Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Azért ez így egy kicsit meredek... Aláír mind a két fél egy szerződést, amit a szolgáltató kénye-kedve szerint módosíthat, az ügyfél meg nyel nagyokat és fizet, mint a lakodalmas kutya? Akár a szerződött összeg x szeresét is?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zoli62
addikt
Kivéve a tarifahűség esetét. Ott lehetőség van a hűségszerződés felmondására.
-
asdf_
veterán
válasz 313313 #25202 üzenetére
Az EHT-ban benne van, amennyiben a modositas az igenybe vett kedvezmenyt nem erinti -marpedig a percdij modositasa a keszulekar-kedvezmenyt nem erinit- a szerzodest nem mondhatja fel az elofizeto. Tessek megkoszonni a jogalkotonak, hogy ilyen szabalyozast keszitettek, majd pedig azota sem ismertek fel, hogy ez igy nem igazan jo, es nem modositottak azt.
-
x1port
addikt
válasz Vangelis #25207 üzenetére
Hol lenne nekik ebben az üzlet?
És miért vesz az ember magasabb tarifájú csomagot?!
Hát persze! A jobb készülék miatt.Az kicsit furán hangzik ,hogy veszek egy jobb készüléket drágább tarifában aztán visszamegyek a legolcsóbba a telefont meg megtartom.
Nem köteleznek senkit a tarifahűségre.
De valamit valamiért. -
x1port
addikt
válasz Vangelis #25209 üzenetére
Telenor is ad nagyon sok lehetőséget amennyiben az ember ír az egyedi igénykezelési osztályra.
A másik 2 szolgáltató hátrányát most nem ecsetelném
Egyébként pedig kizárt dolognak tartom,hogy simán engednek tarifacsomagot visszafelé váltani pláne egy készülékvásárlós előfizetéssel. -
kokokka
őstag
válasz x1port #25208 üzenetére
És miért vesz az ember magasabb tarifájú csomagot?!
Hát persze! A jobb készülék miatt.Igen, és ehhez kéne is tartani magát mindkét félnek! Főleg neki! Tartsa magát ahhoz, amire engem is kötelezett : a már meglévő szerződésekre ne emeljen tarifa díjat addig, amíg a hűség le nem jár! Ha meg igen, akkor vállalja és engedje azt, hogy én igenis olcsóbb csomagban maradhassak. És igen, ha egyoldalúan akar szerződést módosítani, akkor én visszamehessek az olcsóbb tarifába úgy, hogy természetesen a készüléket (és ezáltal a rabszolgasorsot náluk) megtartom. Válaszd külön a készülék és a tarifa dolgot, a kettőnek semmi köze egymáshoz!
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
válasz x1port #25214 üzenetére
Akár!
Akkor amíg tart a hűség ne emeljen!
majd én is írok neki SMS-t, hogy egyoldalúan szerződést módosítok.. és csökkentem a díjat 200ft-al.
Ha nekik lehet.
Egyébként miért nyalod a seggüket?Mi lesz akkor ha ezen felbuzdulva legközelebb 1000ft al emelik.-.. vagy akár 2000-el. A határ a csillagos ég!
Azt írták megtehetik!Én nem a 200ft miatt aggódok.. hanem azért, hogy mi lesz az 1-2 év alatt?
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kokokka
őstag
válasz x1port #25210 üzenetére
A Telenor lóf*szt sem ad! Én írtam nekik az emeléssel kapcsolatban. Fel is hívtak és felajánlották, hogy válthatok FELFELÉ!! Az All-In L csomagot ajánlgatták! Most Smart 2-ben vagyok, ezt választottam mert ez felel meg a szokásaimnak. Erre Ők ajánlgatnak egy 10000Ft-os (!!) csomagot azért, mert görény módon nem tartják magukat a szerződéshez! Ez szerinted így van rendjén? Jött a süket duma, hogy a legjobbat akarják nekünk, meg hálózatfejlesztés, meg a felhasználók megelégedettsége! Ez korrekt? Hol van ilyenkor az állam, a törvény? Ki mellett is állnak ha ezt megtehetik velem? Szégyen!
-
kokokka
őstag
válasz x1port #25214 üzenetére
Igen, ahogy írod! Mert nem a 200Ft-ról van szó, hanem a kiegyenlítetlen erőviszonyokról. Hogy azt tehet amit akar, teljesen büntetlenül. Áruld el, mit szólnál hozzá, ha ez a 200Ft-os emelés mondjuk 2000Ft-os lenne? Mert abban az esetben is ugyan ezt csinálná, hisz MEGTEHETI!
szerk. VANGELIS megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz kokokka #25218 üzenetére
Nem teheti meg.
Van egy bizonyos határ ami közt mozoghat emelés terén.
Ez államilag szabályozott.
Másrészt amikor aláírtuk a szerződést ugyebár ezt vállaltuk.
Csak az ember amikor telefont vesz nem ezt olvasgatja tüzetesen hanem várja ,hogy már facebookozhasson az új telefonján ezért gyorsan túl akar lenni a papírmunkán.Rákérdeztem a Té egyik értékesítési vezetőjénél.
Hivatalosan NEM válthatsz tarifát a hűségidő alatt ott sem!Nekem a Telenor 2x 1 évet engedett már eddig el.
Nyílván azért kell az egyedi igénykezelési csoportnak írni mert ők döntik el,hogy milyen kedvezményt adnak a több éves hűséges előfizetőnek és milyet a 2 hónapos újoncnak.Nem védem őket csak próbálok reális lenni.
A Telenor a legkorrektebb szolgáltató a piacon.
(remélem ezt olvassák és nekem ezért nem emelnek ) -
kokokka
őstag
válasz x1port #25219 üzenetére
Ezt Te sem gondolod komolyan ugye? Legkorrektebb? Előtte évekig voltam T-Mobil-os (még előtte Westel-es) Soha ilyesmi nem történ velem Náluk. Tartoztam nekik nem kevéssel (a válságkor a lakáshitelem volt az eslő a listán) így miután kicsekkoltam a pénzt, Domino-ra váltottam, mert arra nem volt havi fix. Már bánom, hogy Telenor-hoz jöttem előfizetőnek és nem vissza hozzájuk. Egyáltalán nem korrekt a Telenor. Példa : a mobilnetje használhatatlan még sokszor ott is, ahol működnie kéne! Mégsem ad kedvezményt, pedig a havidíjban benne van a NET ára is. E miatt is felhívtam őket : azt tanácsolták nagy bölcsen, hogy várjak amíg fejlesztik a hálózatot. Még 2G-n sem jön semmi annyira kaki az egész! Most megoldottam Domino WEB-el. Érdekes, hasít az internet. A baj csak az, hogy elvileg erre nem kéne hogy szükségem legyen! És ismét leírom: Mégsem ad kedvezményt, pedig a havidíjban benne van a NET ára is. Amit nem tudok használni a lakóhelyem és annak 20km-es körzetében. Közöltem az ügyfélszolgálatossal, hogy a térkép szerint mennie kéne, Ő meg közölte velem, hogy arra nem lehet adni! Legkorrektebb?? Pff...
-
asdf_
veterán
válasz kokokka #25216 üzenetére
Hol van ilyenkor az állam,
Bakker, azert nezz mar ki a fejedbol Ki miatt van aremeles? A Telenor miatt, vagy partunk es kormanyunk miatt, akik szarraadoztatjak oket, x-edik uj adot kapjak, vagy amire az volt beigerve, hogy ekkor kivezetik, na azt nem vezettek ki, meg hasonlok. Na, itt van az allam, elsosorban nekik kene megkoszonni, nem olyan bonyolult atlatni, hogy a mobilszolgaltatok/bankok/<insert random frissen megadoztatott iparag here> semmi mast nem csinalnak, mit adot szednek be az allam helyett (akiknek ez egy kurva kenyelmes megoldas, mert nem oket anyazzak a lemmingek, hanem a szolgaltatokat). Csak van aki ezt atlatja, van aki meg benyeli a maszlagot, hogy az eles piaci verseny miatt a szolgaltatok nem fogjak/tudjak atharitani a kulonbozo adokat az ugyfelekre es az allam helyett -amit valojaban ekezni kellene- a szolgaltatokat anyazza.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Kár őket védeni bármilyen oldalról is. Akkor van és eddig is akkor volt emelés amikor csak akarták. Állami beavatkozás ide vagy oda, úgy látszik veled és a szolgáltatókkal ellntétben nekem teljesen más fogalmam van a tisztességes haszon jelentéséről. Mondom ezt kereskedő szakmával zsebemben....
-
jbl
aktív tag
1996-óta vagyok Telenoros,- előfizetéses.
De ez volt az utolsó hónapom náluk. Környékemen még mindig csak 2G (EDGE) hálózat van. Emelgesse az anyjának!
Vodafone-nak Maximum térerővel van (H+). Igényeltem 2db INGYENES SIM-KÁRTYÁT az oldalon. vitamax-simkártya-0ft
Ha megjön, váltok is. -
x1port
addikt
Asszony a vodàtól hozta àt a szàmàt a telenorhoz.
Szerintem a legaljasabb szolgàltató a voda.
Az amiket megtett velünk több éves előfizetőjükkel az értékelhetetlen.
Sajnos egyik szolgàltató sem jó.
Kb a melyik ujjamba harapjak kategória.
Én még mindig azt mondom hogy a telenor a kisebbik rossz.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz x1port #25224 üzenetére
Hagyjuk már, hogy a telenor korrekt. Ha pl. felmondod a szerződésedet a fordulónap után 1 nappal, szerinted mennyit kell fizetni? Segítek: az egész megkezdett hónapot. Meg kibúknak a netes vásárlás esetén az elállás joga alól. Baromira korrekt cég tényleg. Több mint 10 évig voltam telenoros, soha többet. Talán ha visszatérnének a "Pannonos" gyökerekhez.
-
asdf_
veterán
válasz kokokka #25222 üzenetére
Akkor van és eddig is akkor volt emelés amikor csak akarták.
Igen, csak veletlen modon, epp a telekomado utan lett az eddig masodperc alapu ceges elofizunk elso perce percalapu, lett a teljes lebeszelhetosegbol fele-fele iranyu, hogy, hogy nem a Telekomnak is ekkor jutott eszebe majd' 700 forintert emlekezteto papiros levelet kuldeni, ha nem fizetted be idoben a szamladat (mert vegulis tok logikus, egy telekom ceg nem felhivat ingyen egy automataval, kuld egy emailt vagy egy sms-t ingyen, nem, inkabb a postai 200 ft-os levelet kiszamlazza 700-ert, es keres rajta 500-at (az impotens GVH meg hagyja) veletlen a ceges bankszamla havi koltsege is felugrott 10e-rol 20e-re, kp felvenni automatabol is hirtelen 3*-osaba kerult, ahogy megjott a tranzakcios ado, amit nem mi fizetunk, hanem a bankok es lehetne itt meg folytatni...
-
Vangelis
félisten
válasz Varszegig #25225 üzenetére
Hitvány banda.
Mondtam nekik, hogy amiért ezt a havidíjat megemeleik akkor a régi előfizetésemet fel is mondom, mert nincs rajta hűség
Nagy ívben lexarták Akkor én is őket!
Ennyi....De az tény, hogy a telenyomor a legxarabb cég Komolyan az.... akárki akármit is mond.
Telekomnál is van előfizetésem még. Mert az kell. Ott ha barmi volt vagy adtak havi díj kedvezményt vagy engedtek lejebb váltani vagy készülék hűség közben is engedtek dominóra váltani és még Ők kértek elnézést!
Ha pl potyára mentem be a megrendelt webshopos cuccért , mert pl nem volt vagy ilyesmi akkor az utikötésgemet és az időmet következő hónapban jóváírták! Több ezer forintot úgy, hogy pl csak egy xaros sim átalakítót akartam venni. De rossz volt a webshop és mégsem volt az üzletben raktáron! (200ft-os tétel)
Vagy ha el akartam álni 8 napon belül akkor sem kötekedtek, hogy miért. Mindig mindenben korrektek voltak.
Ha nem akkor korrigálták!Itt meg azt sem bánják, ha lelép az ember.... xarok bele! Nem a 200ft .... hanem ami még ez után jön!
Egyébként melyik törvény vagy rendelet szabályozza, hogy max mennyi bőrt szedhetnek le rólunk? Áremelés címen?
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
axioma
veterán
válasz Varszegig #25225 üzenetére
Rosszabb. Ha a honapfordulo elott 1 nappal mondod fel akkor is fizeted a teljes kovetkezot, mert van par napjuk amit me'g hozzadvagnak - termeszetesen eredeti fizetesi feltetelekkel - felmondasi ido cimen.
Amugy epp most irtam a fogyved topikba, hogy 2 eve mast ir a szorolapjuk, mint ahogy viselkedik az egyik termek. Jo, en se jelentettem fel oket...[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
-
Carvus
senior tag
Sziasztok,
van egy Praktikum +Net Mini Expressz sim kártyám, és rajta Klikk szolgáltatás 04.25 óta. Ami egészen hétvégéig tökéletesen működött, azonban azóta viszont nem tudok netezni, eleinte azt hittem, h valami karbantartás van, de már több napja nem jó.
Kártya aktív mert telefonálni/smsezni tudok!Mi lehet a baj szerintetek?
köszönöm,
Carvusdivi#2208
-
félisten
Mi ez a nagy áremelősdi? Mi indokolta? Az én csomagomnál 500-al nőtt a havidíj, amikor a KD meg a többivel is épp 10k alatt megúsztam így már fölé megy. Nem értem a lépést, ezzel eldőlt, hogy novembertől csókolom. Eddig elvi sík volt már fix. Eszem megáll.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
Bibby
addikt
Rohadjon rájuk az összes befőtt a több mint 10%-os áremeléssel együtt. Éljen a defláció.
Ελευθερια η θανατος
-
Outlander
addikt
válasz stamas80 #25240 üzenetére
Úgy nézem ez rajtad kívül senkit sem izgat.
Ráadásul nem értem a problémádat?
Ha naprakész az árlista az a baj, ha nem frissítik 3 hétig, akkor meg az a baj...
Ha látod az árlistában akkor vedd meg... mit kell már naponta kétszer beírni h most van, most nincs... most van, mint az egyszerű ember és az index lámpa esete.
ui: visszaolvastam 1-2 napot, borzalmas amit itt pár ember levág hisztit...
És most megyek a sarokba, mert biztos h megsértettem mindenkit.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
SchiSa
tag
Az egész áremelésben az a legszebb, hogy eddig 100%-ban lebeszélhető volt a havidíj, de most már ez sem igaz.
5290-ről emelik 5790-re, de a lebeszélhetőség változatlanul 5290.- -
Bjørgersson
félisten
válasz Ádám16 #25246 üzenetére
Januárban engem is sikerült bepalizniuk a 0 Ft-os Lumia 520-szal, pedig régóta utálom már őket. Csak teljen le a hűség, aztán megyek a Telekomhoz Like díjcsomaggal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
félisten
válasz SchiSa #25245 üzenetére
smart4-nél is? ? Ezt nem láttam. Mondtam is, hogy legalább lebeszélhetem. . . hihetetlen. Maga az 500ft. Ált 9300al zártam eddig a hónapot smart4-el. Csak teló miatt lett ez,de kihasználtam,viszont a kd meg az emelés betette a kulcsot. A sok apróság! Lefelé váltok azt kész.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
stamas80
tag
válasz Outlander #25241 üzenetére
Nem mintha az amit te idebiggyesztettél az bárki mást érdekelne, és nem is sok köze van a topikhoz!
Hamár ilyen beszólogatós hangulatban vagy, biztos találtál volna másik okot is trollkodni,
Az én problémám személy szerint, hogy mindig mire megrendelném, addigra eltűnik az on-line listából.
@ pietrasko:
Azt gyanítom, hogy itt nincs egyértelmű összefüggés a készlettel.
Hacsak nem pont 1 egész napra való készletet rendeltek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest