Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandor
tag
válasz Viktor0610 #24440 üzenetére
Jaja, de bízom benne hogy ha a modemen megy az LTE, akkor a router is vinni fogja :-)
-
-
pandor
tag
fontos az ethernet csatoló az asztali gépek miatt, melyek alapból nem wifi-képesek
plusz ehhez jön alkalmanként néhány laptop, melynél nem gond a wifi csatlakozás
ezért tűnik jó választásnak a B593 modellkis irodáról van szó, a mobilneten kívül más megoldás nincs és a fent írt csomagok havi 10-15GB adatforgalma bőven elegendő a levelezés, stb bonyolítására
de ha van jobb ötlet vagy összeállatás a fent leírtakra, akkor szívesen hallgatom
-
pandor
tag
Sziasztok,
napokban meg kellene oldanom 3-4 gép net-elérését, ahol csak mobilnet az opció.
Keresgéltem és Telenor Medium - Heavy csomagok megfelelőnek tűnnek kiegészítve egy Huawei B593 Cat 4 routerrel (a Telenor kínálatából): mobilneten jön a jel (SIM kártya a routerben) és 4 ethernet csatolón + wifin osztja tovább. Helytől függően még LTE is összejöhet rajta...Van valakinél ilyen felállás? Mik a tapasztalatok vele? Esetleg más (nem feltétlenül Telenoros) ajánlott/kipróbált összeállítás a felvázolt helyzetre?
Vélemény az említett Huawei modemről?
(Összegszerűen az egész 2 éves előfizetéssel havi 7e forintba jönne, ebben a router is szerepel. Van ennél jobb ajánlat máshol vagy megoldás másként?)
-
pandor
tag
Dráma, hogy minden napra jut egy ilyen hír (és főleg komment).
Én meg most váltanék Telenorra...
[ Szerkesztve ]
-
pandor
tag
Csak most, hogy aktuális egy esetleges szolgáltatóváltás kezdtem olvasni az ilyen jellegű híreket.
Ha egy rendszerfejlesztés eredménye az általad is említett pár órás kiesés, akkor az értelemszerűen nem gáz. (A gond az, ha hosszabb-rövidebb szolgáltatáskieséssel folyamatosan együtt kell élni.)Egyébként pont az adatátvitel miatt váltanék, nagyon csábítóak ugyanis a Menedzser csomagokban alapból meglévő 1Gb+ adatforgalmak (meg a pluszköltség nélküli "ingyenes csoporton belüli hívás").
Mobilnet miatt váltanék, de hülye helyzet lenne, ha váltás után romlana az adatkommunikáció
-
pandor
tag
Sziasztok
Napokban váltanék Telenorra (egy számomra tökéletes díjcsomag miatt), de mostanában elég sokat anyáznak a Telenor rendelkezésre-(nem)állasa miatt (pl. péntek délutánonként üzemzavar, no telefon, no adat).
Visszatérő, minden előfizetőt érintő problémák ezek a Telenornál?(Próbáltam általános külön topikot indítani erre a témára, de nem pörög...)
-
pandor
tag
Sziasztok
Vodafonos vagyok, a napokban váltanék a Telenor Menedzser 7000 tarifacsomagjára (21 Ft/perc hang és SMS mp alapon + 1GB adat + cégen belül ingyenes hívás)
Mostanában divat fikázni a Telenort, de én ennél jobbat nem találtam (eddig 6-7e/hó volt stabilan a számla).
Tud valaki jobbat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest