Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
Előző hónap 12.-én megrendeltem egy praktikumos számra a próba 2GB Deezer szolgáltatást. Tegnap jött az sms hogy a szolgáltatás pár nap múlva lejár, de ma meg kaptam egy olyat hogy a szolgáltatást meghosszabbították, viszont újra csak az akciós árat vonták le a kártyáról. Mivel a Telenoros kártya nem a fő készülékben van és általában nincs rajta net, ezért nem nagyon ismerem a Telenoros rendszert, azt tudom hogy van fordulónap, ami tényleg ma van. A kérdésem az lenne, hogy akkor most hogy az akciós árat újra levonták, meddig használhatom a szolgáltatást anélkül hogy a teljes árat is levonnák az egyenlegből?
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Létezik a telenorhoz olyan 3G lefedettségi térkép, ami utca szintű?
Ami a honlapon van az nagyon nem részletes.Történik mostanában 3G fejlesztés egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán aktiváltattam a Klikk mobilinternet szolgáltatást, jött is róla sms, hogy aktiválták, de egyszerűen nem tudok csatlakozni..
Minden csatlakozási beállítási helyesen van beírva (telenor oldaláról néztem le).
Egyébként 1 dual simes készülékről van szó.. 1. foglalat GSM képes, 2. foglalat WCDMA/GSM.
Ma levágattam a Telenoros sim kártyát, hogy betudjam tenni a wcdma/gsm foglalatba, de ugyanúgy nincs még mobilnetem, egyszerűen nem tudok csatlakozni sehogy sem..
Ügyfélszolgálattal már ma 2x beszéltem, először azt mondták, hogy küldenek egy frissítést a kártyára, hagyjam kikapcsolva 20-30 percig.. megtörtént, de semmi változás..
Most újra felhívtam őket, most azt mondták, hogy nem jól van csatlakozva a kártya, indítsam újra, de még mindig semmi..
Esetleg tudnátok segíteni, hogy miért nem tudok csatlakozni.. ?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Samsung S9
-
Víz Elek
senior tag
Star Q9000 a készülék típusa, de ez szerintem lényegtelen, mert Telekomos kártyával ment a mobilnet.
Ezeknél a pillanatképeknél még ott van az APN típusánál, hogy wap, de azt már kivettem, és default, supl van.
Illetve még próbáltam külön-külön is, de úgysem működött.[ Szerkesztve ]
Samsung S9
-
zoli62
addikt
válasz Balázs1986 #24400 üzenetére
Az elég gyér sávszélesség, elvileg 21 felett kellene lennie.... Viszont jó tudni, hogy a Telenor próba 500 MB LTE-n is működik,remélhetőleg még nyár elején is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis infó: az történt, hogy egy kissé el lett baszarintva a telenoros számom, egész pontosan annyi történt, hogy nem lett időben feltöltve. Viszont nekem rohadtul kellene az a szám, van arról valakinek infója, hogy tudnám még visszakapcsoltatni, vagy nekem mindegy, mondjuk egy új szerződés keretében visszakapnom a számomat? Nem tudom őket felhívni, csak automata van, ügyintéző kacsolására nem ajánl fel lehetőséget, gondolom munkaidőben van csak rá lehetőség. Természetesen holnap fogom hívni őket, csak egy kicsit előre tájékozódni szeretnék a lehetőségekkel kapcsolatban, már ha valaki tud valamit, vagy egyáltalán van e lehetőség. Mondjuk az nem hinném technikailag nem lehet megoldani, inkább a telenor hozzáállása lehet a gond, persze ha van úgymond hivatalos megoldás, akkor nincs nagy baj.
Köszi az infókat előre is.[ Szerkesztve ]
-
DRB
senior tag
A rá egy hónappal van a gond, az csúszott el, azt elismerem, hogy az én hibám, de hát ki nem hibázott még életében..
Annyi rémlik, hogy talán ezek után azt a számot valami 180 napig nem használhatják fel, bár csak rémlik, mindegy valahogy vissza kell kapnom, gondolom ez idő alatt volna rá lehetőség, már ha ők is úgy gondolják. Persze ha kell elmegyek bármeddig(az atyarúristen? ), bár ha egy mód van rá azért én inkább kihagynám az ilyen alternatív lehetőségeket.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DRB
senior tag
válasz Viktor0610 #24418 üzenetére
Tegnap még azt mondta, ha megpróbáltad hívni(legalább is a nagynéném szerint, ő mindig azon hív előbb, csak utána hívott a cégesen, nyilván, hiszen a céges az svájci, de a dátumokat utólag megnézve biztos, hogy így is volt), de most este, mikor fel akartam tölteni már azt mondja, hogy „a hívott számon előfizető, illetve szolgáltatás nem kapcsolható”. Az jó kérdés miért vártam eddig, kb. kiment a fejemből, illetve rengeteg dolgom volt, nem írnám le, de lényeg, hogy tök máson járt az agyam, meg én is.
Megmondom a frankót levelezni nagy kedvem nincsen, már csak azért sem mert külföldre nem szeretnek levelezni az ilyen cégek. Hogy miért az jó kérdés, de a végén mindig az van, hogy ők elküldték, én meg persze hogy nem kaptam meg. Mindegy, remélem ügyfélszolgálaton vagy személyesen beadott/átvett kérvénnyel/válasszal el lehet ezt intézni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DRB
senior tag
válasz Viktor0610 #24421 üzenetére
Na ne, feltöltősként nem lehet? Több előfizetés nem kell, egyébként is ugyan úgy szerződésem van erre a számra mintha előfizetős lenne. Több mint 15 éve megvan, ha nem lesznek rugalmasak ki fogom verni a balhét.
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
Vissza lehet kérni a régi számot. Nekem is volt olyan esetem, hogy elfelejtettem feltölteni. A pénz is elúszott róla. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondta a scajszi, ha a számot vissza szeretném kapni, arra van lehetőség, levelet kell írni valami egyedi igények osztályának, vagy valami hasonlónak és megoldható, hogy ismét az enyém legyen a szám. De a pénbzt nem kapom vissza ami rajta volt. MIvel nekem nem volt fontos a szám, úgyis kifuttattam volna ha elfogy a pénz, így nem foglalkoztam vele. De ezt a visszaigénylést üzletben nem lehet intézni, az ottani dolgozók hatásköre erre nem terjed ki. Esetleg a fércbúkon is megemlítheted a Telenornak, lehet akkor gyorsabb lesz az ügymenet.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
DRB
senior tag
válasz Viktor0610 #24423 üzenetére
Azt értem, de azért itt kicsit másról van szó, mint egy új előfizetésről egyedi számmal(ami ráadásul nem is lehet, mert azt a számot, ha jól emlékszem, 180 napig ki sem lehet adni), szerintem kizárólag azon múlik, hogy mennyire rugalmasak. Mondjuk még akkor leszek ideg(értsd kapok infarktust), ha nem találom a szerződést meg, gondolom az kelleni fog, bárhogy is alakulnak a dolgok. Most kaptam az infót, egy ismerőstől, hogy van egy kapcsolata a telenor felé(elég tuti), hátha lehet kezdeni valamit ezzel is... de majd meglátjuk. Azért az infókat köszi.
(#24424) Landsmann: Na ez már érdekesebb, ennek utána nézek, a faszbúkra meg még emiatt sem fogok regisztrálni, az tuti biztos, inkább megyek 3x a bíróságra. És köszi neked is az infót.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
sziasztok. ma vettem egy kártyát neten rendelve. ezt irja.
Kérjük, ellenőrizze az alábbiakat:
a megadott telefonszám már regiszrtrált a MyTelenor oldalain!mi lehet a gond?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
whiskeys
őstag
válasz whiskeys #24428 üzenetére
apropó. neten nézem az egyenlegem.
Egyenleg:
200 FtÉrvényes: 2014.04.30-ig
Frissítés dátuma: 2014.04.10
most akkor a 3 hónap klikk lejár 30-án? vagy egyenleg lejárta után is megy a klikk, vagy töltenem kellene rá?
klikk, most lett megrendelve."Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
pandor
tag
Sziasztok,
napokban meg kellene oldanom 3-4 gép net-elérését, ahol csak mobilnet az opció.
Keresgéltem és Telenor Medium - Heavy csomagok megfelelőnek tűnnek kiegészítve egy Huawei B593 Cat 4 routerrel (a Telenor kínálatából): mobilneten jön a jel (SIM kártya a routerben) és 4 ethernet csatolón + wifin osztja tovább. Helytől függően még LTE is összejöhet rajta...Van valakinél ilyen felállás? Mik a tapasztalatok vele? Esetleg más (nem feltétlenül Telenoros) ajánlott/kipróbált összeállítás a felvázolt helyzetre?
Vélemény az említett Huawei modemről?
(Összegszerűen az egész 2 éves előfizetéssel havi 7e forintba jönne, ebben a router is szerepel. Van ennél jobb ajánlat máshol vagy megoldás másként?)
-
pandor
tag
fontos az ethernet csatoló az asztali gépek miatt, melyek alapból nem wifi-képesek
plusz ehhez jön alkalmanként néhány laptop, melynél nem gond a wifi csatlakozás
ezért tűnik jó választásnak a B593 modellkis irodáról van szó, a mobilneten kívül más megoldás nincs és a fent írt csomagok havi 10-15GB adatforgalma bőven elegendő a levelezés, stb bonyolítására
de ha van jobb ötlet vagy összeállatás a fent leírtakra, akkor szívesen hallgatom
-
MODERÁTOR
-
moonguru
őstag
Storno. (elnéztem az időt)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #24433 üzenetére
Akkor régi volt a kártya amit vettem?
-
club1
veterán
-
MODERÁTOR
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #24437 üzenetére
amit a héten vettem sajnos 30án lejár...
-
-
MODERÁTOR
-
pandor
tag
válasz Viktor0610 #24440 üzenetére
Jaja, de bízom benne hogy ha a modemen megy az LTE, akkor a router is vinni fogja :-)
-
MODERÁTOR
-
válasz pandor #24439 üzenetére
Nem elég odamenni egy telenoros telóval, és megnézni mit tud pl. speedtest-en? Sanszos, hogy a modem/router is ugyanazokra a tornyokra jelentkezik be.
Ha megrendelem a HipernetMedium csomagot(4990.-), és mellé az "ajándék" Korlátlan böngészés és e-mail opciót, akkor a keret elfogyása után sem lassítják a forgalmat.
Kérdés:
- Mi lesz a különbözettel, a fenmarado 810.-Ft-al? (2300-1490=810)
- Mekkora lesz az ftp/p2p/rpc sebessége?Telefonnal, vagy modemmel stabilabb a megosztasa? (2pc+1tablet)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
Semmi nem lesz a különbözettel. Amennyiben rendelsz további szolgáltatásokat, amik a kedvezménykeret terhére vehetőek igénybe, ingyenes lesz (ha belefér, Telenor Net Pajzs) vagy annyival olcsóbb lesz.
32/32 kbps sebességre lassít a forgalmi keret túllépése esetén.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
csanady97
tag
Üdv! Telót akarok venni előfizetésre. Melyik a jobb Smarttarifa extra1 vagy Smartarifa 2? Igazából nem telefonálok sokat eddig feltöltő kártyás voltam és 3500 Ft 3 hónapig el szokott tartani . De mivel így lényegesen olcsóbb a telefon és jó lenne ha már most lenne mobilnetem ezért váltani akarok előfizetésre. A kettő közül melyik a jobb? Viszont barátaim többsége 30-as.
-
válasz Viktor0610 #24445 üzenetére
Amúgy honnan tudja a szolgáltató, hogy milyen protokolt használok? Simán portszámtól függ a sebesség korlátozás?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
darvinya
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest