Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
lasz10
junior tag
válasz Viktor0610 #107804 üzenetére
Csak az a baj, nem tudom hol van a doboza. Mondjuk az se zavarna, ha doboz nélküli használtat adnának helyette, csak menjen fel a netre, mert ez csak pirosan világít legtöbbször.
https://bit.ly/3UUXZYw
-
lasz10
junior tag
válasz 4Grider #107806 üzenetére
Talán azért, mert ez van a Lakossági Egyedi Előfizetői Szerződésben?
"A Yettel eladja, az Előfizető pedig megveszi a jelen pontban meghatározott eszközt. Az eszköz tulajdonjoga – a 3.7.4., 3.7.5, és 3.7.7 pontokban foglalt korlátozással – és a
kárveszélyviselés az átadással száll át.
3.7.1 Eszköz adatai
Eszköz típusa: ZTE MF297D desktop router, fekete (ténylegesen hófehér)
ICC szám: bizalmas
IMEI szám/gyári szám: bizalmas
3.7.2 Az eszköz kedvezményes vételára bruttó 9 990
Garancia: 2 év.https://bit.ly/3UUXZYw
-
unravel
őstag
Helló!
Küf tagként lehet névreszóló yettel fiókom (email címes)? Vagy csak a telefonszamot hasznalhatom a yettel fiókba belépésre?
Köszönöm előre!
¯\_(ツ)_/¯
-
osonte
őstag
válasz DrBubo77 #107815 üzenetére
Sziasztok!
Rendeltem feltöltőkártyás csomagban Xiaomi 14 mobiltelefont és az ügyintéző azt mondta, hogy hálózatfüggő lesz a telefon, de mivel hűséget nem vállalok, azonnal és ingyen tudják függetleníteni.
Egy kicsit bizonytalan volt az ügyintéző. Valóban azonnal és díjmentesen függetleníthetem a feltöltőkártyás vásárlású mobiltelefont (kaptam 80 ezer Ft kedvezményt a feltöltőkártyára)? Ennek az a menete, hogy amikor átveszem a telefont, azonnal bemegyek egy Yettel üzletbe és megcsinálják, nem kell otthagynom a telefont?
Amúgy érdekes a megfogalmazás, mert a feltöltőkártyára 180 nap határozott szerződést ír és azt írja a szerződés ideje alatt nem függetleníthető a telefon, gondolom ez nem azt jelenti, hogy kell 180 napot várnom, mert az ügyintéző is azonnali függetlenítést ígért feltöltőkártyás csomag esetén.
Bocs, még soha nem vettem semmit Yettelnél, ezért vagyok elveszve és nem akarok csapdába futni, mivel Voda kártyával szeretném használni.
Előre is köszönöm a választ.
Honor 200 Pro
-
SztiviVander
őstag
Az ilyenek akik bank neveben felhivnak annak remenyeben hogy hulyet talalnak a vonal tulso vegen aki majd anydesk-et telepit, gondolom feltoltos kartyat hasznalnak valami hajlektalan adataival beaktivalva? Esetleg az erdekesseg kedveert megnezheted Viktor
+36203851555
De annyira fals a dumajuk, nem is ertem aki ezt beveszi az hogy tud ugy altalaban eletben maradni. Elso kerdesem utan le is rakta, pedig ugy hallgattam volna meg az erolkodest -
4Grider
nagyúr
válasz osonte #107816 üzenetére
A készülékkedvezményt egyik szolgáltató sem a két szép szemedért adja, hanem határozott idejű szerződésért cserébe. Határozott idejű szerződés alatti függetlenítésért meg mindenütt vissza kell fizetni a készülékkedvezményt/kötbért.
Itt az a kérdés, hogy tutira függő-e a készülék. -
osonte
őstag
-
vence
tag
válasz osonte #107821 üzenetére
Ez a szokásos katyvasznak tűnik ...
Ez valós kedvezmény volt, vagy csak szokás szerint a rápakolt extrát vették le?
És milyen csomaghoz adta egyáltalán a kedvezményt?!ÜFSZ-on van vmi más is a felejtős 5 naposokon kívül?Bocs, közben megnéztem a képet is ...
de maradt még aktuális kérdés!Mondjuk azon nem csodálkozom, h ehhez az ötnapos lehúzós tarifákhoz próbálnak vmi kedvezményt kreálni ...
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz 4Grider #107822 üzenetére
Még nincs számlázva, nem kaptam dokumentumokat. ÁSZF-et olvasva nem találtam semmi érdekest, de ha úgy lesz minden, ahogy a képen, akkor rendben lesz: [kép] .
#107823 vence: A fenti kép remélem választ ad, többet én se tudok, mást nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro
-
rin33
senior tag
Orosházán lett n78 5g pár napja a buszpályaudvaron (víztorony). Gigabit közeli sebességgel megy.
-
trec12
addikt
-
vence
tag
válasz 4Grider #107825 üzenetére
Mert szerinted, ez így használható ...
amikor pl. ügyfélszolgálatokon, csak az automatákat félórákig hallgathatja az ember esetenként:Ja - milyen vicces az élet -
pont a Yeti volt az, ahol 50+ perc alatt sem sikerült semmit intézni, mert annyira naprakészek, h 10+ percekig túrták a cuper módon használható, áttekinthető ÁSZF-jüket, ill. keresték az illetékes
"elvtársat" ... WTF
... de tartott volna még, csak már nekem nem volt több időm. -
vence
tag
válasz 4Grider #107829 üzenetére
Szerencséd van, ha nem oszlana el a terhelés, akkor nem lennél ilyen happy szituban.
Nem lakótelepeken, vidéken, jó ha egy szolgáltató van.Persze, az ilyen helyeken is lehetne elméletileg versenyezni, csak ugye eszükben sincs!
Tudnának egymás hálózatán is szolgáltatni ...
de valódi verseny nélkül sokkal kényelmesebb. -
vence
tag
válasz osonte #107824 üzenetére
Akik az "arukereso" -n olcsóbban hirdetik, egyik sem megbízható,
(van, ahol gyártói garit írnak!)
vagy csak nem nézted?Tudsz róla, h a tesztkészülékek problémásak (gyári hiba?)
voltak?
Olvastad az itteni tesztet?
Nem biztos, h ennyire sietni kellett volna vele ...
de ugye elállási jogod lesz, ha minden igaz. -
trec12
addikt
válasz vence #107832 üzenetére
Azért vannak kivételek; vidéki kis szülővárosom ilyen igaz most lesz csak "kánaán" nagyon sok-sok év állóvíz után. Van a regnáló helyi ktv (aztán van a volt Invi xdsl) és optikázik a Digi és a Telekom (SZIP) is.
Mindeközben a Yettelnek is megy az 5G-je hónapok óta. Ráadásul március elején megint volt valami modernizáció (tippre szerintem a másik tornyot 5G-sítették). Ott full áron adják a netet de gondolom ha elindul valamelyik új vezetékes majd módosulnak az árak lefelé.[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz vence #107833 üzenetére
Ismerem őket, valamelyik üzletnek a telefonjait tovább is értékésítettük. Viszont csak hivatalos viszonteladótól szeretnék telefont venni, nekem megér annyit, ez ügyben láttam már sokmindent. A hivatalos ára 400 ezer Ft, eMAG-ról rendeltem be először, ahol ennyiért ajándék nyomtatót adnak (ami eladható), de amikor kiderült, hogy megszűnt a telefonszámuk és nem lehet őket elérni telefonon, illetve beleolvastam az utóbbi pár hét tapasztalataiba, akkor töröltem a rendelést azonnal. Így meg hivatalos garanciával a 351 ezer Ft még jobb ajánlat is! Nem siettem el, olvastam és láttam sok mindent. Sokaknak azért nem jön elő a hiba vagy csak nagyon sok gyors fotónál, ami nálam nem életszerű. Ahogy írod ott a 14 napos elállás is. Az elődjét is a múlt évben ugyanekkor vettem teljes áron, most is megvan és tökéletesen működik, feleségem használja.
Honor 200 Pro
-
rin33
senior tag
válasz gabor9991 #107838 üzenetére
Most ugye a 1822-re került fel az N78 (és az új 4G sávok: B1, B8, B28(?)). Ha egy szomszédos bázis mellett (pl 1826) vagyok de a telefon látja az N78–at (a 1822-ről) akkor arra fel tud csatlakozni vagy feltétel hogy azon a bázison legyek amin az 5G van?
Ma körbejártam de nem teszteltem alaposan. -
rin33
senior tag
válasz aprokaroka87 #107842 üzenetére
A városban sok állomás van és gyakran nagyon közel vannak egymáshoz, kb mint a Digi mobil volt, ezért tartom valószínűnek hogy az N78 messzebbre is mehet pl nyugati irányba ahol semmi nem takarja..
Most is 4 állomás között váltogat a telefon lakáson belül (belváros). -
cocka
veterán
Nálatok is úgy működik a Yettel honlapja, hogy tök mindegy, hogy kívülről akarok elérni valamilyen aloldalát vagy egy már régóta betöltött Yettel oldalon átkattintanék máshova, először mindig a főoldal jön be és csak ezután tudok betölteni bármilyen aloldalát?
Rohadt idegesítő, mert így kvázi egy másolt linket egyből "töröl" is, mert kötelező jelleggel a yettel.hu-t tölti be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs