Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz benceecneb #10298 üzenetére
haverom is mesélte, 1 2 hónapja használja a klikk et, és gigákat tölt le minden nap... és senkit sem érdekel. egy kérdés, a hipernetnél, az éjszakai 100gb vagy mennyi, az minden nap 100gb vagy csak havi 100? / esték
-
Jégkokó
veterán
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hol lehet telenor feltöltőkártyához hozzájutni?Mert az üzletekben már nem , mert csak az online tranzakciós cucc van csak
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Damage401
senior tag
Csá!
Én nekem Okostarifával 180-al csináltam 4GB ot . Mindig lekérdezném a kvótát, de technikai okok végett SAJNOS nem elérhető
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Gedeon31
addikt
Most jobb a helyzet ,mint pár hónapja.
Volt ,olyan klikk csomagban 3 nap után jött az sms elértem a 100 MB-ot.
Sima Nokia telefonnal.
Most ebben a hónapban nem korlátoztak,de elötte igen.
-
club1
veterán
-
BéHGT
senior tag
Lehet, hogy nem véletlen, hogy valakinek 5MB alatt van a Hiper 21?
-
Jégkokó
veterán
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hol lehet telenor feltöltőkártyához hozzájutni?Mert az üzletekben már nem , mert csak az online tranzakciós cucc van csak
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gedeon31
addikt
Létezhet az 44 -ot ft levon a Telenor ,ha megnézem Telenor onlineon az egyenlegemet?
Észrevettem mindkettö kártyámon csökken a keretem pedig nem is telefonáltam.
Pár napja feltöltöttem a telefonomat és ahhoz képest 44 ft-tal kevesebb van és nem használtam azóta.
-
axioma
veterán
válasz bb.bocs #10297 üzenetére
Flottasat ketevente vagy hogy ingyen cserelnek (futar hozta a kapcsolattartonak - de atvehettem volna vmely Telenor uzletben is). Mondd, hogy furcsakat csinal az okostelefonod a regi sim-mel, nekem 4 eves kartyaval a Telenortol vasarolt Blade-del nem mukodott jol egyutt.
[ Szerkesztve ]
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Telenornál milyen a garanciális ügyintézés? Vettem egy Bladet, és az akksija nem túl jó, brutál gyorsan lemerül, akkor is ha ki van nyomja a gps, a wifi, sima háttér, nincs futó alkalmazás stb..
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogy állnának ehhez a kérdéshez? cserélnék simán az akksit?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Telenornál milyen a garanciális ügyintézés? Vettem egy Bladet, és az akksija nem túl jó, brutál gyorsan lemerül, akkor is ha ki van nyomja a gps, a wifi, sima háttér, nincs futó alkalmazás stb..
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogy állnának ehhez a kérdéshez? cserélnék simán az akksit?
-
axioma
veterán
Gariztattam Blade-et, de hangszoro miatt. Megcsinaltak gond nelkul, igaz hogy majdnem ket het volt pedig Bp/hez kozel adtam le.
Viszont a Blade napi toltese nem kirivoan szar aksi, ha csak ennyire "nagyon" merul. Regi telokhoz kepest persze szokatlan, de ez a szep uj vilag...[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
a klikk adatforgalmát, vagy keretét hol lehet megnézni? sms-t se ír meg semmi hogy hol járok :S
-
club1
veterán
http://go.telenor.hu/show/quota
Ha esetleg azt írja, "hogy jelenleg technikai hiba miatt az adatforgalmi kvóta megjelenítése nem elérhető. Munkatársaink dolgoznak a hiba javításán. Türelmedet és megértésedet köszönjük." akkor éppen nem működik a mérés, így túl tudod aktuálisan lépni lassítás nélkül a 100 MB-ot.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, h most váltottam az okostarifa 90-re...
Ez most ugye akciós meg minden...
Azt hazudozzák, h korlátlan adatforgalom "böngészésre" , és 90 mega minden másra...
Na most ők azt honnan tudják h most a facebook-on töltöm be a képeket, és ezáltal iszonyat forgalmat generálok, vagy csak úgy "minden másra" töltök és a 90-ből vonja le?!
Számomra felfoghatatlan... mi alapján különíti el?
Hát most vagy van forgalmam, vagy nincs, olyan nincs h most facebook megy és azt nem számolja?! Vagy igen?Illetve ez milyen rendszeren müködik, "wapos", mert erre sajnos a bögyös szöszke nem tudott válaszolni, engem meg érdekelne...
Köszönöm.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
club1
veterán
válasz GrandeP #10333 üzenetére
El lehet különíteni rendesen az általuk leírt forgalomtípusokat azokat még egy weboldalon belülről meghívva is.
Az utolsó kérdésed nem értem. Ha arra vonatkozik, hogy wapozni lehet-e vele, akkor ez nem arra való, ez mobilnet előfizetést is magában foglaló díjcsomag, azaz apn-en keresztül kommunikál. -
GrandeP
addikt
Akkor lehet h én teszem fel hülyén a kérdést... sőt biztos, mert te sem érted...
na szóval... ha elindítom az operát akkor az nálam megkérdi h a wifihez csatlakozzon-e avagy a beállított wap fiókhoz?!
Namost eddig mindig wifiztem, de mivel néha kellene h wifi nélkül is tudjak netezni, ezért lett ez az okostarifa, na tehát ha aktiválták, és én indítanám az operát , akkor eztán a wapot kell kiválasztani?!
Vagy valami más a rendszer, vagy mi?! Nem tiszta!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
darvinya
titán
válasz GrandeP #10335 üzenetére
Milyen telod van?
Mert alapból 3 internet kapcsólat van.
1. Telenor Net, Online
2. Telenor W@P
3. Telenor MMSEbből valódi net az első kettő.
A Opera-ban beállíásoknál a haladóban lehet kiválasztani, hogy mi módon csatlakozzon socket, http.A nagy kérdés az, hogy melyik int.kapcsolatvan alap értelmezetnek beállitvan, és nincs külső progival szabályozva.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
club1
veterán
Milyen csomagot, milyen apn-el, es foleg melyik településen használod?
-
darvinya
titán
Egy teoria a lassításról.
Ahol sok Hipernetes ügyfél van és mellette korlátozással bíró ügyfél van ott.
Nem lehetséges a korlátozás, mert míg a korlátozással visszatartott adat foglalja a rendszer a Hipernetes ügyfél is elszeved egy lassulást.
Ez kiküszöbölni csak úgy lehet, hogy nincs korlátozás.Viszont ez sem teljesen igaz, mert régebben Praktikum+100MB Oline 6-7Mbit/s-ot produkált, most csak 2-2.5Mbit/s-os.
De ez stabilan.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Erre az IP címre én is gondoltam, de ez is véges.
Főleg. hogy utánna nem evvel az IP címmel csatlakozik a "nagy hálozatra".Amúgy én egy teóriát írtam nem tényt.
Annyit vettem észre, hogy telon belépek erre az oldalra és fix IP-n, 3h mulva is betudok lépni úgyan azon a celláról.
És Net van beállítva nincs proxy.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
aljuzer45
csendes tag
Hm nos ki-ki Pénztárcája szerint választ,tarifát,szolgáltatot,Nincsenek iszonyatos különbségek! Fizetös/szlás/ feltöltökártyás modok,Sajnos mindenüt az Áremelések léptek életbe!Szlás elfiben mindig mindenért 1 forma dijat kell leröni,ha kihasználja lebeszéli,ha nem!Mobil net meg drága átlag juzernek nem éri meg!
focsoro
-
GrandeP
addikt
válasz aljuzer45 #10348 üzenetére
Hát nem tudom, sztem telenor 2009 óta kritikán aluli minőségben, szolgáltatásbna, árban, ügyfélszolgálatban mindenbn.. alig várom h lejárjon a hűség... pedig 2002-óta vagok itt ha jól emlékszek...
vodafone-nálk fele ennyi minden...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Wuthering Waves
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest