy masik telefon kell, ha mobilnet lesz a nyarra a megoldas...
-
sekli
addikt
engem is elegge erdekel a kerdes, hogy van-e EDGE, jo lenne, ha valaki biztosan tudna..., a logouton megjelent egy borzalmas "cikk", amit a ti erdeketekben nem linkelek, de az iro abban azt irta, hogy Vodafone-os, ezert nincs EDGE, holott a keszulek tudna... no, ez szinten nem biztos informacio...!
-
sekli
addikt
milyen szamrol ir a vodafone nekem SMS-eket amik a felado nevenel VODAFONE nevvel jelennek meg, telefonkonyvben nincs benne, es a sim-en a service numbersnel se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest