Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Látszólag működik minden.
-
Marcsello31
őstag
F@sza, . Pont hétfőn kellene számlát fizetnem,
"vagy még sem". -
zzola
titán
Aki ügyet akar intézni weboldalon, megrendelés, számlabefizetés, még ma este előtt tegye meg, ki tudja mi várható hétvégére.
-
norbertoth
senior tag
Köszi!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
zzola
titán
válasz norbertoth #85386 üzenetére
Jól érted.
A Maxival is lehet, csak ott fizetni kell érte felárat. -
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
A Maxi csomagnál itthonról nem lehet pl Romániába korlátlanul telefonálni, csak a Maxi + -al igaz?! Jól értelmezem a Weboldalon leírtakat?• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Marcsello31
őstag
. Köszi a bíztatást . Kíváncsian várom.
. -
sanzi1982
tag
válasz Marcsello31 #85380 üzenetére
Most jó lesz minden
De vasárnap 2 után megbeszéljük -
dchard
veterán
válasz Marcsello31 #85380 üzenetére
Te megállás nélkül...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
sanzi1982
tag
Valami már kezdődött így [kép]
A többi már történelem -
4Grider
nagyúr
válasz TomPack #85377 üzenetére
Abban abszolút igazad van, hogy sehol nem tüntetik fel, hogy feltöltős opció lemondása esetén nincs visszatérítés. Mert ilyen sehol sincs, ezért a szolgáltatóknak ez evidens.
A nagyobb gond ott van, hogy lemondáskor az appban nem látszik a szöveg vége, ahol ennek olvashatóan ott kellene lennie.
Esetleg próbáld meg weboldalon a fiókodban lemondani, ott már jó eséllyel látszódni fog. -
TomPack
őstag
válasz 4Grider #85373 üzenetére
Ha a lemondással elvész az előre kifizetett szolgáltatás, akkor milyen logika diktálja azt hogy erre lehetőséget ad a szolgáltató az applikációjában? Illetve ha ez mégis így van, akkor miért nem tájékoztatja előtte erről az ügyfelet? Mert nem tájékoztatja, nem lehet elolvasni az appban hogy mit ír a lemondáskor, és erre utaló infót sehol sem találni.
De én azt gyanítom valahol biztosan van erre utaló cikkely az ASZF-ben, de én nem találom.
Esetleg tudnál benne segíteni merre induljak el?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Értem amit mondasz, már 4Grider-t is megértettem.
A problémám az, hogy a Vodafone honlapját és az ASZF-eket átnyálazva sem nem látok semmi erre utalót leírva. Se azt hogy elveszik az adat és a pénz, se azt hogy visszatérítik.
Egyedül az app ír annyit amennyit befotóztam, ami meg elég kétértelmű is lehet, mert nem derül ki, hogy mire is gondolt a költő!
Van erre az esetre hivatalos leírás a Vodafone honlapján, hogy mi történik ebben az esetben?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
4Grider
nagyúr
válasz TomPack #85372 üzenetére
Nem szokás lemondott prepaid opciók után a pénzvisszatérítés. Ezért a Telekom pl. lemondáskor a kifizetett időszak végéig fenntartja az opció használatának jogát.
Itt viszont azonnal elveszik és pénz itt sem jár vissza, szóval nem érdemes lemondani semmilyen előre kifizetett opciót. -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Tudja azt valaki, hogy mi történik akkor ha lemondom a megújuló 3x5Gb adatomat?
Nem látszódik a szöveg vége, és erről sehol nem találok infót a neten.
Arra tippelnék, hogy visszaad valamennyi pénzt? Ha igen, akkor mi alapján számolja ki?
Esetleg tudna valaki erra a helyzetre egy vodás linket adni?Köszi
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
adika4444
addikt
Meg fogják hosszabbítani. Évekbe fog telni, mire mindenkinek One lesz a Vodafone. Emlékeim szerint a Pannon és a Telenor hu-s domének a mai napig mennek, a Telenor időkben meg még a My Telenor is valami mypannon.hu-val kommunikált.
Doménköltség egészen minimális, ráadásul automatikus megújítás is lehet, az fix, hogy nem fogják elengedni.
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz csaszi75 #85358 üzenetére
Bevallom őszintén, ennyire nem ástam bele magam, csak az tűnt fel, hogy az álláshirdetési platformjuk az semmit nem változott a felvásárlás előtti időszakhoz képest és emiatt gondoltam, hogy valamennyire ittmaradt a Vodafone. De így már világos, hogy ez igen csak nagy tévedés volt részemről.
üdv, adika4444
-
zzola
titán
Jövő héttől változik az értékesítés, 10, 20, 30 hónapra lehet eszközt vásárolni részletre, ha lejár a hűségidő, futhat akár párhuzamos készülékrészlet is, új vásárlás/hűség vállalás esetén illetve az ügyfélmegtartás lejárat előtt 120 nappal indul a korábbi 90 napról.
-
csaszi75
senior tag
válasz simpley #85354 üzenetére
Egy csomó helyen megjelentek cikkek, hogy mi az a V-Hálózat:
https://www.hwsw.hu/hirek/68164/vodafone-magyarorszag-4ig-one-infrastruktura-kereskedelem-kivalas-szetvalas.html
"A vezetékes és mobilszolgáltatásokkal, illetve infrastruktúrával egyaránt rendelkező vállalat a közlemény szerint 2024. december 31-én válik szét a ONE Zrt. nevű kereskedelmi társaságba, illetve a V-Hálózat Távközlési Zrt-be, mely az infrastruktúra tulajdonosa lesz. Az új struktúra szerinti működés első napja 2025. január 1. lesz."Mint a Yetinél a Cetin.. vagy ilyesmi.
-
csaszi75
senior tag
válasz adika4444 #85351 üzenetére
Nem teljesen érthető az érvelésed, miszerint "Jó kérdés a továbbiak, nem tartom kizártnak, hogy megtartja a 4iG a partnerséget a Vodafone-nal, főleg, hogy a Vodafone Hungary a mai napig hirdet nyitott pozíciókat, emiatt szerintem maradnak ők jelen az országban annyira legalább, hogy a 4iG partnerség meglegyen..."
A Vodafone Hungary az már 4iG.. vagyis lassan One Magyarország Zrt. a névtől függetlenül ott is biztosan vannak új álláslehetőségek..
A Vodafone már egyáltalán nincs jelen az országban.. Csak a nevük létezik még, de kb január 1-el meg is változik a ONE-ra.
Ez mellett a 4iG lehetséges, hogy üzletel a Vodafone nemzetközi cégcsoporttal..Miután a Vodafone Magyarországot eladták, utána még eladták a Vodafone Spanyolországot és a Vodafone Olaszországot is..
Így Európában már csak kevesebb országban vannak jelen közvetlenül, viszont sok egyéb mobilszolgáltatóval vannak partneri kapcsolatban.A Vodafone Magyarország "Partner Market"-ként jelenik meg:
https://www.vodafone.com/about-vodafone/where-we-operate -
csaszi75
senior tag
válasz pdr755 #85352 üzenetére
Van rendes roaming.. Vodafone VilágNapijegy által.. csak épp a napi 2.990,- Forint egy kicsit ...vára soknak tűnik
https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/vilag-napijegy#roaming-map -
ggabor02
aktív tag
válasz thomas77 #85284 üzenetére
Holnap rápróbálok én is, korábban csak lakossági publikus csomagra adták. Van egy elutasító levelem tőlük a flottás saját néven működő előfizetésem tekintetében.
Most azt írják, hogy mindenkinek (most már dominora is) adják.A Yettelnél valaki esetleg már próbálkozott? Nekem az a szám lenne a legfontosabb. Pár hónap múlva 30 éves lesz a számom, nagyon sok ilyen hívás jön rá.
-
pdr755
tag
Remélem ha meglesz a ONE lesz legalább albán és montenegrói roaming
Albán mondjuk jó lenne a balkánon általában olcsóbb a mobil mint nálunk ez alól kivétel Albánia. Nem értem hogy hogy nem lázadnak fel h a miénknél jóval kisebb keresetükből röhejesen drága. Főleg hogy a benzin ára is közelebb van a 2 euróhoz mint a 1.50hez
Albániában volt hogy inkább a szerb SIM kártyámat használtam roamingolva (van az EU roaminghoz hasonló megállapodás a balkáni országok között)[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz barnibooo #85350 üzenetére
Mert a 4iG-felvásárlásig egy kézben volt és emiatt elég jó ütőkártya volt a Vodafone számára ez a kedvező megoldás.
Jó kérdés a továbbiak, nem tartom kizártnak, hogy megtartja a 4iG a partnerséget a Vodafone-nal, főleg, hogy a Vodafone Hungary a mai napig hirdet nyitott pozíciókat, emiatt szerintem maradnak ők jelen az országban annyira legalább, hogy a 4iG partnerség meglegyen...
üdv, adika4444
-
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
A VodafONE-nál hogy, hogy több nem EU-s tagállam országban elérhető a mobilszolgáltatás az 1-es díjzóna áraival? Gondolok itt Törökországra és Svájcra.
Ezt, hogy hogy a másik kettő nem tudta elérni? Leányvállalatok miatt lehetséges részben (nem minden ország...) Vagy ezt már nem sokáig élvezzük a ONE-osítás miatt? -
Marcsello31
őstag
Nekik pont ez a buli, hogy szegény szerencsétlen ágról szakattat "minket" lehuzzák egy agyament hívással, A yetteles kártyámon ez folyamatos lenne, csak közben én már spam listába rakom az összest. Én már kaptam hívást a föld másik felélről is, de persze nem vettem fel. Valahogy a yetteles számomat megtalálják.
-
gabor9991
őstag
válasz SztiviVander #85343 üzenetére
Szerencsére volt fejlesztés azóta, ha egy ügyintéző felhív akkor az appban látod ha belépsz hogy épp felhívott egy ügyintéző
-
aum
junior tag
válasz SztiviVander #85343 üzenetére
Amikor először hívtak, hívás közben beléptem az appba, és tényleg inaktiválva volt a bankkártyám. Nem használta senki a kártyám, nem ért anyagi kár, hanem azt mondta a gránitos ügyintéző, hogy a lycamobile.ro adatbázisát feltörték, ezért a Gránitbank minden ügyfelének felfüggesztette a bankkártyáját, akik ezen a felületen megadták a bankkártya adatokat.
OFF befejezve részemről.
-
SztiviVander
őstag
Es tenyleg letiltottak a kartyad? PC elott ulve nyilvan lattad netbankba vagy a mobil appban hogy igaz-e, ahogy az is hogy hasznalta-e valaki a kartyadat. Mellesleg granitnal ilyen esetben ha felhivod oket akkor azonositas utan ok visszahivnak a naluk rogzitett szamon, mindket esetben kell par adatot megadni (de semmi cvc kod, jelszo vagy barmi hasonlo). Es lehet intezni utana siman a kartyacseret. Nemreg volt ilyenem. Szoval ha nem igy tortent akkor az csalasi kiserlet volt. Engem is hivtak mar igy granit nevebe, azzal kezdte az "ugyintezo" hogy adjam meg a jelszavam a netbankhoz "azonositaskeppen", nemkicsit rohogtem ki.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Szerintem ilyenkor a legjobb trükk az, ha rosszul azonosítod be valamelyik adatodat, azt az adatodat amelyiket leginkább az adott szolgáltató kötheti valahová, pl az ügyfélszámodat. Semmiképp sem a könnyen beszerezhető születési dátumod, vagy Anyja nevét.
Aztán ha az ügyintéző szól, hogy valami nem stimmel, akkor nyugodtan lehet folytatni a beszélgetést, miután kijavítottad magad![ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
aum
junior tag
Akkor egy sztori, idén nyárról:
Hívnak telefonon....Gránit bank. Azonosítsam magam, mert letiltották a bankkártyámat (visszaélés lehetősége miatt-lycamobile.ro oldalán használtam a bankkártyám, és feltörték a lyca adatbázisát), és új bankkártyát küldenének. Pont PC előtt ültem...mondom rákeresek: tényleg a Gránit bankhoz tartozó a hívószám...Na de mi van, ha VOIP-on hívószámot "hamisítottak".
Mondom neki, bocsánat, majd újra hívom én önöket, és akkor bemondom az adataim.
Visszahívom őket....ááááá...így nem tudunk új bankkártyát küldeni. Mondom oké: akkor videóhívással azonosítom magam....ááááá....úgy sem jó. Csak úgy a jó, ha mi hívjuk önt, és beazonosítja magát.a) elfogadom az ő feltételeiket
b) bemegyek egy fiókjukba (ha pl. vámospércsi lakos lennék, a mivel csak 2 db budapesti fiókjuk van ez mekkora anyagi/idő ráfordítás?)
c) nem ennél a banknál vezetek számlát -
Marcsello31
őstag
válasz baloghgabor #85336 üzenetére
Talán nem tudott pènzt le nyúlni. èn az ilyen hívásokat rögzítenèm. Ès feltennèm a youtubera.
Mèg ha tilos akkor is.
-
tibor23
senior tag
Nem mellesleg, ezek az orvosi és egyéb ügynökök, valamint adathalász vállalkozók mostanában mind hívószámokkal hívnak, nem anonim módra. A telefon gyakran mutatja, hogy valószínűleg spam, de nem mindig. Ja és korábban a vezetékes számomra hívtak, de már áttértek a mobilra. Pl. múltkor erősködött az állítólagos MVM-es hívó, hogy le tudom ellenőrizni a számát, fent van az MVM honlapján, mint valid szám. Még egy pillanatra meg is inogtam...
Van egy oldal ahol ezeknek a Spam oldalak gyűjtőhelye van, megnéztem az "MVM-es" számot, ott többen írták, hogy nincs vele gond, és olyanok is voltak akik megadták az adataikat, majd azon lamentáltak, most mit lehetne tenni...[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz baloghgabor #85336 üzenetére
Nagyon rendes tőled, hogy ilyen közlékeny vagy.
-
baloghgabor
aktív tag
Én mindig megszoktam adni mindenkinek, aki ilyesmivel hív. Sőt múltkor a bankból hívtak, még a CCV kódomat is megadtam neki, olyan szépen kérte. Igaz, sose az én adataimat adom ki, csak valami random nevet, számokat . Nem is tudom miért qrvaanyázott a hívó fél annyira.
bégé
-
Evo50
tag
Az én kedvencem amikor felhív valaki azzal, hogy a vodafone-tól telefonál, de azért előbb én azonosítsam magam. Hát persze, én higgyem el hogy ő az akinek mondja magát, de ő nem hiszi el, hogy én az vagyok akit hívott.
Természetesen itt be szoktuk fejezni a beszélgetést.. -
domper2015
senior tag
Basszus, sok emberrel mi lenne ha a régi tárcsás telefont kellene most is használni.
Néha jó volt vele betyárkodni... -
pdr755
tag
válasz nincsnév007 #85329 üzenetére
Gondolom a munkádhoz nem kell : mert pl egy villanyszerelő, vízvezeték-szerelő, etc. igen gyorsan csődbe menne ha nehezére esne felvenni ha idegenek hívják
-
SztiviVander
őstag
válasz nincsnév007 #85329 üzenetére
arrol nem beszelve hogy sms-t akkor is tud irni ha nem veszem fel, pl hogy xy volt hivjam vissza. ha meg neki aki hivni akar ennyire nem fontos a dolog (ugynokoknek nem szokott az lenni), akkor nekem miert is lenne az.
-
nincsnév007
őstag
válasz dredjudge84 #85319 üzenetére
én csak szimplán utálom ha hívnak idegenek ha számkijelzés ha privát, ha mutatja a számot akkor felveszem, de nagyon nehezemre esik, privát számot nem veszek fel.
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #85324 üzenetére
A viber out nem túl jó minőségű, főleg a hosszabb hívások problémásak. Attól jobbak szoktak lenni a Dellmont klónok is. A feltöltőkártya visszafelé olcsóbb ötlet.
-
Landsmann
addikt
válasz dredjudge84 #85324 üzenetére
A flottást átváltod kártyásra és akkor el tudnak érni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
dredjudge84
őstag
Hát most én is kombózok a csomagokkal. Egy teloban a flotta basic special és a mobilnet XXL, együtt a kettő 5800ft. Az a szerencsém hogy azok az ismerőseim akikkel sokat beszélek mind vodafone-osok így őket ingyen hívom net pedig korlátlan ugye. Még az jutott eszembe hogy előfizetek viber havi előfizetésre és akkor nem fog kelleni a flotta kártya elég lesz csak a mobilnet és mindenkit korlátlanul hívok. viszont rájöttem hogy így engem nem tudnak hívni, és smst se fogadni se küldeni nem tudok, úgyhogy ezen még dolgoznom kell.
-
thomas77
senior tag
Nem gondoltam, hogy ilyen lavinát indítok el a hozzászólásommal. Azért megpróbálom "megvédeni az álláspontomat". Itt a fórumon is sokan tudják, hogy életvitel szerűen külföldön élek. Nekem nincs olyan sok hívásom Magyarországról, mint az otthoniaknak. Így még kevesebb az esélye annak, hogy anonim hívás jönne be. Az a pár ember, aki mégis hív nagy ritkán, az mindig hívószámmal hív. A kéretlen, szám nélküli hívásokat pedig ezzel a mozdulattal kinulláztam.
Nekem ez így felel meg. Neked, meg sok más embernek lehet erről más véleménye. Én tiszteletben tartom a többiek véleményét, mint ahogy azt is, hogy esetleg más élethelyzetben vagyunk. -
aum
junior tag
válasz dredjudge84 #85319 üzenetére
Gondolkodtam azon, hogy beszerezek egy román digi mobil előfizetést. 900 Ft-ot megér a korlátlan eu-s hívás. Aztán mondom magamban, a sok "szagértő" majd fél felvenni a hívásokat a +40 miatt....második ötlet: akkor letiltom a hívószám-kijelzést...eszembe jutott, hogy attól is "félnek" egyesek...Aztán maradt minden a régiben: 5000-ért van korlátlan beszéd magyar számokra voda tutival...havi 4000-ért nem bohóckodok.
-
dredjudge84
őstag
Szerintem ez a rejtett számtól való félés az ilyen marketing célú, esetleg kedvezményes hitelt kínáló stb. ügynöki telefonhívások miatt van, és az emberekben ezért alakult ki ez az egész, hogy ignorálják ezeket a hívásokat.
-
aum
junior tag
válasz SztiviVander #85316 üzenetére
A teljes sztori: a 2 betűs helységben voltam, ahova nem szoktam magammal vinni a telefont, pláne nem szoruláskor.
Szól a telefon...mondom oké. Majd visszahívom. Amikor végeztem, és kézbe vettem a telefont egy hívószám nélküli nem fogadott hívás volt.
Másnap bemegyek a MÁV kórházba....hát mi hívtuk, de nem vette fel.
ÉS NEM! Nem hívtak másodjára számkijelzéssel.
Szóval repült a szabadnapom.
Hogy miért írtam az első hsz-em-ben, hogy sikerült felvennem?: kíváncsi voltam, ki és hogyan kezdi el védeni azt, hogy csak az ő álláspontja a jó, a helyes. , mármint, hogy nem kell felvenni egy rejtett számot.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
-
thomas77
senior tag
válasz tibor23 #85310 üzenetére
Valóban lehet olyan szituáció, amikor valaki majd nem fog elérni e miatt. De annak be fogja mondani a kedves gépi női hang, hogy hogy tud elérni. Ha fontos, akkor újrahív. Ha nem, akkor meg nekem se.
Kb 2 hónapja vettem egy új domino kártyát, de nem emlékszem, hogy küldte-e a számát, vagy én állítottam be. De igazad van, régen 100% hogy így volt.
-
mizoli
addikt
válasz tibor23 #85309 üzenetére
Elég sokszor előfordul, hogy a feleségem hív külföldről, természetesen nem anonim hívás, az ottani szolgáltató SIM kártyájával.
Legtöbbször ismeretlen hívót látok, nem pedig a nevét, vagy számát (el van mentve a névjegyzékben).
De van amikor meg rendesen kijelzi. Gondolom valamelyik szolgáltató nem áll a feladat csúcsán.Kapnék is a fejemre, ha nem venném fel. 😁 Nem viccből szokott hívni.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
válasz thomas77 #85304 üzenetére
Ez sem feltétlenül így van. Pl. Telekom szerintem a mai napig úgy aktiválja az összes vezetékes és mobil szolgáltatását, hogy tiltva van a hívószámkijelzés, és volt, hogy ezt csak az ügyfélszolgálat tudta feloldani. Sokan nem is tudják/tudták, hogy anonim számról hívnak. Nem tudom hogy ez változott-e náluk, de nemrég még így volt.
-
tibor23
senior tag
válasz RoyalAirForc #85300 üzenetére
Sok az idióta, mit lehet tenni? Ráadásul bizonyos okos médiák is adják a lovat alájuk, és úgy értelmezik, hogy ha felvesznek pl. egy ismeretlen körzetből vagy nemzetközi számot, akkor az valamilyen visszaélés lesz, vagy leszedik a keretet a számlájukról.
Pl. mikor a teljesen legális Reenger voip-ról hívtam 21-es körzetszámmal, úgy 20% kapásból kinyomta a hívásokat. -
Marcsello31
őstag
Szerintem már fabrikálják a januári váltás miatt is. Akkor be sem kel lèpnem most nekem.sem.
-
titán
Vodánál megint káosz van. Belépéskor már elszállt.
Konkrétan milyen művelet történik meg újra? Ami rosszul sikerült?
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz RoyalAirForc #85295 üzenetére
Én nem rettegek semmilyen hívástól. Bármilyen szám hív, felveszem. Egyszerűen rühellem, ha valaki hívószm nékül hív. Aki nem hajlandó elküldeni a hívószámát, az inkább ne hívjon.
Nem látok olyan élethelyzetet, amikor feltétlenül hívószám nélkül kellene hogy hívjon valaki. Ha meg mégis úgy hív, a gépi női hang elmeséli neki, hogy el kell küldenie a számát, különben nem fog velem beszélni. -
simpley
őstag
-
gabor9991
őstag
válasz RoyalAirForc #85300 üzenetére
Sajnos ez ma már egy ilyen világ, szerencsére én még fel merem venni a telefonom ha hív egy idegen szám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest