Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darko_addict

őstag

Sziasztok!

Van itthon egy 2016 körüli LG D2343-es 3D IPS LCD monitor, ami elkezdett vibrálni (flicker), miután visszajön az alvó módból, ill. ha a fényerő 70% felett van, kikapcsol power savingbe időnként (gyakran). Azt írják, hogy ez ismert LG-baj, kondenzátor okozza. Megvan a monitor utódja, de nem tudom, hogy megtartsuk tartaléknak (vajon meddig bírja halott vagy félig halott kondikkal?), vagy meghirdessem, esetleg léteznek-e még szakemberek, akik javítanak. :F
    Használtan szerintem alig érhet pénzt, 5-6e körül mennek a gagyibb hibás darabok. Anno ez sem volt drága, de 10-nél többet nem hiszem, hogy bárki is adna érte a hibájának tudatában.

Köszi, ha megosztjátok a véleményeteket.

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

• Darko_addict

őstag

Sziasztok!

Az általános, hogy egy monitor bizonyos színek hatására zúg, búg, sípol?
    Az enyém (Samsung T220) olyan, hogy minél kisebb a fényerő, annál hangosabb (1-50%-os fényerőig egyforma hangos, onnan csitul...), illetve ha nem megy, de nincs kikapcsolva, az alján villog egy stand-by led, ami sípol, amikor éppen nem világít (kb. 2 mp-ként).
    Barátom vaidúj LED LG-je akkor "beszél", ha egy világos PDF-et kell megjelenítsen...

Nos, én le akarom cserélni a Samsungom, de ha másik is vinnyogni fog... (Samut szeretnék ugyancsak), mérges leszek.

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák