Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Az létezhet hogy én emlékszem teljesen 2d-s, oldalnézetes Dragon Ball játékra?
Nem azokra gondolok, ami inkább már 3ds stb, hanem Mortal Kombat szerűen kizárólag oldalról látjuk a harcosokat. Ha van is egyáltalán nem találom sehol... -
Cheesus
senior tag
válasz
darkmore #11079 üzenetére
Jaa, mert Steam-en játszottam és eléggé tetszett, gondoltam akkor PSP-re is beszerzem, bár megnehezíti a helyzetet hogy nem buherált PSP-m van
(bár kitudja mikor kerülne sorra, mert a ghost of sparta is abbamaradt valahol, a dante's inferno meg SH Origins el sincs kezdve stb...)
-
Cheesus
senior tag
válasz
freelanced #10987 üzenetére
Hát én csak annyit tudok mondani, hogy valószínüleg az előző generációs PSP-hez olcsóbban hozzá tudsz jutni a játékokhoz, ellenben a Vitával, de majd jön valaki aki esetleg megcáfol/erősít engem
-
Cheesus
senior tag
Hali
Lehet venni valahol fa borítású psp játék tartót? Hasonlóra gondoltam, mint pl a cd-k illetve dvd tokok esetében.
A másik pedig, hogy leírhatnátok, szerintetek mik azok a játékok, amiket mindenképp érdemes beszerezni/kipróbálni.
(egy régi tipusú limitált god of war-os psp-m van, nem GO vagy Vita)
-
Cheesus
senior tag
Hali
Véletlenül nem tud valaki eladó limitált God of Waros PSP alapgépet? eBay-en találtam 4 darabot, abból 3 használ, és olyan is az állapota, a 4. meg bontatlan, de annak el is kérik az árát.
(Nem az "újabb" limitált kiadásról beszélek, hanem az elsőről, ami teljesen piros volt)
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest