Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
A Yetteles mKód-ról nincs egy árva betű sem a Yettel honlapján. elgalábbis a keresésre nem adott találatot. Bravó ismét a Yettelnek!
Egyik Yettel SIMkártyámhoz kéne mKód.
-
donjohnson
addikt
válasz Rodzser Mór #108952 üzenetére
"Minden bankkártyás művelethez Wallet mKód megadása szükséges, melyet az alkalmazás-regisztrációkor kell meghatározni." itt említ egy ilyet: [link]
mit adtál meg korábban?
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Yettel othonettel kapcsolatban kérdeznék.Pénteken kötöttem szerződést,be is üzemeltem 170/50mbit körüli értékeket mértem.Pár napra rá leesett a sebesség 25/15 körüli értékre.Router menüjében látom hogy más címtartományba került.Mi okozhatja a sebesség csökkenést?Köszi!
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz donjohnson #108955 üzenetére
Hát az úgy van, hogy volt a telefonomban egy SIM kártya, legyen SIM1. Korábban regisztráltam ehhez ezt a Walletet, de már nem emlékszem am enetére, mindenesetre az mKód-ot feljegyeztem.
Aztán egy másik SIM-et tettem a telefonba, legyen SIM2.
Az feltöltőkártyás egyenlegem terhére vásároltam ezzel a telefonnal. És annak ellenére, hogy SIM2 volt már benne a SIM1 egyenlegéről vont le.
Ha jól emlékszem, egy árva jelzés nincs róla a Wallet alkalmazásban, hogy melyik SIM/telefonszám kapcsolódik hozzá.
ismét bravó a Yettelnek.Én nem tudom, kik fejlesztenek náluk, kik írják a honlapot és kik hagyják jóvá, de erősen hiányos, tessék-lássék módjára dolgoznak.
Szóval ehhez a SIM2-höz kéne mKód.
-
4Grider
nagyúr
válasz gerisz23 #108956 üzenetére
A más ip cím tartomány nem okoz sebességcsökkenést. Az akkor következik be, ha a router rosszul látja a bázisállomását és egy alacsonyabb frekvenciára áll, ami jellemzően sokkal kisebb sebességet tud. Minél jobban látja, annál több frekvenciát fog neked összefogni és használni, ergo annál jobb lesz a sebesség. Derítsd ki, hogy merre van a torony és arrafelé lévő ablakba helyezd el a routert.
-
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #108958 üzenetére
Mindamellett, hogy igazad van, azért ez (SIM-kártya cseréje) a felhasználók 99,9%-ára nem jellemző.
Xiaomi 13T
-
donjohnson
addikt
ezek alapján a sim2-höz úgy tudsz mkódot szerezni, hogy kiveszed a sim1-et a telefonból és új regisztrációt csinálsz az alkalmazásban a sim2-vel és feljegyzed azt az mkódot is.
-
DrBubo77
veterán
Szerintem ez nem a Yettel sara. A két SIM kezelés sokszor érdekesen működik más alkalmazásoknál is.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz donjohnson #108961 üzenetére
Más módot nem nagyon tudok elképzelni, úgyhogy valószínű így lesz, ahogy írod.
(Már a SIM2 van azóta a telerfonban, nem kell megcserélnem.)[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz DrBubo77 #108962 üzenetére
Szerintem meg a Yettel sara, hogy a Wallet alkalmazásban nem látszik, hogy melyik SIM-kártya van hozzákapcsolva.
Én onnan tudtam meg, hogy utána megnyitottam a Yettel alkalmazást, ahol az összes Yetteles SIM-et látom (mert egy fiók ala van rendezve az összes), és ott láttam az egyenlegeket sorra lekérdezve, hogy nem a SIM2-ről vonta le a pénzt, hanem a SIM1 egyenlegéről.
-
qltsar
veterán
Vettem.egy jegyet a Yettel Walletben a heten...most, hogy hasznalnam az alkalmazasban a My tickets menut megnyitva General error-t kapok, "Result code: 1000006".
Fiok reset menu megoldotta a problemat, de ez igy eleg irritalo...
Masnal is ilyen?
-
gerisz23
őstag
válasz 4Grider #108959 üzenetére
Kikapcsoltam rajta az 5G/4G módot sima 4G-re (nincs is nálunk 5G...)
Távolról csináltam bocs a képért.
Az érdekes hogy ha visszakapcsolom az 5G-t akkor is ennyit mérek.Hagyom 4G módban egyelőre.Megnézem majd este mit mutat.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
4Grider
nagyúr
válasz gerisz23 #108966 üzenetére
Ha nincs nálatok 5G, akkor tök mindegy, hogy 4G-re vagy kettős üzemmódra van állítva a router.
Mint írtam, az a legfontosabb, hogy torony felé néző ablakba legyen téve a router.
És a mobilnet sebessége természetesen függ attól is, hogy rajtad kívül éppen hányan használják, hiszen egy tornyon messze nincs sok Gbps, ez pedig megoszlik a felhasználók között. -
gerisz23
őstag
válasz 4Grider #108967 üzenetére
Köszi!
Próbálgattam hol jobb a sebesség, a jelenlegi helyén bizonyult a legjobbnak.Kicsit azért érdekes hogy mértem 25/20 -at,fél perc múlva kikapcsolt 5G nél meg felugrott 200-ra.Tudom hogy függ a hálózat terheltségétől,nálunk tudtommal nincs erősebb net jelenleg,lehet sokan átáltak a yettelesre.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
4Grider
nagyúr
válasz gerisz23 #108968 üzenetére
A fél percen belüli sebességugrásra csak az lehet a magyarázat, hogy nem látja rendesen a routered a tornyot (vagy béna vagy és nem ugyanarra a sebességmérő szerverre méricskélsz), így a magasabb frekvenciájú, gyorsabb sávokat csak időnként tudja elkapni. Addig kell keresgélni, amíg nem találsz olyan helyet, ahol stabilan működik a router, különben a helyzet így marad (vagy még rosszabb lesz).
-
lasz10
junior tag
válasz 4Grider #108971 üzenetére
Vagy az lehet, amit nálam is megfigyeltem a ZTE/Huawei/TP-Link routerekkel, hogy amikor kevesebb a sávszél igény, visszaállnak 1 bandre, és sebességmérésnél/letöltésnél kapcsolódnak a többire.
Bal oldali a post írásakor, jobb oldali speedteszttel. 4G van csak.https://bit.ly/3UUXZYw
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz donjohnson #108977 üzenetére
Én mostanában azt tapasztalom hogy akkor is többet van CA, ha nincs letöltés.
Bár nem tudom ez mennyire egyedi dolog.
Meg olyan is volt hogy akkor is 4G+ írt ki, amikor elvileg csak Telekom B20 állt rendelkezésre.
Arra is csatlakozott fel. -
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok.
Tegnap weben aktiválva lett egy feltöltő kari, van térerő, kiírja hogy Yettel, de felül G jelenik meg és ha hívják akkor "az előfizető kérésére nem kapcsolható". Mi történik?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz yanna #108981 üzenetére
4G-n van. Ha 3G-n lenne akkor is E-t írna ki mint elérhető legnagyobb hálózat. De csak G van. De hogy előfizető kérésre nem kapcsolható, az is érdekes. Valami nem ment végbe aktiváláskor? A végén kiírta sikeres aktiválás, zöld pipa. És meg mindig nem lehet használni.
Ezelőtt kicsit régebben lett aktiválva yettel sim, de az egyből működött, 4G stb, és nem is lett feltöltve. Evvel mi a fene van?
Kerestem vissza itt a hibára, 1-2 embernek volt hasonló de értelmes válasz nem jött rá. Ja és 2013, meg 2015 bejegyzések...
Ki lett próbálva a teló egy másik régebb óta elő yettel kártyával és az tökéletes, 4G, volte, stb. megy.[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz Bl.Gyo. #108982 üzenetére
a sima G betű azt jelenti, hogy GPRS szóval még Edge sincs.
szerintem ez a szokásos ipv4/ipv6 hiba. elakadt. tedd ipv4 only-ba az apn protokollt, jobb felül 3 pötty, mentsd el.Letter G stands for GPRS (General Packet Radio Service).
It indicates the slowest speed of Internet data transfer in your mobile phone. When you see G near your signal strength indicator, it is certain that your net connection is working at the slowest speed.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz donjohnson #108983 üzenetére
Azt már beállítottam rég, maradt a G. És ugyanevvel a beállításokkal egy másik yettel kártya teljesen jó.
És miért nem kapcsolható a szám? Valami a Yettelnél ment félre aktiváláskor?[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
-
veterán
Fejlődik a yeti folyamatosan, most 40.000 drágább előfizetése lesz hamarosan 🙂 -
4Grider
nagyúr
válasz zzola #108996 üzenetére
Csak mert ez a flottakezelő az elmúlt 1-2 évtizedben már számtalanszor bizonyította, hogy amit leír, az nem feltétlenül úgy van. A flottás topikban a "péntek" a kulcsszavuk.
Egy dolog ui. az előfizetői szerződés és megint másik a flotta keretszerződése. Utóbbihoz az előfizetők nem férnek hozzá, így nem tudhatják például, hogy hány helyen térnek el benne az eht-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs