Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Asmodeus01 #11846 üzenetére
Hello!
Ha a power led elsötétülés után is folyamatosan világít és halványan látható a kép, akkor valószínűleg inverter, vagy fénycső probléma van.
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
HeavyToys #11744 üzenetére
Próbáld ezt:
* OSD Adjustment Lock
This function locks the OSD in order to maintain the current settings or to prevent the settings
from being changed by another person
On: If you press and hold the MENU button down for 5 seconds, the OSD Adjustment Lock
function is activated.
Off: If you press and hold the MENU button down for 5 seconds again, the OSD Adjustment
Lock function is disabled. -
PH 5.5
aktív tag
válasz
sirszevenap #11502 üzenetére
Épp ma szedtem szét egy ilyet. Innentől csak a káva tartja össze, amit óvatosan le kel pattintgatni a hátlapról, nem kell hozzá semmi szerszám, viszont megkönnyíti a műveletet, ha előtte egy kicsit átmelegíted a műanyagot.
A mester urakhoz volna egy kérdésem: egy lg 1942s monitornak van egy olyan hibája, hogy bekapcsolás után csak néhány másodpercig ad képet, aztán kilövi a háttérvilágítást. Szétszedtem, volt is néhány púpos kondi a tápon, azokat kicseréltem, de a hiba maradt. A fénycsövek hibátlanok, mert az lcd panelt átraktam egy másik monitorba (abba a bizonyos asus vw195d-be), ott hibátlanul működött. Az inverter trafó alatt kicsit el van színeződve a nyák, talán az döglött meg?
-
-
PH 5.5
aktív tag
Üdv!
Egy LG L1718S monitorral kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
Semmi életjelet nem ad, és ez az állapot egyik napról a másikra következett be, egyik nap még hiba nélkül működött, másnap már nem lehetett bekapcsolni.
Égés, füst, ilyesmi nem volt, szétszedve teljesen épnek tűnik minden, nincs egy púpos kondi, megégett alkatrész sem.
A táp jónak tűnik, a szervizkönyv alapján az erre a hibára vonatkozó méréseket lépésről lépésre elvégeztem, minden stimmelt. A mikrokapcsolók és a csatlakozók is rendben vannak.
Mit lenne érdemes még megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Honda topik
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest