-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz bitpork #2796 üzenetére
azt akarja nekünk mondani, hogy az illetékfizetési kötelezettség akkor keletkezett, amikor a haszonélvezeti jog, tehát még életében, csak bizonyos társadalompolitikai célok miatt az állam meg a nav hagyta, hogy 5 évig ne fizesd be, hogyha teljesül a feltétel, akkor végleg elengedhesse.
első körben én is úgy gondoltam, hogy az illetékfizetési kötelezettség akkor keletkezik, amikor lejár a felmentés teljesítésére a határidő, de úgy látszik, a nav másképp gondolja.
a befizetésével az a gondom, hogy aki örökölte, annak nem volt lehetősége tevőlegesen fellépni a témában semmilyen irányban sem, tehát teljesen az akaratán kívül keletkezett hátraléka. azt meg az én jogérzékem nem veszi jó néven.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NBA és kosárlabda topic
- Házi hangfal építés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP SPECTRE X360,4K UHD,core i7 8705G,IntelHD+RX VEGA 4GBVGA,16-32GB RAM,512 SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Ubiquiti UniFi Security Gateway - USG-3P - Ingyenes futar eloreutalassal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest