Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #107052 üzenetére
Valamilyen aktív net csomag azért kell hozzá.
-
MadMancs
veterán
válasz INGJOKE #107043 üzenetére
Simple nél is adott Google Pay /apple pay. Ugyanúgy be se kell lépni. És náluk legalább mobil nézetben is van Gpay ellenben, Barionnal nincs.
Mindig azt használom ha simple szerződéses oldalon vásárolok.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
forgat
tag
Nem igazán értem mi történik. Yettel 1315 cella. Cellmapper 1315-nél, nem jelezz 5G-t, mintha nem lenne N78. Igaz valaki tett fel oda fotót amelyikben látszik, hogy ő is megtalálta az N78-at.
Az 5G router is simán azonnal kapcsolódik rá N78+B3 kombi verzióban.
.... de csak NSA hajlandó csatlakozni, olyan mintha azon a tornyon ott van az N78, de SA-ként nem használható. Miért nem, ha NSA verzóban viszont működik? -
kemp3
csendes újonc
Sziasztok, a Yettel Track nevű csomagot lehet bármilyen eszközben használni? Vagy csak kizárólag kutyanyakörvben? Másodlagos SIM-en gondolkodom, 1 GB adat havi 561 Ft-ért nekem elegendő lenne.
-
4Grider
nagyúr
válasz kemp3 #107060 üzenetére
Így is szeretnéd?:
"A tarifacsomagban foglalt adatmennyiség nem alkalmas internet-hozzáférési szolgáltatás igénybevételére, az kizárólag a nyomkövető használatához, annak technikai specifikációja által meghatározott funkcionalitásához kapcsolódó adatforgalmazást biztosítja, így különösen a GPS pozíció küldése." -
azbest
félisten
válasz kemp3 #107062 üzenetére
mivel kizárólag az átlaluk árult nyakörves követővel együtt rendelhető, így hidd, el tudják, hogy annak milyen kapcsolat kell és másmilyen kapcsolatot nem kell engedélyezniük. Vagy szimplán imei számhoz van kötve. [kép]
Ennyi erővel, egy TUTI100+ prepaid kártya. Ahhoz 100MB net havonta alapból jár.
És ahogy olvasom van ilyen
3 x 1 GB adat 2 270 Ft/3 hó [link] - ez 757 forintra jön ki egy hónapra.Feltöltéskor pedig 1GB adatot adnak pluszban. Szóval így mondjuk 4 havonta ha feltöltöd, már csak 567 forintra jön ki havonta.ja az a bónusz adat csak 3 napig érvényes De ha nagyon ki akarod optimalizálni azt a 200 forintot is, akkor 4 havonta új simkártyát aktiválva az első hónapra aktiválási 1GB 30 napos bónuszt adnak.Ha jól értem.
[ Szerkesztve ]
-
kemp3
csendes újonc
válasz azbest #107064 üzenetére
>mivel kizárólag az átlaluk árult nyakörves követővel együtt rendelhető
És az a sor mit jelent, hogy "Az adatot tartalmazó tarifacsomag készülék vásárlás nélkül is igénybe vehető"? Vagy arra gondolnak, hogy valaki egy harmadik féltől szerzi be pont ugyanazt az okosnyakörvet és akkor ő megrendelheti készülék nélkül is a csomagot?
-
-
azbest
félisten
válasz kemp3 #107065 üzenetére
Lehet igazad van és félreérthető.
Azt is érted, hogy 32 kbps -re van limitálva a sebessége?
Ha mégsincs máshogy limitálva, akkor a sebessége miatt használhatatlan másra.
Például a prohardver főoldala 5.9MB adattal úgy 25 percen át tart míg betöltődne.A yettelnél prepaid 1GB havonta 1100 forint, az sem egy óriási összeg azért. [link]
[ Szerkesztve ]
-
pdr755
tag
válasz vence #107044 üzenetére
Na ezt nem értem:
Miben más, hogy Barion van ott mintha Simple/OTP Bank lenne? Vagy bármelyik elterjedt nagyobb fizetési szolgáltató? (Adyen, WorldPay, Stripe, PayU, etc.)
Most vagy nem adod meg sehol a bankkártyádat az interneten (ez a te döntésed) vagy ha igen akkor mi a különbség az elfogadott, széles körben használt fizetési felületek között?
Az előző szolgáltatónál ahol voltál (kizárásos alapon Telekom vagy Voda, esetleg Digi) hogy fizettél az interneten? (Ha úgy fizettél) -
B.Ricsike
őstag
válasz pdr755 #107069 üzenetére
Sziasztok.
Volt pár napja egy kérdésem a szolgáltatás minőségével, milyenségével kapcsolatban, ugyanis az új lakásba költözünk, és oda már nem akarok vezetékelni semmit, így Yettel Otthon Net és TV-ben gondolkodunk. (Mert nincs más) Kaptam is tőletek válaszokat.
MA!! azonban beszélgettem a leendő szomszédommal, akinek kiderült, hogy szintén Yettel Otthon TV és NET van és elég lesújtó véleménnyel volt róla. Azt mondta, hogy 20-30 percenként szétesik a kép a TV-ken (bepixelesedik néhány másodpercre és megáll a kép 2-3mp-ig) , illetve a Net is sokszor szakadozik.
Elképzelhető ilyen jelenség? Ráadásul folyamatosan?
Van ilyen vagy volt ilyen tapasztalata valakinek?
Vagy lehet rossz helyen van neki a Modem/Router?
Esetleg jelerősítő megoldaná ezt?
Eléggé megijesztett. -
4Grider
nagyúr
válasz B.Ricsike #107070 üzenetére
Persze, a mobilnet ilyen. Simán előfordulhat hogy ami a szomszédban szar, az nálad jó lesz és fordítva. Mivel ingyen van a próba, semmi értelme nincs itt győzködnöd magad valamiről vagy az ellentétéről, a puding próbája az evés.
A jelerősítőt felejtsd el, a szolgáltatóknak kiosztott frekvenciákon te semmilyen eszközzel nem "erősíthetsz", mert erősen illegális lenne, az ilyen eszközök több kárt csinálnak, mint hasznot. -
sfdrakex
nagyúr
Mobilnet, garantált minimum 0/0, így bármi előfordulhat. Ha van elérhető optika biztos azt köttetném. Ajtó körül valahol egy polcra mehet a router, és nem kell vezetékelgetni. Nekem az előszoba fal tetején van a router, 4 szobás 80 nm-s panelt lefed jól.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
donjohnson
addikt
le merem fogadni, hogy wifi-n csatlakoztatta a tv box-ot a routerhez, nem pedig ethernet kábellel. ez annyira tipikus.
a wifi lehet instabil és azért akadozhat a tv. ez a tippem nála.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
B.Ricsike
őstag
válasz 4Grider #107071 üzenetére
Nyilván az ingyenes időszak rendben van, csak meg akarok magamnak spórolni egy kört és egy pár nap idegeskedést, így ha erre van bármi megoldás vagy javaslat, akkor inkább előbb megkérdezem, hogy ki tudjam próbálni, vagy eleve már úgy kössem be, hogy minden klappoljon
-
B.Ricsike
őstag
válasz donjohnson #107073 üzenetére
Elképzelhető, majd megkérdezem tőle.
De akkor ahol mondjuk nem használnak TV Box-ot, mert a TV app tudja amit kell, ott is lehet gebasz?
Illetve, nem pont azért lenne vezeték nélküli minden, hogy ne kelljen akár még azt is kábelezgetni?
Mert mondjuk 3 TV-nél, amik különböző helységekben vannak, ott ez elég macerás lehet. -
donjohnson
addikt
válasz B.Ricsike #107076 üzenetére
ha kötsz a yettel router mögé egy saját wifi routert aminek erős a wifi-je, akkor működhet.
csak sok ember lerakja a lakás egyik végébe a yettel routert és 3 szobával arrébb persze, hogy akadozik a tv, mert gyenge a wifi.
a kábeles megoldás mindig stabilabb mint a wifi. az okostévéken is van ethernet port, ha tv-s appot akarsz használni a box helyett. elfér az egyik tv mellett a router amit gyakran használtok (kábelen). a többi tv meg akkor wifi-n lenne, amik kevésbé vannak használva.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
vence
tag
válasz pdr755 #107069 üzenetére
Amikor a T-nél (vagy máshol fizettem)
nem volt bevonva 3. külső, közvetítő (vagy hogy nevezzem) partner, az adatok megadása után az OTP rendszere bonyolította le a tranzakciót.A Barion, mint írtam számomra ismeretlen volt és a neten elérhető kevés információt átolvasva sem értem, h miért egy ilyen alig ismert céget kell bevonni a fizetésbe.
Gondolom nem én vagyok az egyedüli, akinek ez szemet szúrt. -
B.Ricsike
őstag
válasz donjohnson #107077 üzenetére
Így már világos!
Akkor érdemes egy olyan router-t összekötni a Yettel router-ével, ami sokkal jobb jelerősségekkel dolgozik? Illetve, akkor azt érdemes a "fő" Tv mellé mondjuk a Nappaliba rakni, és legalább azt az egy TV-t összekötni a Routerrel!
Jól értem? -
B.Ricsike
őstag
Költözés miatt nem sok lehetőségem van....
Van valahol a földben egy Voda kábel, amit meg kell keresni, be kell vezetni a házba, és ott vezetékelni mindent. És annyira nem is vagyunk elégedettek a mostani lakhelyen lévő Voda szolgáltatással, mert itt is sokszor szakad a kép, szemcsésedik az adás. A net az jó, azzal nincs gond.
Kipróbálom, 3 hónap ingyen, aztán ha nem frankó, akkor közben behúzatom a Voda-t.[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz donjohnson #107084 üzenetére
Megfogadom! Köszönöm!
-
B.Ricsike
őstag
Még egy dolgot kipróbálok, mert az irodámban Yettel net-van, így lehet, hogy holnap kiviszem a házhoz.
Működik ott is a router, tehát nem helyhez kötött? -
MODERÁTOR
-
félisten
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #107092 üzenetére
Én 1-2 herente ujra indítom a CB t. De szinte sosincs gond a nettel. Kivéve áram szünet után.
-
B.Ricsike
őstag
Hogyan tudom mérni a Net minőségét?
Mert akkor elviszem a Router-t oda, hol későbbiekben használni fogom, és szeretném tesztelni, hogy minden frankó-e?!
Beaktiváltam a BárholNet-et is.
Milyen teszteket érdemes futtatni? -
MODERÁTOR
válasz B.Ricsike #107094 üzenetére
Hogyan tudom beüzemelni a routert?
OtthonNet és OtthonNet Basic esetén:
Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek. Ehhez segítséget találsz a yettel.hu/jelerosseg oldalonXiaomi 13T
-
félisten
Megjelent az otthonnet nalunk is. Ha a sajat cimet adom be akkor 8990/ho, ha szembe cimet ami panel es van konkurencia boven akkor 5990 ugyanaz a csomag. Nalunk ugye Vodafone csak.
Tudom vajon igy rendelni, hogy lakcimkartya nem oda szol?
Illetve 3 honapig lemondhato ha nem jon be elesben?
-
törölt tag
válasz szabonagyur #107097 üzenetére
Gyerekem albérletben OtthonNet + TV-re fizet 9900 Ft -ot .
Nem oda szól a lakcímkártyája , de engedték megrendelni .
3 hónap ingyenesség van , ezalatt kötbérmentesen lemondható. -
MODERÁTOR
A szerződésen két (egészen pontosan három) cím kerül rögzítésre.
A hivatalos, ami a lakcímkártyádon szerepel, egy levelezési (ez lehet bármi más) és az OtthonNet esetében egy harmadik, ahol a szolgáltatást használod (ez is lehet bármi más).Xiaomi 13T
-
donjohnson
addikt
megadhatsz másik címet, de akkor lehet belőle gond, ha a panelház túloldalán van az 5990 Ft-os bázisállomás és nem ér el hozzád a jele, mert kitakarja egy másik panelház.
a 8990 Ft-os bázisállomás meg közelebb lenne hozzád.
vagy pont rálátsz mindkét bázisállomásra, azt mondod?
egy próbát megér. ha nem jó, max visszaviszed.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest