Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galoslac
tag
válasz Rokababa #14867 üzenetére
Egyáltalán nem buta, sőt..
-Azért írnak nekik, hogy leközöljék. Az írással vélelmezik, hogy leközölhetik. (ráutaló magatartás)
-Nem teljesen értem, de ha arra gondolsz, hogy egyik blogger a másiknak átküldi a cikkét, akkor a szándék számít. (véleményezés, átvétel, stb...)
..bemutatni... Elemezni vagy nyilvánosságra hozni?
-Elemzéshez nem kell hozzájárulás, a nyilvánosságra hozatal már teljesn más tészta.
-Évszámot szerintem nem kell, de akkor azt mondom, hogy csak akkor jelenhet meg az oldaladon, hogyha így jelenik meg [név - cím - évszám - kötetcím], másként nem.
Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
galoslac
tag
válasz mike1334 #14863 üzenetére
"nicknevek jó hírnévhez való joga"
Huhh, de beleszaladtam ebbe pár éve...
Nevezzük a júzerünkket mókuska11-nek.
Mókuskánk aktív fórumozó, mindenhez is hozzászól, szinte mindenről is van véleménye. A probléma ott kezdődött, hogy aki más véleménnyel volt mint ő azt elküldte a fórumon melegedni, majd általában privátban és mailben is kiosztotta már kevésbé cizellált formában. A fórum vezetősége úgy döntött, hogy előbb korlátozza mókuska hozzászólásának jogait, de mivel ez rettentően rosszul érintette cuki kis rágcsálónkat ki is tiltotta.
Eredménye: -egy sok-sok oldalas levél, amiben kifejti, hogy neki alkotmányos joga, hogy azt ír amit akar, részletesen kitérve a POPOJONE ismertetésére, egy NAIH bejelentés, és a domain tulajdonosának lakásáról és egy leveléről készült kép.
-
galoslac
tag
válasz #05304832 #14798 üzenetére
Gondolom benne van valamelyik kiszivárgott dumpba és bepróbálkozott.
Itt tudod csekkolni.Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
galoslac
tag
válasz Magnum_ #14765 üzenetére
Nem kár, de vannak bizonyos dolgok amiket meg kell csinálnia ha belép egy vevő. Ezt rendszeresen csekkolják a shopperek, és azért 1-2 shoppert csak az nem szúr ki aki nem akar....
(tök poén amikor a shopper előtt beszélik meg a dolgozók, hogy a hónapban még nem volt és már nagyon ideje lenne.. )Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
galoslac
tag
Hullanak az userek.
Van itt járműnyilvántartási troll?
Már a második autót találom aminek a bevitt és lefényképezett km állása nem egyezik. (egyiknél műszaki, a másiknál eredetvizsga)
-
galoslac
tag
válasz #34576640 #14659 üzenetére
Aham, és elvárod, hogy ezt benyelje a cég, vagy levonja az eladó fizujából?
Figyelmetlen volt az eladó, kaptál véletlen egy drágább terméket, és most örülsz mint majom a farkának? Jól foglaltam össze?
-
galoslac
tag
válasz LuckyL #14581 üzenetére
Mondhatni még jobb is, hogy megkapta. Nekem is volt hasonló beszélgetésem, 5 perces monológ után kérdeztem rá, hogy tuti engem akart-e hívni, mert tökre nem ezért tettem panaszt, és ráadásul nem is ellene.
Főnöke megkapta a központból a panaszt, és kezébenyomta annak aki akkor bent volt és nem csíp.
-
galoslac
tag
válasz nubu015 #14530 üzenetére
~1 éven keresztül figyelték, hogy miket nyitnak meg a tört progival, vagy van egy szép backdoor is?
Levelet host alapján küldték? (tehát whois->hostname=cégneve->cégjegyzék->elküld)
IP-t kötve hiszem, hogy puszira megkapták volna.Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
galoslac
tag
válasz mike1334 #14465 üzenetére
Igen, de ha nem találok más lehetőséget, akkor nem tudok szabályosan elállni.
Saját példa:
Elárazott telefon, poén rendelés.
X webshop, kapcsolatnál megadva Y cég, telefonon Z cég alkalmazottja hívott.
Futár hív, hogy van egy csomim, de ő még ilyet nem látott...
Csomag: Feladó A "cég"*, egy másik futárszolgálat címével, megrendelő egy francia nevü személy, és egy B cég.*-Csak a két futár szerepel a cégjegyzékben, a többi az még töröltként sem.
Dobozban 90%, hogy egy fake S9 telefon volt, átvétel esetén szerintem esélytelen lett volna elállnom...
-
galoslac
tag
válasz mike1334 #14462 üzenetére
A termék átvételének napja előtt is lehet gyakorolni az elállási jogot. Mivel sms-ben igazolták vissza, így szerintem az sms küldése is elégséges. (főként, hogy nem veszik fel és a honlap egy rakás fos)
-
galoslac
tag
válasz inf3rno #14452 üzenetére
"Top listák viszont vannak, hogy melyik a legjobb orvos, stb. mert azzal kapcsolatban senki nem panaszkodik..."
Kb. 0 valóságalappal, inkább ki írt több fb. posztot, hogy szavazannak rá, vagy ki mondatta be a helyi rádióban, vagy kinek van hekker ismerőse...
XY gyógyszergyártó év orvosa: Sármos fiatal doki 20k szavazat, nemzetközileg elismert prof: 100.
-
galoslac
tag
-
galoslac
tag
válasz Darth_Revan #14366 üzenetére
Pár éve volt egy webáruház aki közölte egy vásárlóval, hogy ha a következő rendelése is visszamegy akkor azt már joggal való visszaélésnek veszi....(harmadik alkalom után, 1 éven belül)
(emberként lanpartykra járt és ezen alkalmakra összedobott egy 5-600k-s gépet és lepucolva visszaküldte, hogy szaggat az aknakereső...)
-
galoslac
tag
Mt.
118. § (2) Az (1) bekezdés szerinti pótszabadság fogyatékos gyermekenként két munkanappal nő, ha a munkavállaló gyermeke fogyatékos.
294. § (1) c) gyermek: a családok támogatására vonatkozó szabályok szerinti saját háztartásban nevelt vagy gondozott gyermek; fogyatékos gyermek: az a gyermek, akire tekintettel a családok támogatásáról szóló törvény szerinti magasabb összegű családi pótlék került megállapításra,
Szerintem nem, köze sincs hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
galoslac
tag
válasz LuckyL #14216 üzenetére
Macedónia talán csak akkor adná ki, ha két sportáskában az ellenőröket is magával vinné.
Azzal, hogy azt nyilatkozza -hamisan-, hogy mást küldött az Amazon/neki nem működött/etc..., csak magánok okozna nagyobb bajt.
-
-
galoslac
tag
válasz davenport #14161 üzenetére
Amikor 90% trollkodásból írod pár sértetnek (sms átverés 2k-4k között), hogy tegyen feljelentést onlány, majd ~6 hó múlva kapsz egy megkeresést a kékektől, hogy nyiltatkozz bizonyos kérdésekben, majd később kérdésedre közlik, hogy van 500++ sértett és megküldték az ügyészségre az azért best szerintem...
(tuti kirakták a pofám az rk-n és dartsoznak rajta.. )
-
galoslac
tag
Pár nudista találkozó (kizárólag 70+) megoldhatja a problémát, téglát is fognak találni, de a profik még a kőművest is "lopják".
Komolyabban: Mennyire használják azt az ablakot? Milyen szoba van mögötte?
Befalaztatni nem fogod tudni, rácsot nem rakhatsz rá, így a legjobb megoldás az lenne, hogy próbálsz velük beszélni, mert ha még a jegyzőt is a nyakukra küldöd akkor tényleg átlép a "kiscsalád" a kertedbe.Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
galoslac
tag
válasz mike1334 #13801 üzenetére
Intrum csinált ilyet régebben, de az FMH-hoz már több adat kell:
Kötelezett esetén az Fmh. kérelemben nem kötelező kitölteni, de a Vht. 11.§(2) bek. alapján a végrehajtást kérő közölni köteles a végrehajtási kérelem előterjesztésekor az adós nevét (cégnevét) és az azonosításához szükséges adatokat (legalább a születési helyét, idejét és az anyja nevét, illetőleg a cégjegyzékszámát), ..
(anyja neve mező súgója)[ Szerkesztve ]
-
galoslac
tag
válasz mike1334 #13780 üzenetére
Elmennek ápolóknak hétfőtől, kedden a jogászok már műteni is fognak egyes osztályokon, doktor-doktor alapon.
True story amikor a gépész doktor ismerőst kollégának nézték és szakmai konzultációt folytatott vele az orvosa, mert összekeverte egy névrokonával.
-
galoslac
tag
válasz PeeterssoN #13761 üzenetére
?
Én is a jegyző mellett dolgozok, olyan jó 400 méterrel mellette.
-
galoslac
tag
-
galoslac
tag
válasz #77646080 #13621 üzenetére
Ebbe most nem mennék bele, de valamilyen szinten még lehet amig az algoritmus validnak írja és nem terheléssel nézik.
szerk.: Lényeg az, hogy ha a bk.kibocsátónál teszel panaszt akkor hamarabb jutsz a pénzedhez, előzetes jóváírást is lehet kérni.
[ Szerkesztve ]
-
galoslac
tag
válasz #37914880 #13618 üzenetére
Kártyádon van egy pesti szám ott kell bankkártyareklamációt indítani.
DE: Nem tőled kerültek ki az adatok, más nem fér hozzá a kártyádhoz, más nem szokta használni a kártyádat és nem maradt őrizetlenül sose. Ha ezek egyike is valószínüsíthető bonyolódik a dolog.-Olcsón megúsztad, valaki 1,2M-ért vett egy nagy plüss mackót. Ronda, de legalább drága volt.
ui.: google elég fasz ilyen téren, ha egyszer megadtad vásárlásnál a kártyád azt behúzta mint egy zsidó bankár
[ Szerkesztve ]
-
galoslac
tag
válasz t72killer #13531 üzenetére
Kottakalózok - A lemezszerződés
Kottakalózok - Stúdió és turné
Szerintem érthetőbb, mint bemásolni az Szjt.-t.
-
galoslac
tag
Urak!
ÁVDH-val beadható valamilyen módon FMH? (ügyvéd által, jogi képviselőként)
Szerintem nem, legalábbis nem találtam ilyet a man-ba.Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest