Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
válasz donjohnson #109102 üzenetére
Csak már most drágább mintha Telekomnál maradtam volna, itt fizetek havi majd 16ezret L csomag HBO ugyanez a Telekomnál kijött 11000ft bol ha most kotném 12000ft lenne. és gigabites optikai net .elvegetálom ezt a másfél évet, aztán vissza se nézek yettel felé, hiába van jelenleg nekik a legjobb hálózatuk.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
válasz donjohnson #109102 üzenetére
Ha van bérelt eszköz, akkor végülis nem felesleges. Nekem van router, plusz két box. Ha lejár róluk a hűség 6500 Ft lesz havonta csak az eszközök bérlése, ami horror. Még van pár hónapom addig, de nem akarok újabb hűséget vállalni rá, így vagy visszaadom csak az eszközöket és megoldom sajáttal, vagy megyek vissza Voda koaxra.
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #109106 üzenetére
Tisztában vagyok vele, akkor emeljen árat a Yettel. plusz szolgáltatásáert hajlandó vagyok többet fizetni,de ha ugyanazt adja mint nálam a Telekom csak drágábban akkor....
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
zoli62
addikt
A szerződésemben tarifahűség van a Yettel szerint nincs hűségem. Melyiknek higgyek?
-
RoyalAirForc
aktív tag
Havidíjas szám hordozásakor is az új szolgáltató intézi a hordozást, vagy ez most hogy van?
-
snooze
veterán
-
aktív tag
válasz RoyalAirForc #109112 üzenetére
Igen, mindig a fogadó szolgáltató intézi, havi díjas esetben is.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Az ex szolgáltató meg csinál egy zárószámlát, és helló? Vagy meg is keresnek?
-
DrBubo77
veterán
válasz RoyalAirForc #109115 üzenetére
Csak egy zárószámlát csinálnak.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
pjen
félisten
Üdv. Ha beírom a címem az otthon net keresőjébe, akkor gratulálnak, hogy elérhető nálam, viszont a Tv nem. Pedig már volt kint nálam, akkor elérhető volt. Visszafelé fejlesztenek?
-
donjohnson
addikt
válasz esbii22 #109120 üzenetére
pjen:
külön, utólag is meg lehet rendelni biztos amúgy igen. lehet hogy csak rossz a weboldal és most nem engedi együtt, csak külön-külön.Milyen előfizetések mellé rendelhető megy a Yettel TV?
• A Yettel TV kizárólag OtthonNet és OtthonNet Pro tarifacsomagjaink, valamint bármely Yettel vagy Prime lakossági számlás mobil előfizetésünk mellé érhető el, továbbá kedvezményes dolgozói és flottás előfizetések mellé.
• Továbbá kizárólag magánszemélyek számára vehető igénybe (adószámmal rendelkező ügyfeleknek nem). [link][ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #109123 üzenetére
Ezt értem, viszont ilyenkor ugye módosul a szerződés; arról pedig vélhetően kaptál tájékoztatást. Pl egy módosult szerződést.
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #109124 üzenetére
Nem erre gondoltam. Egyrészt van yettel mobilom, tehát net nélkül is lehetne Tv m. A lényeg, hogy a net elérherő nálam viszont a Tv nem. Holott pár hónapja gond nélkül kihoztam.+ ha van bármilyen netem mitől nem elérhető a Tv.
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #109123 üzenetére
KÜF.
-
hegti
aktív tag
Üdvözlettem Mindenkinek!
Nem lehet vissza nézni a műsorokat? Én nem vettem észre. Amiket szoktam nézni, nem volt gond.
HBO3 ma reggel
Telefonon néztem meg Flash: A villám című filmet. Élő Tv adás felénél járt, mikor elindítottam az elejéről.Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
-
MODERÁTOR
Megírtam a különbséget.
Bár pontos cím vagy az elérhető net csomagjának neve nélkül csak tippelek, de ez lehet a nem elérhető TV oka.Mert az OtthonNet Basic sebességben korlátos csomag, ezért amellé nem rendelhető a Yettel TV. Tehát, ha a címen csak az érhető el, akkor ott az OtthonNet (Basic) mellé ott nincs Yettel TV.
Az természetesen nem számít ide, ha van egy hangalapú csomagod, ami mellé meg tudod rendelni a Yettel TV-t.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #109130 üzenetére
Pont arrol van szó, hogy az otthon net elérbető. Van hang alapú előfizum is, mégis azt írja, hogy a Tv nem elerhető. Pedig van 1 gigás digi netem is. Volt is már 2 hónapig Yettel Tv m, 4G routerrel és egy boxal, csak vissza vittem.
-
Schnorkel
tag
válasz Viktor0610 #109131 üzenetére
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Yettel megszüntette a Credit Prime Kft-vel kötött flottamenedzseri szerződését. Ezen változás nem befolyásolja azt, hogy az Ön mobil szolgáltatója továbbra is a Yettel marad, így az előfizetésével kapcsolatban tennivalója nincs. Az előfizetése kapcsán a Yettel rövidesen közvetlenül is megkeresi Önt."
Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu
-
DrBubo77
veterán
Halad a Yettel. (Fb-ról hoztam.)
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
donjohnson
addikt
válasz DrBubo77 #109135 üzenetére
hogy érted hogy halad a yettel?
valaki a yettel nevében hívogat?
ez egy sima 20-as szám ránézésre, bárkié lehet.
(néha ki lehet fogni ilyen könnyebben megjegyezhető számú sim kártyákat tesco-ban, auchan-ban.)[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
TODI1111
veterán
válasz donjohnson #109136 üzenetére
Telefonszám kereső alapján Yetteles Ügyfélszolgálat.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Megrendeltem a yettel otthonnetet, meglepően gyors.
TP link routert kaptam.
Teszteltem néhány oldalon.
IPv6-ot nem tudja vagy nem jó konfig?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #109141 üzenetére
A telefonomon az IPv6 teszt mást mond. Ha pedig telefonon müködik, akkor csak beállítás kérdése routeren.
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #109145 üzenetére
Erre reagáltam:
"mibol gondolod hogy a yettel ad ipv6-os ip-t?"
A yettel tehát ad ipv6-os ip-t.
Azt pedig megbeszéltük (nem veled), hogy csak az egyik apn-en. -
törölt tag
Köszönöm a segítséget!
Akkor nem állitgatom.
Ha még előbb utóbb fejlesztés által gyors 5G is lesz tapsolni fogok
Jelenleg telefonom lát csak 5G-t otthon,de piszok lassú. -
Rodzser Mór
senior tag
Ez a Yettel applikáció elég gyenge.
Tényleg csak ennyire futja a munkát megrendelő vezetőktől és a programozóktól?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Rodzser Mór #109149 üzenetére
Mi a baj vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Crypto Trade
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest