Új hozzászólás Aktív témák

 • gaborbol

  őstag

  válasz kraftxld #187 üzenetére

  Neha a leg egyszerubb dolgokkal is iszonyat nagyot lehet szopni.Mondjuk utolag nezve minden sokkal egyszerubb.Mi volt a szopas targya az upgard soran?

  Nalunk kulonben az a legnagyobb baj,hogy semmit nem csinalunk meg rendesen.Minden szinte brake fix, kirohanunk, megszogeljuk, elkoccolunk.
  Volt egy kezdo srac kapott egy ugyfelet, minden tok faszan ment neki,semmi bonyolult dolgot nem kapott, vistat meg office-t kellett csak telepitenie az uj laptopokra ugyfelnel. Mondtuk neki, hogy domain user, mindig legyen csak lokal admin a laptopokon,nem nagy ceg, nincs semmig korlatozas, extra gpo vagy ilyesmi, kevesebb szopas.

  Emlitettem is ezeket az ujaraaktivalos gondokat nemreg.
  Megint szoltak, hogy kiirta meg egy gep ,hogy nem eredeti az office, pedig minden gepre kulon megvettek, es ujra aktivalni sem lehet.

  Kimentem a heten vegre, begyujtottem a kulcsokat, megcsinaltam a szoftver nyilvantartasukat. Bakker a srac minden gepre ugyan azt a gyari dell cd-t nyomta fel ugyan azzal a kulcsal,az nem is zavarta hogy minden laptop aljan ott a gyari kulcs, az office telepitoket meg veletlenszeruen kihuzta a dobozbol es rakta fel a gepekre. Majd 1 napot szoptam miatta, egtem mint a rongy, amit lehetett kijavitottam.

  Tegnap csorog a telefon, a tulaj tajtekzik hogy hogy lehet,hogy a frissen felvett emberek belelatnk az o szemellyes mappajaba, meg a teljes konyvelesbe.
  Honnan a faxbol tudjam, te vagy ott bakker nem en,termeszetesen mindjart megnezem uram.
  Hat az uj kollega minden uj dolgozot domain adminnal latott el, igy bakker.A masik a patch paneles, mi lesz meg itt...

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák