-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaszajanos
tag
válasz Mostvid #99856 üzenetére
Abban egyetértek, hogy a fővárosban kicsivel jobb a Telekom, mert ott jellemzően nem a csapnivaló, értelmetlen 5G-t kapcsolták be, hanem többnyire 1000 megabitet (vagy többet) is hozó sávok működnek. Ott azért a Yettel kevésbé jeleskedik, de nem érzem problémának, hogy ugyanott "csak" 500 megabit jön a Yetinél.
Összességében igyekeztem tapasztalatokat gyűjteni, és én úgy látom, a modernizációval el fog húzni a Yettel. Az idő majd persze eldönti, még simán lehet, hogy pár év múlva fordul a kocka.
Most azonban azt fontolgatom, hogy a privát számomat is áthozom majd ide, mert olcsóbb is, és jobb is szerintem (a korlátlan csomagért most 14 600-at fizetek a Telekomnál, mivel sajnos nincs Magenta 1-re lehetőségem).M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar / iPhone 15 Pro / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 / Sok-sok nagyszerű Örkény-könyv
Új hozzászólás Aktív témák
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Digitális Állampolgárság Program
- Elemlámpa, zseblámpa
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Politika
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- További aktív témák...
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia