-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz szőröscica #41075 üzenetére
A sötét Eni, a világos mol. Akkor ez a színbeni nagy eltérés nem jelent semmi rosszat?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz szőröscica #41033 üzenetére
Ha minden huzal a helyén, akkor váltóhiba. Szétszedni, felújítani, és menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz szőröscica #37635 üzenetére
Azt elhiszem!
-
rob210
Topikgazda
válasz szőröscica #37618 üzenetére
Csak azok között is sok van ami közel van a világ végéhez, így gyorsan ki tud menni belőle.
Az előző cégemnél 2- lett leharcolva 3 év alatt. Pedig nem is kulcsos autó volt.
Szóval kategórikusan ne jelentsük ki, hogy ezt vagy azt vegyél, mindenben összeszerelés él van jó és rossz példány.
Ki kell fogni.Renault power
-
mycso
Topikgazda
válasz szőröscica #37494 üzenetére
Majdnem...rádió táv [link]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
dhgm
tag
válasz szőröscica #37184 üzenetére
Tisztán város 5 liter ? Jó adat? Harmadiknál nem feljebb kapcsolva lámpákat kerülve. Mondjuk felénk kilométeres dugók nincsenek. Csak akkor van bajban az úrvezető jónép, ha esik az eső, vagy leesik 2 cm hó.
Nem is olyan rosszak azok a sprinmonitoros adatok a legjobb érték szép középérték és az mégiscsak közelebb van a 4 literhez mint a 4,2-höz.
Más típus tud-e hasonlókat produkálni?
1,9 d citroen bx ( huh de rég volt) mindegy volt hol mentem 6 liter kellett neki.
R 19 városon kívül 5,5-6 belül (ugyanolyan feltételekkel és ugyanolyan fogyasztásmérési módszerrel mint az 1,5 dci-nél) 8-9.[ Szerkesztve ]
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
dhgm
tag
válasz szőröscica #37180 üzenetére
És mikor üres a tank az első lámpavillanásnál vagy mikor megáll a motor? Ott ahol megáll meg pont van egy benzinkút persze hihető. Akkor Ti sem tudtok pontos fogyasztást mérni
Meg az egyik hab magasabbra jut fel mint a másik... huh
A 2,7 l/100 km-hez mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
Amarth
aktív tag
-
Amarth
aktív tag
válasz szőröscica #37168 üzenetére
Nem is akarnék szar olajat beönteni,ha már csere akkor legyen normális.
Jobban városban van használva az autó,lenne egyáltalán értelme az SXR-nek?Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #37120 üzenetére
Városfüggő így van. Pesten és egy nagyobb városban a 10 literhez sem kell csoda.
A katalógus adatok vegyes 7-8 literről szólnak egyébként, azt lejjebb vinni VÁROS-ban egy igazi művészet. -
Toobee
veterán
válasz szőröscica #37113 üzenetére
Ezért nem mertem dízelt venni. Van nekem is néhány apróbb bajom vele, csak sajnos nem igazán aktív a Nissan-os fórum. A többiektől meg bocsi az offért.
-
Toobee
veterán
válasz szőröscica #37111 üzenetére
Egy álom a Megane után, igaz fiatalabb. Nagyon jó áron sikerült beszámoltatni, úgyhogy letértem egy időre a Renault-os útról. 2.0 dCi Laguna-val szemeztem, de ennyi pénzt nem tudtam most kiadni autóra.
-
FerNandor
őstag
válasz szőröscica #37067 üzenetére
Szerintem nekem meg most hidegen sokkal hangosabb és szerintem nem hallucinálok.
Lehetséges, hogy akkor a motult választom. Frissen hk-csapágy csere után.Rakjunk bele valami motoröblítöt hk-csapágy csere elött?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
rob210
Topikgazda
válasz szőröscica #37060 üzenetére
Nem vitatkozom......
Mindenki azt tesz a kocsijába amit akar, de a renault az ELF-el áll "baráti" viszonyban.
Azért ha valamit egy típusú motorhoz optimalizálnak annál nehéz jobbat összehozni.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Sly189
senior tag
válasz szőröscica #36976 üzenetére
Ez a cikk... Prémium vs sima... örök vita.
Más a prémium itthon, más Dojcslandban, Belgiumban meg nem is találkoztam a töltőállomásokon olyannal hogy "premium" csak benzin vagy dízel - gondolom ott nem huzogatják le az embereket a naftával
Tankoljon mindenki azt, amit szerinte érdemel a kocsija.
Láttam már embert újabb CDI Mercedest tankolni Noname kúton rendszeresen, aztán autó csere lett a vége. No nem baj, mert megvette az újabb modelltViszont, ha valakinek a kocsijának az ára meghaladja az 1 éves netto jövedelmét, akkor azért elgondolkoznék...
Érdemes-e megkockáztatni tankolásonként ~1500Ft spórolást normál és prémium között. ( teli tank esetén ).
Az autózás drága el kell fogadni
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #36986 üzenetére
Na, hát pont ez a baj...lehet, hogy mégis dízel kéne. Imádom melegíteni és hallgatni, ahogy alapjáraton ketyeg.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #36984 üzenetére
Annyi elég is, csak a totalcaron riogatják nagyon az embert, hogy a benzinmotort tilos járatni.
Másik dolog, hideg, nyirkos időben, néha a kinyomócsapágy felsír egy fél másodpercre a legelső hideg reggeli beindításnál, de azonnal el is hallgat, ahogy beröffen a motor - már vásárlás óta ilyen. Nem szándékozom emiatt megkuplungoztatni az autót, már folyamatban van az utódkeresés, nem bírok véremmel úgyse.
A kérdés, hogy ha ennyi az összes jelenség és melegen semmi, hidegen is csak néha és csak egy pillanatra, akkor azzal meddig lehet még így eljárni? A kuplung egyébként jó, az nem csúszik. Lehet már tavasszal összejön az autó csere, de legkésőbb nyáron tervezném.
Ha esetleg mégis családban maradna, akkor meddig lehet elodázni a dolgot egyébként? Egyelőre a használatot nem befolyásolja, ezért kérdem.[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz szőröscica #36976 üzenetére
Ezt a cikket pont mielőtt írtam, az előtt olvastam el csak kíváncsi lettem volna más véleményére is.
Még valami. A holtankoljak.hu-n már néztem üzemanyag árakat, de nagyon kevés kútnak van fent az ára. Tudtok más lehetőséget tájékozódásra?
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz szőröscica #36974 üzenetére
rob210 és joamilestoné:
Köszönöm a válaszotokat. Az Auchan-os gázolajtól tartottam, illetve tartok de így már meggondolandó. Azt hallottam, hogy nem nagyon szabad noname kutaknál tankolni. Nem vagyok burzsuj és sznob sem, de nekem ezek az üzletközpontok kútjai annak számítottak/számítanak.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
Topikgazda
válasz szőröscica #36895 üzenetére
Nyilván ha választani lehetne, akkor én is a turbó-benzin felé hajlanék, csak ugye jó egy picit a realitás talaján maradni.
(#36896) Doki16: tavaly vezettem egy 5.7 hemi dodge ram-et, az is már elég jó móka, simán bevállalnám a mindennapokban is. Kényelmes, fullos, olyan személyautós volt a belseje, nagyon tetszett és ment is. Itt is van: [link]
(#36894) Ck.: Nálatok van választék, ha megane akkor 2.T (224paci) vagy 2.0dci (150paci), itthon mindkettő ritka, mint a fehér holló.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Doki16
addikt
válasz szőröscica #36895 üzenetére
Jo ha ezt nezzuk akkor nekem is jobban bejott a superchergeres 6.2-es hemi-vel szerelt Camaro SS . Ez a kocsi jobban megdobogtatta a szivemet mint a kis meganom
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Filmvilág
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...