Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Telenor-osként igen meglepő az, hogy Vodafone hálozatott használom.
És most látom az előző screenshot-nál valami Bt.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
sethi
senior tag
válasz Landsmann #10749 üzenetére
nálam ugyan az a probléma: 3G-n lassan építi fel a hívásokat és az első pár másodpercben semmit nem hallok. sokszor eldobálja a hívásokat ami GSM-et használva is előfordul. Amit viszont gusztustalannak tartok, 5 perc után 0 Forint megrendelve és rendszeresen megszakítják a hívásokat 4:59-nél. WTF
a hipernetről sebességéről meg annyit, hogy a letöltési: 0,8Mbps feltöltési: 1,57Mbps jelenleg.
szerintem ez igen karcsú -
Landsmann
addikt
Nálam nem szakad meg a hívás. Illetve volt rá példa, de mindig csak egy bizonyos személlyel beszélve. Mondta is az illető, hogy a telefonja néha bontja a vonalat. Főleg akkor, ha még a töltőn is van. Valamilyen okostelefon. Nyilván nem bírja a meleget. A hívásfelépülés időtartamára nem panaszkodok, azzal nem volt gondom. De kiscit kellemetlen, amikor valami hivatzalos személlyel beszélek és a nagy csend után megkérem, mondja már el még egyszer, mert nem hallottam semmit.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
tomp
félisten
Érdekes. Nálam semmi probléma nincs a hívásoknál. Év elején volt néha hívás bontás, de már tökéletes. Nekem is megvan rendelve az 5perc után 0Ft. 30-45perceket szoktam beszélni. Nem bontja a hívást.
más:
éjszaka a 3,5órás hipernet leállás után visszatért a net. Nem is akárhogy.
down: 10,60Mbps up: 2,35Mbps ping: 28 -
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom! youtube alapján megnyírbáltam a telenoros kártyám(Lumia 800-ba csak így tudtam belepasszirozni), látszólag jól sikerült a dolog, de azóta kb. 3 hete már, néha újraindulgatnak vele a telefonok Bebattyogtam helyi Telenorhoz, mondom sz*r a kártyám, azt mondja csaj ok semmi gond 5 ezer+fa,. mondom jáááájj Kéri a régi kártyát na mondom klafa, most jól le leszek b*szva, nézi-nézi, azt mondja mit csináltál vele, mondom mikrosimesítettem, azt mondja itt kicserélték volna 3 ezer párszázért mikrosimre, ja mondom ok de ez ingyen volt! Kérleltem, hogy cserélje már ki ingyért a 2 szép szememért, de mondta, hogy ez akkor az ő káruk lenne, stb., látszik a kártyán, hogy megrongáltam, blabla, de ha ügyfélszolit felhívom és kapok írásbeli bejegyzést a számítógépen, akkor bíz ő ingyen kicseréli. Nosza ügyfélsz. felhívom, erre mondja csóka, hogy ok megoldja a dolgot, 10 perc várakozás után benyögi, hogy 2010 okt.-ben volt már egy ingyenes kártyacsere így bájbáj Szása...majd 2012 okt.-ben lehet róla szó! Fasza, de nekem most vacakol a kártyám Visszaemlékeztem a cserére, akkor lett kicserélve a közel 6 éves kártyám egy újra, ami több számot tud tárolni, stb. Most e miatt nem lehet. Csajoknak mondtam mit mondott az ügyintéző, azt mondták sorry, viszlát! Ötlet, hogyan cserélnék ki ingyér, mert jó lenne a havi 15 ezres előfizumat normálisan kihasználni, másrészt nincs egy kanyi vasam sem új sim kártyára momentán!?. Kérlek adjatok ötleteket, esetleg ha van itt egy Telenoros kollega akkor szólhatna pár jó szót az érdekembe, mivel már kb. 2004 óta hűséges előfizető vagyok, ennyit megérdemlek, ha már hibáztam is és elbarmoltam a kártyám...Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
darvinya
titán
válasz MrTwister #10757 üzenetére
Amikor cserélted a kártyát megvolt a Lumia?
Ha igen akkor kellett volna szólni, hogy ilyen kell és ingyen lett volna.
Ha nem akkor és kéz alól vett, le kellett volna alkudni az árából a sim miatt.Youtube nem oktató film tár, mert teli van sallanggal
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MrTwister
őstag
válasz darvinya #10758 üzenetére
ÁÁÁ, nem ez a kártyacsere kb. 2 éve volt, Lumia meg csak 2 hétig volt nálam(nem vettem csak kölcsönbe), azóta megint normál simes telefeonom van: galaxy s2 és ehhez kellene egy nem nyírbált sim.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
n@p@lm
őstag
haha, idióta telenor
[link] -
Prien
addikt
válasz n@p@lm #10760 üzenetére
Szerintem érthető ez, ne úgy reklámozza valaki a saját szolgáltatását, hogy a konkurenciát fikázza. A cikkben többször példálóznak Amerikával, jellemzően, hogy ott így meg úgy...kit érdekel az? Érdekes módon, amikor nálunk tömegmészárlás történik,akkor nem jelennek meg olyan cikkek,hogy ezért Amerikában akasztás jár...Áhh...média...
A kevés is több a semminél.
-
n@p@lm
őstag
szerintem meg nem.
teljesen jó ez a vicces fricska.
ha a telenornak lenne vér a pucájában akkor nem a bírósághoz rohangászna hanem csinált volna egy ellen reklámot.
a voda mindig is "híres" volt ezekről a fricska reklámokról ha emlékszel a régi reklámokra.mondom ezt t-mobilos-ként
-
Prien
addikt
válasz n@p@lm #10764 üzenetére
Inkább mindenki reklámozzon úgy,hogy az övé milyen jó,mik az előnyei, ne pedig úgy, hogy a másik milyen sz@r. Hová vezetne ez hosszú távon? Senki nem a saját termékét méltatná, hanem a konkurenciát pocskondiázná csak. Én azt gondolom erről, hogy egy darabig eltűrték a Vodának ezt a sárdobálást a médiában, de valahol húzni kell egy határt. Mondom ezt elégedett Hipernet felhasználóként a Bükk hegység árnyékából. A verseny legyen egészséges, tisztességes.
A kevés is több a semminél.
-
Melack
veterán
Helló!
Mint új Okostarifás tennék fel pár kérdést. Remélem vannak itt olyanok, akik tudnak rá válaszolni:
- ha nem Opera böngészőt használok, akkor azt a 360Mbomból veszi le a rendszer? Akkor az nem ingyenes?
- Ha a fenti keretet túllépem, akkor csak lassít, de nem számláz túl?
- Az e-mailre vonatkozó korlátlan melléklet alapján ha a GMailemhez vagy másik, telón beállított profilhoz csatolok egy cca 3 ?bos filet, akkor az ingyenes?Köszönöm a válaszokat előre is!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
raskolnikoff
őstag
Üdv.
Nem tudom a kedves Telenor hol él, de lehetetlen hogy nem lehet őket elérni egy e-mailen keresztül.
sztori a következő
Idestova 2 éve küldözgetnek nekem vmi korábbi lakó számláját. Hogy majd felbontjuk a szerződést, eljárás, meg minden. 2 éve. A még nagyobb vicc hogy mostanában már ők se szaroznak, ideküldenek 28-án egy befizetendő számlát aminek esedékessége márc. 10.
Namost oké hogy 1220, de én nem fogok azért pénzt fizetni, csak mert a kedves kollega nem képes felfogni, hogy a levelükben is látható Számlázási cím tök más mint ahol én (ill az előfizető valaha) lakom/lakott. Az egész telenor weboldalon meg egyszerűen nem létezik egy e-mail cím amire lehetne írni... Regisztrálni, űrlapot kitölteni pedig nem fogok, ez érthető
Nem, nincs kedvem sorokba állni az üzletekben, sem párszáz forintot költeni a 'kérjük tartsa a vonalat' telefonszám hívására...ha esetleg valaki tud valami egyéb megoldást, azt megköszönném.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Melack
veterán
válasz raskolnikoff #10772 üzenetére
A 1220 hálózatból ingyenes. Ha nem akarsz asztalt borítani, akkor marad az e-mail (adatvédelem - hiszen te más adatait tudod meg indokolatlanul) vagy ez az auto form. Így pénzedbe meg nem kerül
Remélem segít.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Varszegig
veterán
válasz raskolnikoff #10772 üzenetére
TelenorHUInternetUgyfelszolgalat@telenor.hu
Ide írj, innen jön a válasz a netes űrlapra.
-
raskolnikoff
őstag
Köszi
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Landsmann
addikt
Szerintem is. A Vodafone időnként a másik pocskondiázásával reklámozza magát, mert nincs jobb ötlete. Akkor bezzeg kinyílt a csipája, mikor az akkor még Westel egy viszont reklámot csinált Térerő címmel.
http://www.youtube.com/watch?v=7r7h-yV77ksVideóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Dyrtyho
őstag
Tegnap egy olyan smst kaptam a Telenortól, hogy
Tájékoztatunk, hogy a Klikk szolgáltatásodat meghosszabbítottuk. Forgalmi kereted a ciklus végéig 100 MB. Üdvözlettel Telenor.
Ami már csak azért is furcsa, mert ezt az sms-t a tegnapi nap olyan 80-88Mb adatforgalomnál kaptam. Akkor most ezt az smst hogy kell értelmezni ? Mert hiába küldtek nekem tegnap smst, azóta nem lett le 0 nullázva a forgalmi számlálom, hanem azóta már 90Mb-nál járok, amit még egészen Április 14ig felhasználhatok. Vagy akkor ez most hogy van ? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat
best regards, egy fórumozó blogger
-
club1
veterán
válasz Dyrtyho #10777 üzenetére
Ezt az sms-t akkor szokták küldeni, amikor a számlázási periódusod indul (ezek szerint minden hó 27.-én). Ha ez szerinted 14.-én van, akkor valami nem stimmel. Mindenesetre nem nagyon izgatnám magam a helyedben, mivel a Klikk forgalmi keretét jelen pillanatban több tízszeresen túl lehet lépni, túlforgalmazási díj pedig a csomagban nincs.
-
tomp
félisten
válasz Melack #10770 üzenetére
Opera Miniből csak 6.0-ig korlátlan.
Azonban a nem proxy alapú böngészők mehetnek. Opera Mobile(kikapcsolt turbo-val) telefon gyári böngészője, Dolphin...stb
Ha lemegy a m.média kereted, akkor az ebbe eső forgalmad lelassul.
Böngészés és mail nem lesz lassítva. E-mailnél mind1, hogy mekkora fájlt csatolsz. -
Melack
veterán
Ok. És akkor a most kiadott 7es verzióval mit csináljak? Töröljem le? Mert a 6-ost nem akarom fel applikálni, ha már egy újabb van fent. A gyári böngésző nem egy leányálom....
Akkor marad az e-mail, de abból jó sok. Meg a GTalk.
Köszönöm!Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
8zabi
őstag
én sosem értettem azt, hogy a mini csak bizonyos verzióig korlátlan
lehet hogy spéci tömörítést/titkosítást tartalmaznak a csomagok amiket küld/fogad, de azok mindig az opera szerverei felé mennek, nem hiszem hogy nem tudják beállítani, hogy az a forgalom is böngészésnek számítson -
MrTwister
őstag
válasz adaboros #10778 üzenetére
Köszi, kérvény ment, hátha...
SymbianOS: nekem is egy ilyennel kellett volna, nem ollóval, szabadkézzel, most már késő bánat
Varszegig: telefonboltom van/volt, így sok telefon megfordult a kezem alatt és ez volt az első mikrosimes amibe bele akartam passzírozni a kártyát(éjszaka, sehol egy haver nyitva egy célszerszámmal ), mert úgy gondoltam tartós lesz nekem a telefon...hát nem.
darvinya: 2012 Okt. jár le a 2 év sajnos...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
club1
veterán
válasz Melack #10785 üzenetére
Amit tomp írt, az a túlforgalmazási díjat nem tartalmazó csomagok használóira igaz, azaz jelen pillanatban nem korlátozzák őket a havi forgalmi keret elérését követően. Ha olyan csomagod van, amiben túlforgalmazási díj van, azt a Telenor változatlanul számlázza, mivel az adatforgalmat mérni tudja!
-
Melack
veterán
Okostarifa 360 csomagom van. Abban ha jól néztem, lassítás van, nem plusz díjak felszámítása.
A legnagyobb bajom az, hogy az online felületen nem látom, hol is állok multimédia keret kapcsán, meg hogy mennyit neteztem amúgy :/ Kicsit zavaró
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz darvinya #10793 üzenetére
Én most is örülök, mert végre normális a telefon és a csomag is. Csak az első olyan számlazárást várom, ahol már teljes egészében a 360as csomagot számlázzák ki. Ha most nem lesz vele gond, akkor ezek után se - remélhetőleg.
-
Varszegig
veterán
válasz zeorsdfd #10790 üzenetére
ip cím alapján nem lehet szűrni. Ugyanaz az ip cím válaszolhat többféle porton, többféle protokollal. Sőt, ha ez épp egy nagyobb belső hálózat címe, akkor amögött kismillió szerver lehet, az egyik mondjuk egy sima webserver, a másik meg egy mediatár, és nagyon nem mindegy, melyikre mész épp. Ráadásul akkor ezek szerint a telenornak a világ összes ipjéről megvan, hogy az micsoda?
Az üfszolgálatosok kicsit összekaphatnák magukat technikailag. Ilyen szűrés lehet pl. protokoll alapján csinálni, de nem egyszerű, mert ugye egy videót nézhetek sima http-n is, de ugyanez a sima weboldal is. Aztán ha meg https, akkor abba bele sem tud hallgatni. Ilyenkor 2 eset lehet: ha nem tudja eldönteni, akkor azt mondja, hogy az a nem támogatott, vagy szarik az egészre A telenor most az utóbbit csinálja. -
club1
veterán
-
Melack
veterán
Ha jól értem, akkor az új hálózaton mindegy, hogy mennyit használsz el - értelmes határok között, mert azt nem tudják figyelni? Így ha túl is lépen neadjisten a 360MBot, akkor sem lassítják be/számlázzák ki a többletet? (Nem akarok vele visszaélni, csak érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón - 2 akku +DJI RM500 Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest