Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
-
kew
senior tag
Van macskariasztó spray is, bár nem tudom, mennyire hatásos
De vannak házi praktikák is, szerintem ezek jópofák
Meg találtam ilyen tüskét is, ezt mondjuk átugorja, de érdekességképp beteszem, elég durva
-
Mukorka
addikt
Elvileg az erős citrusos illatot se szeretik szóval valami olyan frissítő/olaj cucc is megteheti de nyílván sok múlik azon hogy mekkora a helyiség.
Ha van kutya akkor tartsd az épületben, az is hatásos lehetHosszú távon viszont bizonyított tény hogy a macska remek állat. Ha szeretnéd mégis kipróbálni milyen akkor cseréld le a fent javasolt illatokat macskagyökérre.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
Először is meg kellene szüntetni a bejáratát , az a legbiztosabb. Ha ez nem lehetséges akkor meg egy teljes takarítás után szükség lenne olyan illatosításra amit nem szeret. Pl levendula. Lehet kitömött kis párnácskákban is kapni amit el lehet helyezni de gondolom sima illatosítóként is kapható.
Meg persze szállásolhatsz egy saját idomított kandúrt is aki alomra jár és ott lakik. Az biztos nem engedne be oda bárkit[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
patomi
őstag
-
vashal
tag
nem arról az egy szegély macskáról van szó,ha nem az állatkínzásról.valójában te is arról beszélsz csak még nem érted.egyik állatot sem szabadna kínozni ha megesszük ha nem.vannak olyan inteligens országok ahol ezt már meglépték.nem 30centis ketrecbe tartják a tyúkot és lényegesen emberibb módon ölik le az állatokat.sokan vannak akik ezt már megértették,csak még néhány sötét marha nem.mi ezek ellen szólaltunk fel és próbálunk küzdeni.ahogy a belinkelt oldalon is lehetett olvasni az ilyen állatkínzókból később családi erőszak lesz.írtátok hogy ezt tanítani kéne,hogy a felnövő emberek már ne igy csináljanak.ha kicsit végig gondolod,ahogy így írogatnak róla az emberek és egyre több helyre eljut már az is egyfajta tanítás.de erre a tanulásra csak a szellemileg felnőtt ember képes.amíg azt látja a gyerek ,hogy apa iszik és részegen veri t és az anyát nem is lehet mit várni.borzasztó inteligensnek kell lenni hogy meglássa a rosszt benne ő meg akarjon változni.de sajna ez nehéz lesz.saját más példa,hogy a kollégám szeméttel és gumival tüzel télen (és büszke rá) és nem érdekli se a szomszéd se a természet.azt mondta a szomszédnak "azért van télen hamarabb sötét,hogy ne látszódjon mi jön ki rajt".ők a sötétség szinbolumai.na most egy ilyet próbálj meg értelmesen meggyőzni.
ja és nézhetjük úgy is hogy Hitler csak azért csinált népirtást hogy nektek több étel maradjonmoderátorok meg ne idegeskedjenek,mivel ez egy beszélgetős topik.senki nem anyázta vagy fenyegette a másikat,tehát eleget teszünk a topik szabályának.csak megvitatjuk és hátha sok emberhez eljut és megvilágosodik.
nem kell mindenkinek ugyan azt az állatot szeretnie,de nem kell bántani a másikat
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
én valami olyasmit képviselek, mint amit régen az indiánok: élj együtt a természettel, tiszteld, légy része, és annyit vegyél el belőle, amennyire szükséged van, egy cseppet sem többet. Ezen felül éld annak tudatában az életed, hogy a haláloddal visszaadod a természetnek amit elvettél tőle, ezen az egyensúlyon alapul a világ rendje
-
vimes
senior tag
-
vashal
tag
[moderálva] akkor neked nem is itt kéne lenned.egyébként az ember (vagy te és haverjaid) csak felsőbbrendűnek tartjátok magatok mert: -ha kisebb és gyengébb akkor uralkodsz. -ha nagyobb erősebb akkor összeszarjátok magatokat,csak a fegyvereddel vagy erősebb de az ellened is fordulhat és akkor jön megint a beszarás.puszta kézzel az ember semmi,egy madarat nem tud elkapni.éhen is halna vagy megfagyna.de jó példának ölelkezz össze egy jegesmedvével (mert ugye az is alattad áll) és beszéljétek meg puszta kézzel.egyébként ne egy békát meg hasonló kis állatot bánts,akkor menj be egy konditerembe aztán ott erősködj az ottaniakkal
[ Módosította: radi8tor ]
-
SUPREME7
addikt
Inkább maradtál volna csendben. El lehet bagatellizálni, meg vicceskedni, de nem mindegy, hogy egy autós véletlenül elcsap egy eléugró őzet - vagy, hogy a te remek példádnál maradjunk, véletlenül rálép egy békára a sötétben, vagy szándékosan rátapos a gázpedálra ha lát maga előtt egy odatévedt macskát, vagy megnézi milyen messzire tudja rúgni azt a békát. Az ember pedig nem felsőbbrendű, néha inkább csak a legnagyobb állat.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
A macskákat szokás fürdetni?
Ez nekem új.Az én macskám ha már a víznek a hangját hallja már akkor el kezd szaladni mint akit golyóból lőnek ki.
Max. nyáron szoktuk kicsit locsolni, hogy nehogy túlhevüljön, de egyébként fürdetni soha nem fürdettük, fürdik Ő eleget, még ha nem is lesz tőle illatos....
-
-
Tulipanti
tag
Hát én a végén se látom, hogy úgy igazán felébredne. Csak elfordítja a fejét de a szeme nem nyílik ki meg a száját se csukja be. Az elaltatott macska ilyen, tuti hogy nemcsak simán alszik.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tothgera30
Ármester
Elrágná . Vagy egy ilyet be kell szerezni...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Vistaboy
veterán
Hát, akkor inkább már az ivartalanítás. Akkor már legalább nem jelölgeti tele a lakást sem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Tothgera30
Ármester
Köszöni, jól van . Próbáld csak meg lefényképezni ! Úgy repül hogy alig bírom követni az objektívvel, két ugrás és fülvakarás közötti ezredmásodpercben kaptam el (szerintem titokban Speedezik a tej és macsekkaja kombó mellé, mert reggel 6-tól eset 10-ig két fél órás pihivel végigrohangálja a napot) .
-
Tothgera30
Ármester
Szívesen, de most sem az igazi ez a kép beillesztés, úgy néz ki, a mai nap ez nekem nem jön össze . Kissé más a macsek, viselkedésben is sokkal félénkebb és visszafogottabb, a színezetéről pedig annyit hogy az anyjuk koromfekete (ezért hívják Korminak), az apjuk meg valami háborús hős lehetett, mert származási helye ismeretlen .
-
Tothgera30
Ármester
Igen , valamiért nem töltötte fel a képet . Ezért rögtön hármat kapsz kárpótlásul .
-
Tothgera30
Ármester
Köszi . Én is imádom, amúgy van három cicám, a képe láthatónak az anyukája, aki már öreg és szemtelen, illetve a kicsinek a tesója, aki egy nagyon visszahúzódó macsek, de úgy néz ki őt elviszik, mert már kérte a rokonom hogy adjuk nekik . Így marad kettő, az anyuka és a fia . Én játszogatok vele, nagyon élvezi, meg hát ugye még kicsi, így játékos korszakában van .
Tehát a másik kicsi ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
Tulipanti
tag
Hát igen. De jobb így, hogy nem bántották szegénykét.
Szegény kutyus. Szörnyűek ezek az állat betegségek. Olyan jó lenne, ha el tudnák mondani, hogy mi bajuk van. Bébit is januárban 3 orvos látta, egyik sem tudta megmondani, hogy mi lehet vele és végül ő is elment."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Vistaboy
veterán
Nem én, ő. Azóta sem találjuk. Én sajnos nem érek rá turkálni utána, hogy hol lehet, mert még elég sok cucc van itt-ott, nem végleges helyen. Majd ha minden a helyére kerül, az is meglesz.
Addig meg hadd legyen úgy, ő is jobban érzi magát, különben is bent van egész nap, maximum az erkélyre megy ki, de onnan meg nem tud leugrani, mert háló van rajta. Idebent meg mindegy.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
Kidus
őstag
Jah, benne volt az itteni ujsagban is.
Teraszra pisilesre:
Tegyel almot pontosan oda, ahova szokta, vagy tegyel oda valami tuskes-szuros, viszonylag nagy akarmit, vagy egy zsak viragfoldet, vagy tudomisen, hogy ne tudja megkozeliteni. Vagy zorgos zacskot korberagasztva, akkora teruleten, amekkorara kell, igy ha ralepked, valoszinuleg nem fog neki tetszeni, esetleg meg is ijed.
Bar nekem volt egy ilyen pocs macskam, allandoan egy sarokba vizelt az egyik szobaban, kizartam honapokon at, egyszer nem figyeltem, berohant, abban a pillanatban odahugyozott, es kirohant. Igen, felrugtam volna en is, csak szamoltam huszig.... azt hiszem[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Tulipanti
tag
Köszi!
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest