Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz FBLLMAG #10299 üzenetére
Egy kis maradék kenőanyag volt ott, az csillogott be a képeken.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Digitalpimp #10298 üzenetére
A klip oldalán, a tengelycsavarnál, a penge felé, mintha sérült lenne a szénszálas markolat burkolat.
De lehet, hogy a fények játszadoznak (mert a szénszál borítás fényes). Esetleg a csavar kicsit rá is nyom, meghajlítva azt a részt.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz BloodRay #10293 üzenetére
Mire gondolsz? Semmi baja élőben, csak a képen szarul kapta a fényt.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
FBLLMAG
senior tag
válasz lugosi #10292 üzenetére
Nekem is tetszik a Victorinox penge. Voltak más késeim is, de valahogy nem fogtak meg. Valamikor régen, még a múlt évezredben CRKT -kal kezdtem. Ez az UZI is már régi db. A -300 °C -os technika már akkor is létezett. És AUS-8 acél volt az alapanyag (akkor még nem reklámozták TV -ben). A VIC is fejlődött ahogy a Delémont (WENGER) sorozat is. A Leatherman is alakulgat. Az a katapult rásegítés valami csoda. Másnál még nem láttam. Tudom a pengén is ki lehet alakítani penge nyitását segítő részt. A CRKT késeknél találkoztam ezzel régebben. Azok a 2,5 - 3 mm -es pengék túl vastagok voltak nekem.
A VIC régebben a csúszkás zárat használta és oldalt volt a penge (UZI melett), és a penge is alacsonyabb volt. Ma már középen helyezkedik el a penge, a hátán is rugó (nyitott helyzetben ennek fekszik fel), és a él felöl is záródik. Többszörös biztosítás. Apró pénzért. A 420hc pengét már láttam rozsdásodni emberi verejtéktől, de a VIC még nem rozsdásodott. A penge keményebb is lett (a szerszámok is) az évek alatt, de még mindig könnyen élezhető.
A Wenger / Delémont sorozat rendelkezik a leghosszabb pengével, de nem volt ezzel sem gondom. A penge oldalra került, és a jelzés megnyomásával nyitódik a zár. Nekem, balkezesnek, kicsit komplikáltabb a nyitása. Mutató, vagy középső újjal indítom a nyitást. A gumírozott, COCA-COLA -s kialakítású nyél viszont kényelmes. A régebbi Wenger modelleknél a tenyér felöli rész szélesebb volt és az újak fele szűkűlt (a LM FREE K4 ezt átvette).
A sor végén szereplő Leatherman FREE K4 penge kialakítása is nagyon használható. Szintén középre tervezték. A hátulján meg ott vannak a legfontosabb szerszámok. A klipsz a legvégére került. Teljesen elveszik a zsebben. -
BloodRay
veterán
válasz Digitalpimp #10290 üzenetére
Ez a karbon panel miből van? Vagy mi történt vele a klip felőli oldalon a tengelycsavarnál?
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Digitalpimp
senior tag
Ééés ihun van e! Olyan mint a képeken. Karbon panel, a penge szépen csiszolt, szépek benne a kialakított élek, majdnem szőrvágós. Inkább 8,5cm, ha nagyon szigorúan mérem. Anyagjelölés nincs rajta, gondolom az a leírásban megadott 7-8Cr akármi sztenderd kínai acél. A nyitás teljesen simán jár, olajozott, a zár fixen tart, nem lötyög, kotyog semerre sem. A kézben jól fekszik, nekem pont jó méret. A klipsz szoros, nem áthelyezhető, kb. 1cm lóg ki. Azt a ~16USD-t simán érte. Pár kép:
-
FBLLMAG
senior tag
Most láttam VIC bicskát (csak 1 egykezes nyitású penge), 111 mm modellt klipsszel. 8 cm -es pengével. Fogpiszkáló, csipesz az elhagyhatatlan páros ami még belekerült. Egészen jó a fogása. 25 EUR. Ennyiért a mai világban, nem hagyhattam ott.
-
Reverting
őstag
válasz Digitalpimp #10283 üzenetére
Milyen kes, a link mar nem mukodik...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Digitalpimp
senior tag
Ma nem lesz bicskázás, mert a Fosta baxott kihozni a pakkott. Bezzeg a lóvét felveszik utána, hogy dőlne már be az egész kóceráj a picsába.
-
H-Zol
senior tag
válasz Digitalpimp #10281 üzenetére
Kiváncsi ( kiváncsiak ) leszünk rá , egy rövid beszámoló jöhet !!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Digitalpimp #10261 üzenetére
Célegyenesben a bicska, lehet, hogy ma kézben lesz.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Donki Hóte #10276 üzenetére
Sajnos az áfát már az alin levonják ahogy a kolléga írta. Bizonyos szállítási módoknál pl.: aliexpress standard shipping vagy ali saver shippingnél nincs postai sarc mert nem velük vámoltatják, hanem más európai országokban.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Donki Hóte #10276 üzenetére
Mert már az Alin kifizeted előre.
-
Szulita28
senior tag
Szakik, CS Master Huntert San Mai III-as VG-1-gyel, vagy CPM-3V-vel "érdemes" venni? Van vmi komolyabb kulonbség koztük?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Akuiwerting
csendes tag
Koszi mindenkinek, pont harom kellet, ugy h meg is rendeltem... :-) Igen Ali-n neztem En is, de nem mertem a vam/afa miatt, viszont ez igy kb. pont ugyanannyi lett vagy csak kicsivel tobb... Anno par eve GB.rol meg 5e. ert rendeltem...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium
-
veterán
válasz Akuiwerting #10274 üzenetére
Kínai forrás, de nem EU készletből.
Megjön kb. 2-3 hét alatt, ÁFÁ-t meg 95 %-os valószínűséggel nem vernek rá (nekem legalábbis eddig egyszer sem ÁFÁ-zták meg a kínai kés rendeléseimet).
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
H-Zol
senior tag
válasz Akuiwerting #10274 üzenetére
-
Akuiwerting
csendes tag
Udv... Ganzo G727M Black most kinabol EU.-keszletrol lehet valahol rendelni? Esetleg beajaratott forras? Koszonom...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium
-
gyapo11
Topikgazda
válasz Donki Hóte #10270 üzenetére
De a kés olyan mint a biztosítás, a fedélzeti kamera vagy a gps nyomvonal, nem azért kell mert mindig van valami, hanem ha nagy ritkán van valami akkor legyen nálam. mindig viszem a fényképezőgépet a hátizsákban. Mindig fotózok is? Nem, de ha szembe jön a téma és nincs ott a gép akkor szentségelés van.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
elekresz
tag
Sziasztok!
Nem annyira kés, de a Knifestock-on Stanley márkájú dolgokra [pl. bögre, termosz, kemping főzőedény, stb.] 30% kedvezmény 06. 30-ig: [link]
Kuponkód: STANLEY30 -
FBLLMAG
senior tag
válasz Donki Hóte #10270 üzenetére
Hát igen. Mindenhova más kell. Nekem
- munkahelyre írjon is a kés, olló is legyen benne,
- erdőjárásra hosszabb penge, fűrész,
- ha utazok, nem árt az ablaktörő tüske, biztonsági övet metsző penge,
- kávézóba nyakban a Leatherman Squirt PS4 és a VIC MINI CHAMP, a világítós. Mert hát ki tudja. 😉A multi meg mindig kéznél van. Lehet, hogy csak forró edényt kell vele megfognom.
-
veterán
válasz FBLLMAG #10269 üzenetére
Egyértelmű, hogy más kést visz magával az ember, ha munkába megy, ha hátizsákos kirándulásra megy, vagy ha autóval megy.
Mert ugye a munkahelyi kés a munkábamenős táskában van, a kirándulós kés a hátizsákban, az autóban használatos kés meg az autóban
Mondjuk, ha kiugrok egy kávéra, akkor nem viszek kést, viszonylag jó környék ez
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz gyapo11 #10268 üzenetére
Nyáron, a rövidnadrágos időszakban, én is más késeket hordok. Majd azokat is beteszem. Én az e heti késeket mutattam.
A természetbe is másokat hordok. Ha az autóval megyek valahova, akkor is mást, ha kávéra ugrok ki, akkor is mást. Otthon is használatban van pár. Munkára megint csak más bicskákat használok.
-
gyapo11
Topikgazda
válasz FBLLMAG #10262 üzenetére
Nálam a nyári rövidnadrágos időszakot kivéve mindig a zsebszélen van az Enlan F723, és a hátizsákban a Gerber Gator. Nyáron meg Opinel 7 a zsebben.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
petipetya
nagyúr
válasz FBLLMAG #10262 üzenetére
Naptól függ, de a B-közép tagjait ezek képezik. Egy Victorinox és egy EDC mindig nálam van.
- A fix főleg télen kesztyűben
- A kisebb Victorinox mindig velem van
- A nagyobb Victorinox itthon, a hátizsákban vagy bringázásnál van nálam
- A Maskara munkahelyi kajálós
- A két jobboldali az EDC"nincs rá lezsóidő"
-
Dr. Akula
félisten
válasz Digitalpimp #10252 üzenetére
Kár hogy 8.1 cm, ez a tipikusan értelmetlen pengeméret. Miért kellett a .1? Amcsi késeknél látok még hasonlókat, nekik nem számít, golyószóró mellé minek bicskát méregetni, de akkor meg miért nem 10 cm, vagy valami?
-
Digitalpimp
senior tag
Vettem egyet, melóba mindennapos békanyúzónak jó lesz. :D
-
petipetya
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #10259 üzenetére
Mivel csak hegy le állásban viselhető, kénytelenek voltak így megoldani, hogy a clip ne képezzen nyomáspontot a tenyérben. Ha találnál is deep carryt, akkor valószínűleg kényelmetlen lenne tőle a kés fogása. Ráadásul emiatt a lanyard lyukba fűzött zsineg sem segít(ene) kivenni a zsebből a bicskát, hiszen a zseb alja felé lóg."nincs rá lezsóidő"
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz petipetya #10258 üzenetére
bocs a hülye kérdésért, de mi az a "mivel csak hegy fent állásban viselhető"?
ha clipen zseb szélére van rakva, akkor a kés hegye lefele mutat.de most kézbe fogva figyeltem a fogásom, és a 3 csavar helyén van a mutató ujjam. valószínűleg igazad van, hogy ha másfajta clip lenne rajta, akkor nem lenne stabil a fogásom kinyitásnál.
-
petipetya
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #10256 üzenetére
Mivel csak hegy fent állásban viselhető, kénytelenek voltak így megoldani, hogy a clip ne képezzen nyomáspontot a tenyérben. Ha találnál is deep carryt, akkor valószínűleg kényelmetlen lenne tőle a kés fogása. Ráadásul emiatt a lanyard lyukba fűzött zsineg sem segít(ene) kivenni a zsebből a bicskát, hiszen a zseb alja felé lóg.
"nincs rá lezsóidő"
-
Sanyi.mTs
addikt
itteni sugallatra vettem egy böker plus intention II auto blacket. [link]
egész pofás, a pengéje alig mozog (jobbra-ballra). a súlya egy kicsit meglepett qsp penguinhoz képest, pedig csak 14g a különbség közöttük. képről nem látszik, de a fekete pengéje is kőmosott (egy kicsit)amivel nem tudok megbarátkozni, az a clip. elég nagy rész kilóg a zsebemből akárhol kerestem nem találtam ilyen lyuk kiosztással clipet. olyan mintha egy derékszögű háromszög lenne, 11x7x13mm a lyuk középpontok közti távolság.
mi ennek a clip fajtának a neve, ami ezen a késen is van? [link]
alin kívül hol érdemes még keresni?[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz Digitalpimp #10252 üzenetére
338 értékelésből , 4,6 ponton áll , és jókat írnak rólla , nekem is tetszik
-
-
Face8814
őstag
Meg is jött a Recon 1. Elég masszív darab de annyira nem bejövős. Nekem azt hiszem túl nagy és picit nehézkes, úgyhogy megy is tovább.
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Digitalpimp
senior tag
Most találtam, nekem tetszik. link
-
H-Zol
senior tag
válasz gyapo11 #10250 üzenetére
Lehet közben kifogyott, vagy csak reklám fogás volt !!
A múltkor írtam, hogy vettem egy D2 acéllal egy Puma Tec kést , kifutó termék volt fél ár alá vive !!
Három nap alatt itt volt, két ismerős is őrjöngött, hogy enyiért nekik is kell, nézem van még 3 darab, haza mentem megrendelni nekik már csak két darab, és mire kosárba tettem már nem volt , gondolom valaki gyorsabb volt mint én , és azóta se nincs az oldalon !
Nekem tetszik így néz ki
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
gyapo11
Topikgazda
Hasonló volt nálam is, csak nem késsel. Kb. tized áron volt kint az eszköz, betettem kosárba és a képernyőfotót csatoltam az emailhez amiben kérdeztem, hogy ezt így hogy. Válaszoltak az indoklással, megköszönték, és mint kiderült nincs a termékből készleten, kifutott, valószínűleg nem is lesz már. De akkor miért van kint a webáruházban, miért lehet kosárba tenni.
-
Face8814
őstag
válasz Fred23 #10247 üzenetére
Fejlemény, hogy a mai napon megkaptam a számlát, mely az akciós árat tartalmazza és át is adták a csomagot a futárnak. Elvileg így holnap vagy holnapután meg is kell, hogy érkezzen a küldemény.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
gyapo11
Topikgazda
válasz Face8814 #10244 üzenetére
Oda szokták írni valahova, hogy az árak tájékoztató jellegűek, szóval bármikor adhatják az 1000 Ft-os cuccot 40000-ért, sajnáljuk téves volt a tájékoztatás.
-
Face8814
őstag
Végül is hivatalos visszaigazolást kaptam a rendelésről, de nem lennék meglepve ha holnap kapnék egy emailt, hogy technikai hiba történt és törlik a rendelésem.
Legutóbb amikor tőlük rendeltem akkor 2 munkanap alatt itt volt a cucc, szóval legkésőbb szerda környékén okosabb leszek....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Digitalpimp
senior tag
válasz petipetya #10241 üzenetére
Vagy már kirúgták, oszt úgyis mindegy volt.
-
H-Zol
senior tag
válasz Face8814 #10239 üzenetére
Én örülnék ha meg kapnád , és kíváncsian várom , hogy mi lessz !!
Én is néztem több le mentett dolgot az oldalról aminek tudtam az árait és minden fél ár alatt volt , felette ireális nagy árak , és egyszer csak hejre ált az oldal, szerintem valami hiba volt az oldallal !! -
Face8814
őstag
válasz Ereshkigal #10238 üzenetére
Lehet ennyi volt az akció. Le is halt az oldal....
Kíváncsi vagyok megjön-e a rendelésem az akciós áron. Eddig amikor rendeltem korábban tőlük nagyon gyorsak és korrektek voltak[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz Ereshkigal #10236 üzenetére
Igen de az az ár kb lényegtelen. A Recon 1 is így volt de a visszaigazoláson már az akciós ár szerepel.
-
Face8814
őstag
A knifestockon brutális akciók vannak. Kb féláron van szinte minden. Mondhatni irreálisan olcsóak a kések. Gyorsan rendeltem is egy recon 1-et
-
Digitalpimp
senior tag
válasz peestike #10233 üzenetére
Náluk az ss legtöbbször a Sandvik 12c27.
-
LamaCube
addikt
válasz Fred23 #10230 üzenetére
Köszönöm! Nem drágább 14C28N, de szerintem jobb acél az N690-es magasabban ötvözött, ami persze nem minden esetben előny. Nem vagyok vadász, de vadászkésnek szerintem jobb bár ezt lehet megcáfolja egy vadász, aki mindkettőt próbálta.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Fred23
nagyúr
válasz LamaCube #10223 üzenetére
Nagyon szép lett szerintem is, és jó így látható méretekkel, az első kép alapján nagyobbra tippeltem volna, úgy pedig nekem már túl széles lett volna a penge. De ez a 35 mm még teljesen jó.
14C28N-es acéllal mondjuk lehetett volna még fokozni a vonzóságát, és nem hiszem, hogy árfelhajtó hatása lett volna, mert meglepne, ha a 14C28N drágább volna az N690-nél. -
lemmy71
őstag
válasz gyapo11 #10224 üzenetére
A kovácsolástól és az edzéstől függ hogy mennyire is törékeny. Az első szériásak "törtek" de ott is inkább az él tört ki . Persze kell hozzá az agresszív és finoman fogalmazva idióta használat is. Azoknak a pengeszerkezete "üreges" volt, azóta a gyár már más anyagból dolgozik. Amúgy halkan megjegyzem, ha eltörik akkor a gyártó posta költség ellenében kicseréli, de ezt már leírtam itt egyszer.
-
MODERÁTOR
-
gyapo11
Topikgazda
válasz lemmy71 #10220 üzenetére
én még törhetetlen kést filmekben sem láttam
Egyszer Baján sétáltam a Pefőfi szigeten egy vásárban, és volt egy késes stand, vettem is egy rugós kést egy ezresért, de nem is ez a lényeg, hanem nézgettem egy ilyen vadászkés félét, igen vastag pengével, meg is kérdeztem és 8 mm vastag volt. Na azt eltörni már kell kakaó. Vagy mit evett a Popey? Spenótot?
-
lemmy71
őstag
válasz Rodzser Mór #10195 üzenetére
Schrade 36 ez még árban ott van a szeren Nekem is van egy ilyen késem, a fekete bevonat itt ott kopik ha keményen használod amúgy nagyon kézre áll. Persze ezt is ell lehet törni, de én még törhetetlen kést filmekben sem láttam Ezek már második generációsak, erősebb mint az elődjeik. Amúgy az év túra késének szavazták meg 2015 -ben a Blade magazinban.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Rodzser Mór #10214 üzenetére
Vettem egy ilyen Rapala egyszerű kést is a helyi horgászboltban:
https://www.fishingoutlet.hu/rapala-horgasz-kemping-kes-4182[link]
-
LamaCube
addikt
válasz lugosi #10216 üzenetére
Köszi!
A nem savazott az egyéni rendelés volt, így kérte. Egy bicska készítő mester volt a rendelő. A savazott hasonló forma, de az én stílusomba. Az utolsó meg az én tervem megint. Ez is olyan csak más anyagokból:
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Köszönöm!
Most csak a kömosott és egy vadász van. Szegeden lehet kézbe venni a késeket. Szállítással is küldöm és ha nem tetszik a vevőnek, akkor visszaküldi és visszautalom a vételárat, így csak a szállítást bukja, hiszen egy kést jó megfogni mielőtt megveszi az ember. Eddig még senki nem küldte vissza, de a lehetőség adott.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Digitalpimp #10213 üzenetére
Nem kizárt, tetszeni tetszhet, csak feleslegesen sem akarok költekezni. Még 1-2 olcsóbb kést azért talán veszek. Pl legyen az autóban is. Inkább elővigyázatosságból gondoltam venni.
-
Digitalpimp
senior tag
Ez már csak ilyen műfaj. Könnyen elcsábul-kalandozik az ember. Ezek után bármilyen kérdésed-igényed van, ajánlhatunk bármit, hátha megtetszik.
-
gyapo11
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #10195 üzenetére
Nem volna baj, ha a markolat és a penge között lenne határoló lemez (nem tudom hogy híyvják) hogy a kéz ne tudjon a pengére csúszni.
Jobban bíznék a tapadásban, mint a lemezben. Ha számítani lehet arra, hogy nagy erővel kell szórni a késsel, akkor a gumírozott a tuti, plusz nem árt egy megfelelő gumi/gumírozott kesztyű is.
-
LamaCube
addikt
válasz lugosi #10206 üzenetére
Köszönöm!
petipetya
Köszönöm!
Nagy előnye, hogy nagyon könnyű 2.3mm vastag a savazott pengéjű.Most csinálom hozzá a bőrtokot., bár a másik is 3mm csak. A másik már a gazdájánál van. A savazott még keresi
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Nekem is ez a Szögmérő app van fent az Exa Tools-tól. Amióta az ausztrálnál (amúgy szintén Peti) láttam, hogy egy kijelzős szögmérő dobozzal ellenőrzi, azóta én is csekkolom a Work Sharpnál. Ha nem túl nagy vagy kicsi a távolság a pengeháttól az élszalagig, akkor stimmelni szokott a beállított szög.
Rájöttem, hogy van az appban (jobboldalt alul) egy ikon, amivel ferdén tartva is lehet nullára lockolni, majd onnan kezdi el mérni a szöget. Viszont akkor is zavar, hogy nem a padlóval párhuzamos egyeneshez van mérve a szög, hanem eleve egy ferde felülethez
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Digitalpimp #10196 üzenetére
Köszi! Megnéztem. Jól néz ki, valami ilyenre gondoltam.
-
LamaCube
addikt
válasz Sanyi.mTs #10199 üzenetére
Szívesen!
Ha tetszik ne engedd el. Szénacélon jobban gátolja a rozsdásodást, rozsdamentesen pedig inkább optikai elem.
Ezt a kettőt készítettem a legutóbb, hasonló forma mindkettő, de nekem a savazott jobban néz ki. persze ízlések és pofonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest