Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz patomi #10042 üzenetére
Azaz.
Igazából nem is az apró sebek zavarnak, hanem, hogy pl a fülén néha foltokban nincs szőr, meg hogy nincs meg az a nagy gallérja.(#10043) Dani82
Én is fogtam már le a lábát, aztán csak nézett rám, hogy "ez a hülye meg mit csinál most?".[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
Én még mindig inkább a ragdollt érzem a legjobb tippnek.
Esetleg raggamuffin.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
Hát egyelőre felemásan. Borzasztóan kezes, lusta és nem érdekli semmi. Vmennyire ki lett kefélve a bundája, de a hasán annyira be van rasztásodva, hogy lehet elvisszük nyiratkozni. Enni egyébként eszik, de mintha a hátsó fogai el lennének kopva. Majd még meg kell nézni rendesen. Féregtelenítőt és bolhanyakörvet azért kapott.
A fején lévő sem elég csúnya, egyelőre kapott rá borogatást, holnap pedig elvisszük egy dokihoz is. Sajnos a mai napot már lekéstük. Illetve 2-án golyótlanítva is lesz.
A másik jószág elég nagy stresszben van, nem érti mit keres itt ez a behemót (több mint 5,5 kg). Persze Dezsőt nem érdekli abszolút.A megőrzést pedig köszönjük még egyszer.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Kidus
őstag
Jah, szegeny gyereket mar buzeralta egy ideje, sirt hogy eleg, aztan jott a pofon.
De onnantol hogy a macska raugrott, en a szulok helyeben inkabb a macskat reptettem volna, esetleg egy cipot fele... nem meg szegeny macska, olyan nincs, hogy a gyerekemet arcon tamadja barmilyen hazi allat.
Meg jatekbol sem.Assuming Control
-
-
SUPREME7
addikt
-
emiki6
veterán
Akkor miért tünnek el macskák?
Átszoknak máshoz? Vagy elhaláloznak?Más: megfigyeltem, a macskák valahogy beszélgetnek. Ha a szomszéd egyik macskája bejön hozzánk és kap valami finomat, akkor legközelebb a másik macskája is jön kunyerálni, pedig nem kéne tudnia mit kapott az egyik. Szóval valahogy eldicsekedett neki. Vagy rosszul gondolom?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
mishubi
tag
Igazából attól függ milyen kedve van. de szerencsére napi szinten előjön belőle az "állatság". Akkor aztán akármit lehet vele csinálni, ő csak játszik. Visszább linkeltem róla egy videót amin gyilkolja a kis beagle kutyusokat. Ott már nagy cicaként. De ő az a kategória aki mellé odadobsz egy csörgő valamit alvás közben, nem megijed hanem felemeli a fejét és ráteszi arra amit odadobtál és alszik tovább.
[ Szerkesztve ]
||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
Szakbarbár
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest