Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
válasz
bolondember #6471 üzenetére
OTT a megoldás.
diktafonnal kell macskát elhallgattatni
-
Obolony
senior tag
válasz
bolondember #6464 üzenetére
hát marad a spriccelő, vagy susogsz mint Kidus
-
Obolony
senior tag
válasz
bolondember #6459 üzenetére
megszokni
megszeretni
együtt élni vele a következő 12-15 évben
mellékesen Kidus papucsos módszere se rossz, de nekem van egy jól bevált spray-m amit árulnak hogy vizet permetezz a növényekre. Na én ezt macskára veszem, nem növényre. Aztán amikor már nagyon hülye akkor meglocsolom. Ez nemcsak a virnyogásra, de a rosszalkodásra is vonatkozik. Egy idő után már nem kell használd a vizet, csak megmutatod neki a céleszközt, és menekül őszintén, tudja hogy az fenyítőeszköz. Én soha nem verem a macskát, vagy nem emelem fel a hangom, csak mondom, hogy elég vagy nemszabad, aztán jön a spray... Persze ha csak kicsit virnyog azt hagyni kell. Amikor már nagyon beleéli magát, akkor kell elzárni
-
Obolony
senior tag
válasz
bolondember #6456 üzenetére
nekem volt jópár évig vérfókasziámim
mi a kérdés?
-
Obolony
senior tag
köszönöm szépen. akkor varunk egy kicsit tökivel, hogy tökitlenné váljon.
töki a friss barackot, szilvát, dinnyét szereti... most erre mit mondjak?meg előszeretettel eszi a chipset is, illetve a somentes korpás kekszet... van ez így
de őszibarackot enni nem lehet úgy hogy nincs a nyakamon
-
Obolony
senior tag
pedig nem téved. én többször kerültem moderátori önérzetből végleges ban szélére.... de ugye emberek a moderátorok is. sokan itt élik ki azt ami nem lehet nekik a való világban....
szal meg kell érteni őket is. és ez nem Kidus-nak szólt, veled még nem ugrottam torokharapásra
nem is szeretnék mondjuk.
-
Obolony
senior tag
na akkor "szakmai" kérdés... mint mondtam volt 4 hónapos a tökös
lassan golyotlanitani kellene, vagy nem? mert sok helyen olvasom hogy fontos a korai golyotlanitas, mig itt az allatorvos nem akarja megcsinalni 1 eves kora elott. viszont azt nem akarom h osszepisiljen (jeloljon) mindent.
varom a véleméNYEKet, pro es kontra
-
Obolony
senior tag
jo hogy beszelgetunk errol, es leirjatok a tapasztalaitokat, mert mar kicsit kezdtem megilyedni hogy mi lesz igy.
amugy engem is neha betamad, sokszor var a ajtofelfa mogott
itt is pezseg az onbizalom rendesen
-
Obolony
senior tag
sziasztok. nekem is van egy 5 honapos kandurom, nagyon picikekent 1,5 honaposan kerult hozzank...
azota csak royal canin baby cat 34 majd royal canin kitten 36 tapot kap, mind szarazbol, mind "konzervbol". ugye ez zacskos kivitel.
nagyon szereti, gyonyoru fenyes lett a bundaja az elmult par honapban es jo nagyot nott, amikor idekerult alig volt 400 gramm most meg 3 kilo...az lenne a kerdesem, hogy miert van az hogy az a legjobb jatek hogy a kezemet eszi?
mig pici volt nem fajt, de most mar sajnos elegge komoly sebeket tud ejteni... atkarolja a karom, a hatso labaval rug, es kozben erosen harap, marcangol. nagyon sokszor csinalja, hogy bedugja a fejet a tenyerembe, mintha el akarna bujni, majd, ujra megkeresi ho llehet harapni... kezd kicsit gazos lenni a dolog, mert tenyleg nagy mar ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest