Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Múlt héten jöttem át a Telekomtól szám hordozással.
Flottás előfizetést +3 GB-os net.
Ma lehetett hozzá vásárolni készüléket.El is mentem,meg vettem. Majd el indultam a páromhoz autóval.
Hopp Waze,Spotify nem működik,mert azt írja nincs net.Végig zongorázom a hiba lehetőségeket mi lehet a gond de nem találom..
Vissza a kártya a régi telóba,hopp nincs net.Telefonálok a Yettelnek.
Közli az ügyintéző,hogy nem tartozik az előfizetésemhez net.
Elmondtam neki,a nagyobb Flottás előfizetéshez kötelező volt net csomag is.Utána nézett,majd közli,valamiért ki kapcsolták a 3 GB netem,amikor a készüléket vásároltam.
Vissza aktiválta,majd közölte,hogy számla záráskor lesz vissza állítva a 3 GB-os csomag.
Ami majdnem 1 hónap még.Mindegy vásárolnom kellett 1 GB-ot,hogy tudjam használni a Waze navigációt.
Persze fel vetettem a panaszt!
Szép kis tréfa volt egy új ügyféllel,aki épp szolgáltatót váltott.
Történethez tartozik,hogy ez a Yettel,ahol voltam,hát elég amatőr volt 2 ügyintéző is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest