-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Lehet én emlékszem rosszul, de pár éve még nem adtak sokkal nagyobb kedvezményt a hűségre?
-
zoli03
őstag
Nem próbáltam, nem is gondoltam ilyenre. Bár nemigen hiszek benne, hogy olyan árat tudnának mondani, ami nekem megfelelne, mivel új előfizetéssel, 20% online kedvezménnyel megfelelő lett volna az adott telefon ára. De az az akció már nem él+a jelenlegi előfizetésemmel amúgy is drágább lett volna.
-
zoli03
őstag
válasz 313313 #48440 üzenetére
Nem néztem el, nekem 31990 Ft. Amúgy én pont, hogy semmiképp sem akarok számcserét.
#48441 pietrasko: ez igaz nem is figyeltem. De több, mint 5 éve ott vagyok, és az összes kedvezményem az 1-2000 Ft-nyi pont az Aranykártyán, ennél azért többet vártam volna.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz 313313 #48431 üzenetére
Már más telefonokkal van az akció, úgyhogy már nemigazán érdekel. Ha online veszed, 20% kedvezményt kapsz bármelyik díjcsomagnál, pl Huawei Ascend G6 Move S csomaggal (3490 Ft a havidíj e-Pack kedvezménnyel) 31990 Ft, de a jelenlegi díjcsomagom megtartásával és 2 év hűséggel (Mozaik XS, 3390 Ft) 37990 Ft. Ez idegesített fel, hogy kb ugyanannyi a havidíj, már több éve ott vagyok, de mégis sokkal többért tudnám csak megvenni.
-
zoli03
őstag
Venni akartam a webshopban egy telefont (így 20% kedvezmény lenne rá), új előfizetést választva (most is van előfizetésem, de a hűség meghosszabbításával többe kerülne a telefon), de csak új telefonszámokat enged kiválasztani, a jelenlegit nem. Hogy lehetne megoldani, hogy a jelenlegi számom tartozzon az új előfizetéshez? Én egyértelműnek gondoltam, hogy megmarad a jelenlegi telefonszámom.
-
zoli03
őstag
Másnak normálisan megy a Telekom oldala? Alig tudok belépni, ha sikerül is, szinte mindig 503-s hiba (Service Unavailable)! oldalt dob (belépés nélkül is sokszor). Szinte semmit se tudok megnézni, tegnap délelőtt se tudtam belépni, azt hittem, mára már jó lesz.
-
zoli03
őstag
Vettem webshopból egy ZTE Blade-t Dominóval 1-2 hónapja. Azt írják, hogy ajándékba van hozzá 60 díjmentes perc hálózaton belül. Telefonáltam a T-Mobile-os ismerőseimnek, de mintha nem lenne ez a 60 perc, simán levonta az egyenlegemről a hívásdíjakat. Akkor most hogy van ez a 60 ingyen perc?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest