Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
Létezik hogy a már nem létező Paletta 100S tarifára 2 év hűségem van és nem változtathatok semmit rajta? Az ügyintéző erre egyáltalán nem figyelmeztetett, azelőtt Kaméleon csomagban voltam és az nem volt lekötve. Mondtam hogy maradjon ahogy van minden erre elkezdte ajánlgatni az iyen meg ilyen nagyon akciós díjcsomagot én meg belementem. De a hűségidőről egy szó sem esett. Direkt mondtam hogy nem akarok 10e forintos tarifákat hogy ne legyen megkötve.
-
Sholom
tag
Sziasztok! Meg szeretném szüntetni a T-Mobile-os előfizetésemet. A készüléket múlt hónapban kifizettem (listaára 65.000 Ft, részletre fizettem 40.000 Ft-ot, 5000 Ft befizetéssel). 2 évre kötöttem a szerződést (tarifahűség nincs!) de most több mint egy év után (13 hónap) szeretném megszüntetni. Kb. mennyi kötbérre számíthatok? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Remélem hogy max. kifizettetik a telefon listaára szerinti különbözetet (25e) plusz valamennyit és megúszom az egészet 40e forintból.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest