Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
válasz tranceplanet #9900 üzenetére
Én nekem nem kellett tavaly, ment minden rendesen. Szerintem előfizetésesnél nincs ilyen regisztráció....
-
alba-regia
aktív tag
válasz tranceplanet #9900 üzenetére
Ha a netshopban rendelted, 3 napon belül aktiválják.
-
csernak75
senior tag
Ma hajnalban rekordot döntött a hipetnet21 Putnokon:
Úgy néz ki valamit csavartak a hálózaton mert tegnap napközben is 10-12 Mbit/s-ott mértem.
[ Szerkesztve ]
-
etnies
senior tag
Sziasztok!
Költözök külföldre, szükségem lenne az egyik telefonom függetlenítésére.
Van erre hivatalos lehetőség a Telenornál (nincs hűségidő már) vagy minden képen keresnem kell egy nem hivatalos forrást?"önmagam hite vagyok magamban"
-
Something_
őstag
Üdv!
2-3 hónap szenvedés után, rászántam magam, hogy írok e-mailt a Telenornak hipernet miatt. Jobban szeretem telefonon intézni az ügyeket, de mivel már nincs Telenoros számom (hál isten), így nem akarok "feleslegesen" fizetni azért, hogy 80%-ban egy automatával beszélek.
Szóval első lépésként felmentem a Telenor honlapjára egy -email címet keresve. Nem találtam, de láttam, hogy van Online ügyintézés. Beregisztráltam, a stick-re megjött az sms az érvényesítő kóddal. Beléptem, kitöltöttem az adatokat a "Technikai észrevételek - - Mobil Internet működési észrevételek" menüpontnál. 30-as telefonszámot adtam meg, szerintetek hívni fognak vagy elvész a süllyesztőbe a "panaszom"?
Összességében az a gondom, hogy Bp XVI. kerületben átlagosan 3 mb alatt van a 21-es hipernet. Ezzel nem is lenne gond, hogyha a kipróbálási időszakban, abban az 5 napban nem 9 és 12 mb-et mértem volna.
Az utóbbi hónapokban leggyorsabban egyik nap, hajnali 3-kor ment 5 mb-el. Ami nem vigasztal. -
BéHGT
senior tag
válasz Something_ #9909 üzenetére
Én nem adtam meg telefonszámot, úgyhogy e-mailben válaszoltak, olyan 3-3.5 hét után. És persze nem hozzáértő volt a válaszadó, úgyhogy olyan sokat ne várj tőlük... De lehet Te pont olyan embert fogsz ki, aki ért is hozzá. És szerintem ha 30-as számot adtál meg, akkor is felhívnak...
-
Something_
őstag
Reménykedem. Ha egy héten belül nem kapok választ, akkor felhívom őket egy 20-as számról.
Ha a stickben lévő sim-et berakom egy telefonba, akkor azzal is fel tudom hívni ingyenesen az ügyfélszolgálatot? Mert valahol olvastam, hogy a stickes sim-mel való telefonálás horribilis. -
BéHGT
senior tag
válasz Something_ #9911 üzenetére
Hát, azért a saját ügyfélszolgálat hívása csak díjmentes... Nem lenne túl szép húzás, ha nem az lenne...
-
csab2
veterán
válasz Something_ #9911 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy internetes SIM-mel nem lehet telefonálni, de nem vagyok benne biztos.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
SenorGrande
senior tag
Remek, ezzel most szembesültem!
Nézegetem a decemberi számlát, és látom rajta, hogy Mobil Online Start 5.00 db, 239.20+25% áfa/db = 1 495.00 Ft
Néha vonatmenetrendet néztem eddig wapon - nem volt nagy adatmennyiség mozgás, és nekem megérte azt a tízen-X forintot - de akkor ennek vége. . . Dögöljenek meg, hogy az "érintetteket" nem tudják egy ki*aszott e-mail-ben értesíteni! Kíváncsian várom a köv. számlát, mert azóta még wapoztam párszor. . .– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
alba-regia
aktív tag
válasz SenorGrande #9914 üzenetére
Kedves opció ez a Telenortól. Állításuk szerint azért vezették be, hogy ne fizess sokat
-
csab2
veterán
válasz SenorGrande #9914 üzenetére
Színtiszta szopatás.
-
SenorGrande
senior tag
válasz alba-regia #9915 üzenetére
Írtam a facebook oldalukra egy ideges, de kulturált hangnemű levelet, amit percekkel később töröltek. . .Mégsem.Majd ha nagyobb forgalom lesz ott, kicsit floodolgatok, ne legyen idejük törölni.Közel 1500 ft-ot fizetni kb. 100KB-ért, röhej. . . És most "rettegjek" a köv. számláig, hogy vajon hányszor léptem fel?! Lehet, volt 10 alkalom is. Kösz Telenor. . .
Nagyon pipa vagyok[ Módosította: 7 ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csab2
veterán
Azelőtt volt fórum a Telenor FB oldalán. Egy ideje megszűnt. Vajh miért?
-
alba-regia
aktív tag
2-3 éve tart náluk ez a más népcsoportra jellemző üzleti magatartás. Nem véletlen, hogy egyre többen pártolnak el tőlük.
-
Prien
addikt
válasz alba-regia #9919 üzenetére
Én azt olvastam valahol,hogy a Hipernettel 200 ezer új előfizetőjük lett.
A kevés is több a semminél.
-
Tybee
tag
Sziasztok!
Hipernetnél a korlátlan böngészést és levelezést is lassítják ha elértem a limitet?
2 éve flexi éjjel-nappal csomagban vagyok, néha korlátoznak de csak a youtube-on veszem észre, torrent ugyanúgy jön maxon ha proxy-t használok. Egyébként 32 Kbit-re még sose korlátoztak, hanem olyan 40-45 kbyte-ra!
Szeretnék hipernet 5-re váltani, de nem minden áron. Ha a böngészést is korlátozzák ill. nem lehet a torrentel ügyeskedni, mert mondjuk a csomagokat is figyelik akkor felejtős. -
tomp
félisten
Belső illető értesített, hogy jelenleg ős káosz van a telenornál!
Folyamatosan megy a konfigurálás, finomhangolás. Ha nem sikerül szoftveresen behangolni az adott cellát, kimennek a helyszínre.
Még cseppet sincs kész a hálózat!
Örülhetünk ha a DC megy 20mbit felett.
A telenor és a zte összes embere folyamatosan dolgozik a rendszeren. -
Prien
addikt
válasz Something_ #9921 üzenetére
Akkor ott valami nem stimm...Nálam vidéken semmi gond. Képeket később dobok fel, mert nem működik jelenleg...
A kevés is több a semminél.
-
darvinya
titán
Én ilyen korlátozás mizériát én is átéltem.
Mostanában a korlátozott időszakban is sincs korlátozás.
Tavaly nov. óta Online 100MB-on havi 1-5GB adatforgalommal.
Pedig csak kisebb töltések vannak átlagban 2Mb/s sebességel.Üsz-sok mondták váltsak nagyobb csomagra.
Annyira hülyének néznekMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BéHGT
senior tag
És most...
-
kojanika3
csendes tag
válasz Something_ #9909 üzenetére
Helló! Még szerencsés helyzetben vagy hozzám képest A mézesmadzag Telenor Roadshow nálunk fitogtatta sebességét októberben, 10 nap múlva: EDGE!
keresemahipernetet.com
-
BéHGT
senior tag
válasz Something_ #9945 üzenetére
Jól van, komoly sebességeket produkál Neked is... Szerencsére nekem jól megy amióta meg van (ko-kop-kop). De nem tudom elképzelni, hogy Pesten belül hogy lehet ilyen fos egyik helyen, máshol meg jó.... Na persze vidéken sem, ami már város...
-
Something_
őstag
Itt vagyok, ahol a jelölés és szörnyű. 3 mb a plafon, ezzel nem is lenne gond, hogyha szeptemberben a próbaidőszakban nem 7-13 mb lett volna. Akkor nem ugrálnék. De mi van, elvitték az adótoronyt? 5 mb kell a normális böngészéshez! Ezzel a 3 alatti sebességgel nem lehet megnézni egy youtube-os videót sem.
-
BéHGT
senior tag
válasz Something_ #9948 üzenetére
Amúgy ahol járt az a Hipernetes kamion, azon volt valami torony?? Mert olyat is hallottam, hogy arra az időre jó volt... Vagy tényleg egyszerűen akkor arra állították a tornyokat?!
-
Something_
őstag
Passzolom. Eddig ahol voltam vidéken, faluba ott én még edge-nél jobbat nem fogtam. Gondolom megyeszékhelyeken jó a vétel, de máshol még mindig csak edge van.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy Magyarország hány %-án van hipernet, ami működik 5 mb felett, de ezt nehéz lenne kiszámolni. Hátha lesz valami adat, én a mai napon 30%-ot tippelek
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest