Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Aranyos.
Itt a környékünkön szintén egy vörös-cirmos busa fejű kandúr az úr az utcán, félelmetes mennyire masszív. Bár igen gyorsan cserélődnek a rangok...tavaly még egy fekete-fehér volt, de szerintem elpusztult, mert idén még nem láttam. Sajnos az utca az ilyen.
Nem tudom milyen génjeik vannak a vörös cicáknak, de a kandúrok közül szinte mindegyik nagydarab, busa fejű. Nyurga vörös kandúrt még nem is láttam.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Kidus
őstag
Lemertem a Kicsinyt ma, most mar 5.2kg.
Es pont 7 honapos.
Kezdek felni.....Itt meg egy kep tegnaprol, Miko aluszik.
Szerintetek mit almodott? Nekem a vitorlazas ugrott be a fejerol. Esetleg motorozik es nagyon fuj a szel[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
zack
nagyúr
válasz csaba54 #6491 üzenetére
Szívesen segítenék, de már három cicánál többet mi sem tudunk vállalni. Sokba kerülnek, és amíg a három cicának mindent meg tudok adni, a negyedik érkezésével borulna a bili, és vagy mindent megadok nekik, vagy ha nem, akkor nem kell több. Főleg most, hogy szinte március eleje óta minden megállt a kereskedelemben. Választások után kicsit jobb lesz, de az még legalább 2 hét.
Nálunk 2 cica után amikor befogadtuk Boxost, azóta nem kicsit nőttek a költségeink. Boxos már 4,3 kg, Kis 7,5kg környéke, Tény kb. annyi mint Boxos, 4,5kg körüli. A három cica 1 hét alatt bevág 2,5 kg száraztápot, + még napi 1 konzerv még így is elfogy. Ebből adódóan már a 40Kg alom is kevés 1 hónapra. Amikor pedig anyagilag kicsit rosszabb a helyzet, bizony megérezzük ezeket az amúgy nem túl megterhelő kiadásokat is.
De szurkolok, hogy rendben menjen az ellés, és legyen gazidja mindegyik csöpségnek! Fényképeket mindenképpen kérünk ha megszülettek!Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TooN
aktív tag
válasz csaba54 #6491 üzenetére
Tanácstalan lennék és vagyok is!
Mi azzal kezdtük eddig mindegyikkel, hogy ivartalanítottuk őket!
Nem csak azért, hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe, hanem azért is mert nem tudnánk megfelelő körülményeket biztosítani a kicsiknek. Megtartani sem tudnánk, és így felelőtlenség lenne hagyni, hogy teherbe essenek.
Eddig mindegyik macskánk úgy került hozzánk, hogy "kimentettük" az adott helyről. (menhely, túlzott szaporulat)
Nem kioktatásnak szánom és ha tudnék természetesen segítenék, csak nálunk így van és én így érzem helyesnek.
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
csaba54
tag
úgy néz ki hamarosan gyarapodunk
kell valakinek szürke ,cirmos házi cica?...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
TooN
aktív tag
Tegnap Törpe majdnem kivégezte a lap - topot!
Nem tudta elviselni az egér mozgását!
Csináltam képet is, hamarosan leszedem a telóról!
Ahogy epekedve nézi, hogy szét kellene szednie!
-
madstunt
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
pláne, h barátnőm macskája meg egy kis "zseni" (ne tévesszen meg senkit a szó jelentése - nem az eszéért fogják ellopni) - és amiket ősszerohangálnak, bunyóznak...
vasárnap fel akart ugrani Szuf elől Mefisztó - elmérte és lecsukta a lakktokot...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
TooN
aktív tag
válasz bolondember #6485 üzenetére
Csap, táska, szatyor, .....
Jól van neked is kijut mindenből!
Nem unatkozol!
-
bolondember
MODERÁTOR
vérSzuflé
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
TooN
aktív tag
Megnézve a képeket igaz a mondás, amit az egyik barátom mondott nálunk!
"Csak egy hétre lehessek nálatok macska"
-
Vistaboy
veterán
Csipinek is vett az asszony egy macskavárat. Amint kicsit egyedül akar lenni, kivonul az előszobába, és feltelepedik rá:
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Kidus
őstag
válasz PhoenixK #6481 üzenetére
Jo kepek!
Nalunk is van egy macskavar, amit kinott mar mindketto, de megis imadjak, az sem baj, ha lelog a segge, csak rajta legyen
Assuming Control
-
őstag
A mi Szmörénket sem kell félteni lustálkodás terén:
Csak kényelmesen
Haggyá' már!
Kicsit kinőtte a macskaerkélyt..."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
radi8tor
MODERÁTOR
A hétvégén macska kiállítás és vásár van a Lurdy Házban. Akit érdekel...
⭐ Stella
-
zoltanz
nagyúr
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6471 üzenetére
OTT a megoldás. diktafonnal kell macskát elhallgattatni
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Vistaboy
veterán
-
Tulipanti
tag
Üdv!
Tegnap találtam: [link]
Rosszikára minden szó igaz belőle, beletrafáltak."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Obolony
senior tag
#6468 Kidus: inkabb meg se szolalok a végén még privit is írnék
#6467 bolondember: OKÉ, várjuk
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6464 üzenetére
hát marad a spriccelő, vagy susogsz mint Kidus
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Obolony #6460 üzenetére
könnyű mondani - de üldözni egy izomcsomót éjszaka flálomban...
tegnap éjjel megint brinnyegett. majd felrohant a "kicsivel" az ágyra a lábamra és bunyóztak.
viszont kis idő múlva feltűnt, h nem érzem a kicsi dögnehezét... Kiderült, egyedül jött, csak egy szivacslasztival játszott. Azt elvettem tőle, majd szinte azonnal elaludtam.ki akartam este fárasztani bottal (aminek tollas a vége), de le se sz@rta. bezzeg a kicsi...
-
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6459 üzenetére
megszokni megszeretni együtt élni vele a következő 12-15 évben
mellékesen Kidus papucsos módszere se rossz, de nekem van egy jól bevált spray-m amit árulnak hogy vizet permetezz a növényekre. Na én ezt macskára veszem, nem növényre. Aztán amikor már nagyon hülye akkor meglocsolom. Ez nemcsak a virnyogásra, de a rosszalkodásra is vonatkozik. Egy idő után már nem kell használd a vizet, csak megmutatod neki a céleszközt, és menekül őszintén, tudja hogy az fenyítőeszköz. Én soha nem verem a macskát, vagy nem emelem fel a hangom, csak mondom, hogy elég vagy nemszabad, aztán jön a spray... Persze ha csak kicsit virnyog azt hagyni kell. Amikor már nagyon beleéli magát, akkor kell elzárni
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6456 üzenetére
nekem volt jópár évig vérfókasziámim mi a kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz PhoenixK #6455 üzenetére
brinnyegés:
"hangos brinnyegéssel egybekötve (a brinnyegés a sziámi macska jellegzetes hangja)"az a baj, h semmihez nem tudom hasonlítani - mert vérsziámi... nem könnyű tőle aludni... Ja, és ivartalanítva van, tehát nem tüzel... (remélem)
-
őstag
válasz bolondember #6454 üzenetére
brinnyeg? Azaz nyüszög, mijákol, makog... (ezek jutnak eszembe hirtelen, amit hallottam) Valami kicsit konkrétabb viszonyítás?
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
bolondember
MODERÁTOR
Sziasztok!
két kérdésem lenne:
-van még valakinek vérsziámija?
-mert Szuflé mostanában villanyoltás után fél-egy órát brinnyeg... semmi baja, csak brinnyeg... és, hát, izé. nem könnyű egy vérsziámi hangja mellett aludni...valakinek hasonló tapasztalat, ötlet?
-
Kidus
őstag
Assuming Control
-
zack
nagyúr
válasz Vasinger! #6440 üzenetére
A veszettséggel az a gáz, ha azonnal elmész, miután megharapott a veszett állat, kb. 50% az esélye hogy túl fogod élni. Minnél később mész, annál kevesebb esélyed lesz a túlélésre.
Embernél:
"Az ember esetében a lappangási idő általában 10 nap-3 hónap. A sérülés helyén szúró, égető, viszkető érzés, fájdalom jelentkezik. Nyugtalanság, izomrángás, izomremegés, fájdalmas nyelés, nyelési zavarok, nyálfolyás, láz, erős izzadás, idegesség, álmatlanság, depresszió, kínzó fejfájás a főbb tünetek. Fokozott szomjúságérzés mellett nyelési görcsök jelentkeznek, már a víz puszta látványától is. Jellemző a dühöngés, vakarózás, a légzőizmok görcse, fulladás. A halál az első tüneteket követő 3-5. napon következik be heveny keringési elégtelenség és légzésbénulás következtében."
Hozzátenném, mivel lehet hosszú is a lappangási idő, a tünetek csak lappangási idő után fognak jelentkezni, tehát az, hogy nem érzel semmit, és rajta se látszik semmi, nem jelent semmit. Mielőbb orvoshoz, elmondani neki a szitut, aztán majd dönt...azt tudom hgy 3 hetes injekciókúra a megoldás gyanú esetén is, amit az alhasba adnak.
Kijárós cicáknál komoly büntetéseket osztogatnak ha nincs beoltva veszettség ellen, ami teljesen jogos. Kutyáknál is... Kicsit könnyelmű vagy.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Vasinger!
nagyúr
Ma megharapott a macskám a kézfejemen. Egy picit vérzett is. Szerintetek veszett volt? Most meg fogok halni? Mit tegyek?
-
-
Tulipanti
tag
Nem semmi! Nem éppen egy pihekönnyű cica.
Az én Pehelykém, mint a neve is mutatja, nagyon kis könnyű. Pedig eszik rendesen, csak olyan a testalkata.SymbianOS: Miért zavarnál? Te is cicatulajdonos vagy.
Lujza nagyon odapártolt hozzád.Nincs mit!
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Kidus
őstag
Torzsfonok a kedvenc helyen, csak ugy lazan
Assuming Control
-
Tulipanti
tag
Ma elmentem Symbiannak egy hátlapért, és ahova mentem egy nagyon ari cica volt. Már nagy volt, de úgy dörgölőzött meg minden.... Már szinte felmászott a lábamon. Nagyon kedves cica volt, hazahoztam volna, de szerintem volt gazdája. Full fekete volt amúgy.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
madstunt
addikt
Tulipanti és zack köszi. addig aranyosak amíg vmi fontosat nem takarnak ki alvás közben
-
puttputt
őstag
Pedig állítólag nem látják a TV-képernyőt, mert más frek...
Nagyon jó fej. Továbbra is.
Tényleg bepofoz nekik? Melyik a kedvenc műsora? Maunika?
Igen feszülten tanulmányoz. Biztos izgalmas.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Vistaboy
veterán
válasz Tulipanti #6410 üzenetére
Azt Csipike is nagyon szereti. Most is, ahogy írom a híreket Gamepod-ra, folyton a monitor előtt ül, alig látok tőle.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
TooN
aktív tag
Látom a tegnapi téma mindenkit kiütött és kihalt a topic!
-
TooN
aktív tag
Ezzel picit próbálom javítani a hangulatot!
Az informatikus:
A szeme még mindig csipás, de szépen tisztogatja! Vagy én neki! Doki sem tud semmit mondani rá! Ilyen! Aktív a könnycsatornája! Ja és ha eszik akkor indul be neki!
És a lustaság úrnő:
Hozzá meg no comment!
Tud élni!...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
-
Obolony
senior tag
válasz zoltanz #6403 üzenetére
2őt koppant? akkor csak 7 maradt... amúgy meg egyet értek Zack-al, sajnos több mint vszinűleg igaza van.
-
zack
nagyúr
Ezeknek a szituknak az emlékképei sajnos kísértenek egy életen át...
Bízom benne, hogy pc-user el tudta vinni orvoshoz a cicáját, és nincs komolyabb gond.
Remélem majd ír, hogy mi a szitu.zoltanz:
Közel se biztos hogy túlélte. Egy belső vérzés, egy leszakadt belső szerv, nem öli meg azonnal, még simán futni is fog tudni sérüléstől függően. Amit te látsz, az max. annyi, hogy nem törtek a csontjai, és el tudott szaladni. Ettől még kaphatott halálos ütést az autódtól, és lehet 50m onnan el is pusztult.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zoltanz
nagyúr
Én is ütöttem már el macskát szerencsére kutya baja sem lett., pedig kettő hatalmasat koppant az alvázon. Mostmár csak 8 élete maradt sztem.
-
Kidus
őstag
válasz pc-user #6399 üzenetére
Doki. Mielobb.
zack:
lattam sajnos en is ilyet, nem konnyu feldolgozni.... Bennem az maradt meg nagyon, mikor a szemem elott utottek el egy kutyat. Gyorsan kihuztam az ut szelere, akkorat kapott hogy mar csak rangatozott. Nem tudtam semmit csinalni, egyszeruen par masodperce volt hatra. Mar akkor dokinal dolgoztam, mindenki tudta aki ott volt korulottem, a gazdi is. Rimankodott, hogy segitsek.... a kutya mar nem elt.
Szerinted? Sosem felejtem el....Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest