Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz szabonagyur #106900 üzenetére
App nekem is megy a mobilon. Ugyanakkor a weboldal nem tölt be. Megpróbálok helyben nyomozni akkor, köszi neked is.
-
donjohnson
addikt
válasz Krystal_s #106893 üzenetére
mert a bázisállomás a főnök és egy idő után visszaállítja sajnos. keress olyan sávválasztós scriptet ami két kattintással futtatható és beállítod mondjuk hogy a számítógéped indulásakor fusson le automatikusan.
vagy naponta egyszer valamikor, ha szükséges akkor naponta kétszer időzítve windows-ban.
huawei-hez van ilyen parancssoros, 2 kattintással futtatható script: huawei band tool
ha lenne huawei b818-ad, akkor most menne.lasz10: igen, így már érthető.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MadMancs
veterán
válasz polonic #106885 üzenetére
Azért mert 5G de mégse. Teljesen 4G-n alapulo DSS (azaz azon a nyúlfarknyi 700Mhz-en osztozik 4G és 5G) Gyakorlatban lassabb mint 4G, mivel N28 mellé csak egy 4G vívőfrekvencia társulhat, míg 4G módban akármennyi ami elérhető.
Míg N78 esetén nincs DSS, 3600Mhz dedikáltan 5G, plusz társulhat mellé bármennyi 4G frekvencia is (Jellemzően nálam 3 frekvencia + N78 van összefogva ).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
martonl
senior tag
Ma a Lurdyban 3800 forintért akartak eSIM-ről SIM-re váltani. Aztán mire a Shopmarkba értem, már ingyen is ment az ÁSZF szerint.
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #106906 üzenetére
Máshonnan nehéz lenne sávszélességet szerezni.
-
B.Ricsike
őstag
Általánosságban véve, mi a jelen helyzet a Yettel Otthon Net és TV szolgáltatásaival?
Az elkövetkezendő 2-3 hétben szeretnénk új építésű ingatanunkba használni, mert nem akarunk vezetékelni semmit sem és ez tűnik a legkényelmesebbnek!
Milyen a minőség?
Vannak-e akadozások, kimaradások?
Mire lehet számítani?
5G lefedettség még nincs azon a területen, ahová igényelni akarjuk, nem tudom, ez mekkora hátrányt jelent a szolgáltatásban? -
MODERÁTOR
válasz B.Ricsike #106908 üzenetére
A TV szolgáltatás szerintem teljesen jó.
Többek szerint a sportműsorok minősége lehetne jobb, bár nekem azokkal sincs gondom.
A net milyenségére a 3 hónapos próba lehet a megoldás.
Mert az csak a tényleges használat közben derül ki, hogy nálad milyen a a net és a TV minősége.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
donjohnson
addikt
válasz B.Ricsike #106908 üzenetére
a net gyorsasága attól függ, hogy modernizált-e a bázisállomás a környeketeken. viszont a 4g-vel is elég jó sebességet lehet elérni.
nálam tökéletes. nem szokott szakadozni.
az otthonnet címkeresővel tudod ellenőrizni hogy mennyibe kerülne nálatok havonta: [link]ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
lm83
őstag
Sziasztok.
Beaktiváltam egy expresz kártyás számot. Aktiválásnál beléptem a fiókomba mikor az a rész volt.
Sikerült is hozzáadnia a fiókomhoz, de valami csak nem sikerült, mert egy új azonosítót létrehozott ugyanúgy a nevemmel.
Most, hogyan tudom ezt átrakni az eredeti azonosítóm alá? -
MODERÁTOR
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #106912 üzenetére
Fiókhoz sikerült hozzáadni. Csak csinált hozzá mégegy azonosítót.
De akkor ezt is át tudom rakni a felső azonosító alá, jó hír. Csak megint ezzel is akkor szaladgálni.
Azt gondoltam úgy stimmelni fog, ha belépek a fiókba az adott lépésnél. -
MODERÁTOR
-
B.Ricsike
őstag
válasz donjohnson #106910 üzenetére
Az árakat tudom, én most a minőségre voltam kíváncsi és az esetleges hibákra, rendszerszintű problémákra.
Köszönöm. -
B.Ricsike
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz B.Ricsike #106915 üzenetére
A minőség elég sok mindentől függ, legfontosabbak:
1., Optika, vagy mikró megy a bázisállomásig.
2., Van-e a bázisállomáson N78-as 5G.
3., Ha nincs, hány és milyen sávból áll a 4G.
4., Mennyien lógnak a bázisállomáson mobilnetet használók, abból mennyi korlátlan netes.
5., Milyen messze vagy a bázisállomástól. -
Dave1984
őstag
válasz B.Ricsike #106915 üzenetére
Ha a tv szolgáltatásra vagy kíváncsi.Stabil,nem fagy, megbízható a működése, Telekom után felüdülés.Kis sávszél elférne még a csatornáknak,de a Telekom optikán se volt jobb kép, hangminőség.
Teszem hozzá nálam kezdettől van 5G is ,only 4G bázison nem tudom a stabilitás fennáll e.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #106920 üzenetére
Szolgáltatási terület alatt az otthonnet területét értettem. A modernizált bázisok kis részére került csak 5G, a modernizálás a legtöbb helyen a B28, B8, B1 bekapcsolását jelentette a meglévő B3 (és B20) mellé, de többnyire ezek közül csak 2-3 CA van 5G képes routerrel is. Ez azért nem összehasonlítható 100-140 MHz-nyi N78-al.
-
dkovizoli
addikt
Előregisztrációban vásárolt új samsung készülék esetén volt egy olyan opció, hogy utólagos készülékbeszámítás. Most nem látok semmit róla a honlapon. Merre tudok valamit elérni ezzel kapcsolatban?
-
B.Ricsike
őstag
Értem! Köszönöm mindenkinek!
-
-
mbagi77
friss újonc
Sziasztok!
Új Yettel TV előfizetők vagyunk és ha a Yetteltől igényelt, Android TV alapú ZTE set-top boxszal nézzük a TV adást, navigálunk a menüben vagy a visszajátszás, rögzítés gombra kattintunk, akkor rendszeresen hibaüzenetekbe futunk (ld. mellékelt fotók), amik csak újraindításra tűnnek el. Ezenkívül többször tapasztaltunk olyat is, hogy az adás nézése közben mindenféle külső beavatkozás nélkül újraindul a Yettel TV alkalmazás. Mind az alkalmazás, mint a rendszer a legfrissebb verziójú. Az ügyfélszolgálat állítása szerint ilyennel még nem találkoztak, fogalmuk sincsen, mi okozza a problémát.
Tapasztalt esetleg valaki ilyet? Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
mbagi77
friss újonc
-
szaboi6512
őstag
válasz mbagi77 #106928 üzenetére
Vajon mikor ilyen nem elégséges a szolgáltatás, akkor miért nem adnak jóváírást...
Csak költöi kérdés, meg ját kiadni rgy alfa teszt szolgáltatást, és ezért havidíjat kérni....
Na az is egy korrekt hozzáállás.
Nem baj. Lehet minden évben emelni, a többi nem számít....ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #106933 üzenetére
Nem egészen értem, egy-egy ilyen hibától miért lenne a szolgáltatás béta alfa teszt.
INGJOKE-tól már megszoktam, hogy mást sem tud, csak fikázni a Yettelt, de ettől még a szolgáltatást használó több 10000 előfizető azért azt mutatja, hogy a Yettel TV összességében jó.Xiaomi 13T
-
trec12
addikt
válasz Viktor0610 #106934 üzenetére
Vezetékes neten jó (a 25 fps-ért kár). Mobilnettel vagy jó vagy nem (3 hónap próba). Így lehetne összefoglalni szerintem.
-
félisten
Van olyan szolgáltatás valahol ahol sosincs gond vagy csak úgy repkednek a jóváírások?
A fenti hibaüzenet esélyesen egy rossz release eredménye, mindenhol megesik. -
pdr755
tag
Mondjuk ez még mindig inkább ontopic mint a politizálás, "bezzeg ...." típusú hőbörgés és hasonlók amik az utóbbi időben elharapództak (itt még annyira nem de a vodásban pl nagyon is)
Nem írok konkrét nickeket mert akkor engem fognak moderálni (miközben az ő fenti típusú kommentjeik még mindig láthatóak a Vodafone és a mobil flottak topicban pedig a múlt hét elején kértem a moderálásukat) -
szaboi6512
őstag
válasz szabonagyur #106936 üzenetére
Akad. PL hálózatkimaradás esetén a T-nél.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
tomp
félisten
Jó pár "egy-egy" hibája van a Yeti TV-nek.
Tudod azért is sírtak az emberek mikor az analóg tv-t lelőtték. Sokan használták az ős technológiát.
Összességében jó a Yeti TV persze. Mozgóképet ad és van hangja is szóval jó.
Azt nézd, hogy ha tényleg foglalkoznának vele és egy minőségi normális TV szolgáltatást kalapálnának végre össze(így 1évesen már illett volna...) akkor mennyi előfizetője lenne...
Ha tényleg költenének rá pénzt és megcsinálnák én lennék az első aki lemondaná a VodaTV-t. Legalább lenne legalább a VodaTV OTT szintjén.
Ez a mostani szint gyakorlatilag annyi, hogy a PPF megszabta a határidőt mikorra kell meglenni. Összedobták aztán legyenek a PPF-nél boldogok. -
B.Ricsike
őstag
Ha lenne ilyen, akkor a UPC (vagyis most már Vodafone) már nekem fizetne jelenleg és nem fordítva! Gyalázatos amit ők is csinálnak.
Egyébként ha mélyen valaki beleásná magát, folyamatosan jelentene és fényképekkel akár videókkal alátámasztva megindokolná, hogy a szolgáltatás nem megfelelő, és igényt tart a kártérítésre, még akár az is lehet, hogy jóváírnának neki bizonyos összeget. De ugye erre idő, energia és sok egyéb kell, valamint az ÁSZF-et töviről-hegyire elemezni kellene, szóval nem ér annyit az egész.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
válasz B.Ricsike #106940 üzenetére
Nálam az egyik cégnél fizettek már kötbért vodások az UPC net miatt pont most januárba volt.
Egy hétig nem volt használható a net. Illetve a Digi sim kártyás csomagokat is lemondtam mert amióta átvette a voda azóta térerő semmi és a mobilnet is totál instabil lett. Vodás ügyfélszolgálat meg nem igazán segítőkész, konkrétan egyszer rám is rakták a telefont mert sokadjára sem sikerült beazonosítani, utólag kiderült nem vették át az adatokat a UPC-től és be kellett menni személyesen.. Mindegy nálam tiltólistán van a voda. Mondjuk lehet máshol jó de itt a Balaton környékén ők a legrosszabbak kábeles netben és mobil lefedettségben is. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Ha az adott telefonon nem elérhető a volte, akkor hívás esetén visszavált 2G-re a telefon?Az van hogy hívom az illetőt kicsöng 2-3 alkalommal majd közli hogy a hívott szám nem elérhető, alapból 4G-n van a telefon, ha atrakom 2G-re akkor van hogy át sem vált.
Van amikor jó, de random.
Lehet hálózati probléma? -
donjohnson
addikt
válasz aprokaroka87 #106943 üzenetére
én 4g-n használom a telefont, de a volte ki van kapcsolva. amikor hívnak akkor mindig visszavált a telefon 2g-re. ha befejezem a hívást akkor meg visszamegy 4g-re automatikusan.
te is ki tudod próbálni, ha kikapcsolod a volte kapcsolóval.[ Szerkesztve ]
-
forgat
tag
A Yettelnél az 5G SA az csak N78?
5G NSA csak B3 és B1 és B7-en van a Yettelnél?
Alsó frekiken nincs?
A másik két szolgáltatónál ez hogy van? T-nél csak B28 az SA? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz donjohnson #106944 üzenetére
Nem működik a volte a telefonon.
-
donjohnson
addikt
válasz aprokaroka87 #106947 üzenetére
akkor indítsátok újra a telefont. hátha az megoldja a hibát.
-
Krystal_s
addikt
Nekem most már kezd nagyon nagyon elegem lenni a Yettelből!
Végre megoldottam melyik sávokra csatlakozzon a Router pl 20+3+1. Letiltottam a B8, B28-at.
Sebesség 160-230 / 40 Mbit lett. 1 hétig jó volt, aztán csak úgy 1 hét után minden nap egyszer megcserélte a sorrendet, ami azért érdekes, mert a B20-nak a legerősebb a jelerőssége folyamatosan, ő mindig fix és soha korábban nem volt a B3 elsődleges a B8 mellett sem. B8, B20, vagy B28 mindig elsődleges, a jelerősségük is stabilan a legjobb -89 - 93 dBm. Ezek együtt nem is tudnának csatlakozni. (kivéve, amikor a 20 mellé felcsatlakozik a 28, de net olyankor nincs.). B3 hozzájuk képest gyengébb -100 -105 dBm így eleve magától nem is kapcsolódna arra elsőnek.
Jó oké, kapott időzítést és elég volt naponta egyszer egy Router újraindítás és visszaállt a sorrend 20+3+1-re.
Napokig ez is jó volt, aztán most már így sem marad meg, már napi 3-szor állítja vissza és persze én is...
Nem tudom mi lehet, de most már egyre használhatatlanabb, mert amikor megcseréli egyáltalán nem adja össze a sebességeket! Hiába írja a Router, hogy 3+20, valójában mintha a B20 nem is lenne olyankor, mert a sebesség csak B3-on megy, 80-100 / fel 2-3 Mbit.
Szerintetek ezt valaki figyelgeti, mert ha automata lenne, akkor miért nem érdekelte 1 hétig?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest