Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én mostanában nézegettem az árakat a 3 szolgáltatónál, kártyásat, előfizetést is. Szerintem kártyásba tök mindegy hogy melyik, szinte ugyan az mind a 3nál. Előfizetés terén meg az efféle okostarifák közt van némi különbség, de összességében majd nem mind egy.
Egyébként azt nem lehet megoldani, hogy bármelyik Net csomagnál átírni az APN-t és akkor a böngészés nem lenne lekorlátozva? Egyébként ezt megoldhatnák mindegyik Net csomagnál, nem sokat vesztenének vele!
-
darvinya
titán
Nem tel.szám alapján megy az net azonositás.
A sim tartalmaz egy speciális valamit melyel a csomagokat a hálozathoz kodol, és ehez küldi le a beállításokat ami a tel.szoftba építenek.
Kicsit bonyorult ezért nem ragozom tovább.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csab2
veterán
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tomp
félisten
Mi alapján zajlik a hálózatmodernizációs sebességnövelés?
Most Kazincbarcikán vagyok. 30ezer fős város. Az új ZTE cellák 21Mbitre lettek beállítva. A szomszéd városban Sajószentpéteren ahol csupán 12ezren laknak, DC-HSPA (42Mbit) megy.
Egy közeli 1700fős falun is DC megy. Miért nem lettek nálunk is 42Mbitre állítva a cellák?
Először az jutott az eszembe, hogy biztos azért mert a városban van a leggyorsabb kábelnet.(140/10) No de a 1700fős faluban is szolgáltat az itteni helyi cég. Szval ez nem lehet indok. -
agabe
addikt
Miért van külön már a Djuice a Telenor-tól? Vagy ez csak brand ?
Le vagyok maradva szolgáltatók rerén...de pl. Djuice-ban van egész jó készülékajánlat kártyásan...azt gondolom ugyanúgy tudom használni a meglévő telenoros kártyámmal.[ Szerkesztve ]
-
Rigiboy
tag
Hali! Olyan kérdésem lenne hogy előfizetésnél van olyan lehetőség pl gyerekeknek hogy nem tudajanak 15 ezres számlákat csinálni hanem pl 5000-ig számlázza és után nem lehet róla hívni? köszi előre is:
-
zoli62
addikt
Már majdnem egy hete nem tudják beállítani a Telenor Stúdiót normálisan. Telenor Online-on nem látszik a szolgáltatások között, 1220-on bejjelentettem. Nagy nehezen aktiválták, de a postafiók mérete csak 10 MB a 40 MB helyett. Amikor töröltem , akkor természetesen megint nem jelent meg a felületen, és az ügyfélszolgálat sem látta a megrendelhető szolgáltatások között. Valaki tud segíteni?
-
alienpapa
senior tag
Mi van akkor ha nullázom a telefonom imei kódját?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
-
alienpapa
senior tag
válasz thom79 #10370 üzenetére
samsung l700as telefon. És a neten találtam egy kódot amit beírtam neki. Nagy hiba volt. A telefon újraindult, először csak a net nem ment rajta, ma pedig már telefonálni sem tudtam.
thom79
Használtan vettem, doboz nélkül. Nem tudom az eredeti imei számát.[ Szerkesztve ]
-
-
Landsmann
addikt
Én még olyanról nem hallttam, hogy akármilyen kóddal az IMEI-t törölni, vagy megváltoztatni volna lehetséges. Gyanítom, függetlenítési célzattal lettek bepötyögve a kódok. Ami természetesen nem volt megfelelő. Úgyhogy én úgy gondolom, maga a telefon gubózott be, nem a szolgáltató tiltotta le a hálózatról.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
rudymester
senior tag
válasz alienpapa #10371 üzenetére
Az IMEI szám megtalálható az akksi alatt is. Az a gáz, hogy ezt csak úgy nem lehet módosítgatni, csak törölni. Ha tetszőleges IMEI kódot ütnénk be, lehet egy létezőből generálnánk 2 példányt és így teljesen bukik a hálózati protokol. Barátkozz meg a tudattal, hogy van egy Samsung papírnehezéked/mp3 lejátszód.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
tomp
félisten
ZTE MF668A modemmel max 2Mbit a letöltés.
Galaxy Minivel meg 5Mbit ugyan ott. Ki érti ezt? -
tomp
félisten
Minin -95dBm a jelerősség.
Modemen 5-ös skálán 4-es a térerő, jelerősség 13-14. Reggel még 10Mbiten ment.Az apn miért befolyásolja a sebességet? Főleg egy hiper21-nél?
Modemen kellene lennie most 5Mbitnek, telón 2-nek. Mivel a modem hspa+ -os, mini meg 7,2-es hdpa. A modem nagyobb szeletet kap a hálózatból mégis lassabb. -
mb702
tag
sziasztok
Mikor, milyen feltételekkel cserélnek ingyen SIM-kártyát?
Van egy kártyám, ami néha csak többszöri próbálkozás után "indul el", de nem mindig produkálja ezt a hibát.
Hivatkozzak erre, vagy elég az is, hogy két évnél öregebb (telenor logós a kártya, de a telefon kijelzőjén még pannon-t jelenít meg).
Csak azért parázok, hátha pont a boltban nem fogja "produkálni" magát a kártya.
Vagy ne parázzak ennyit, simán kicserélik?
Köszönöm a válasz(oka)t előre is -
alienpapa
senior tag
válasz rudymester #10381 üzenetére
Az imei-t megtaláltam. Megpróbálom bevinni egy gsm boltba hátha valami guruba botlok és meg tudja csinálni nekem valahogy. Köszi a segítséget mindenkinek!
-
bandigno
senior tag
válasz alienpapa #10387 üzenetére
esetleg nézz körül a telód topikjában és kérdezz rá, hogy az adott kód mire való, de kizárt, hogy egy ilyen egyszerű kóddal imei-t tudj törölni, ez eget rengető baromság! a honlapot még be is linkelhetnéd, ha nem függetlenítésre való a kód, mert kiderülhet még, h simán csak vmi epic fail! ilyen jellegű kódokkal max beszédkódolást tudsz állítani meg hasonlók!
gondolom egy restart/hard reset már alapból megvolt?! -
club1
veterán
válasz bandigno #10389 üzenetére
Tele van vele a net, hogy ezen a telefonon ez a kód függetlenítésre jó, mivel az imei-t lenullázza. Csakhogy a szolgáltatók többsége figyeli az imei-ket, és náluk a 0000000... az feketelistán van (nem is értem miért).
Az is egy csomó helyen le van írva, hogy milyen (fizetős) box-al lehet visszaállítani az imei-t. -
bandigno
senior tag
-
markose
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud valamit arról, hogy miért tilt részlegesen telefont a telenor? Csak a mobilnetet tiltották minden más megy... Galaxy s2ről van szó... 9 hóban lett vásárolva..... -
darvinya
titán
Látom ez a IMEI kérdés nem nyugszik.
Bár pár hsz-el ezelött írtam egy linket ahol a megoldás(azaz a visszaállítás) is meg van.De sebaj.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
markose
csendes tag
Hát ezaz! Én is ezt hittem...... Kb 1-2 hónapja van ez és semmilyen mobilnettel nem működik.... Egszerűen nem csatlakozik mobilnet hálózatra.... Elméletileg feketelistán van. Ezt mondta a telenor. De hogy miért az holnap derül ki állítólag.... Az apn beállítások közül sem a net alap sem az online.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest