Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
konfar.dani
aktív tag
Azt meg tudná valaki mondani, hogy mely videó formátumokat játsza le?
Abban már biztos vagyok, hogy AVI-t nem.
MOD: Találtam hozzá egy konvertálót, "Format Factory" a neve, kimondottan "PSP"-re is konvertál.
Sima (368x272), és szélesvásznú (480x272) méretben, "AVC" és "MPEG4" formátumban is.Ezen kívül rengeteg más mobiltelefonra, konzolra, lejátszó eszközre konvertál képet, zenét, videót, rengeteg formátumból, rengeteg formátumba.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest