Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz philoxenia #23090 üzenetére
A pénzéhességhez:
Az a baj szerintem, hogy mindent pénzben akarunk megmérni. Mennyivel vagyok jobb a másiknál: amennyivel többet keresek. Mennyit érek: amennyit el tudok kérni. Ezt is méregetjük és összemérjük, mint a ....)
Nem lehet valamit az árfolyama alapján értékelni. Vannak alul, és fölülértékelt részvények és hiába ingadoznak, a becsült valós értékük ugyanannyi.
Ha megbecsüllek, mint villanyszerelő, de holnaptól drágábban dolgozol, nem foglak téged jobban megbecsülni. Vagy ha az árfolyamod épp lemegy, nem foglak téged (mint embert, vagy a munkádat) emiatt lenézni. Szerintem ez a normális emberi viselkedés
Ha havonta 200ezerrel érek többet az utcaseprőnél, akkor őt én már hívhatom csicskának.Azért lenézett szerintem csomó állás (pl tanár), mert szarul keresnek. Pl abban, hogy ilyen kevesen választják a tanári állást többek között szerintem ez a lenézés is benne van.
Szerintem nem az a normális világ, ahol mindenki akkor húzza le a másikat, amikor tudja. Az élet nem egy capitaly, ahol mindig az húzza le a másikat, aki odalépett és annyival amennyit ér a telek/ház/szálloda. Tudom, hogy efelé megyünk, de ez szerintem nem jó.
Létezik kulturáltság, bölcsesség (nem okosság), szerintem ezeket az értékeket kéne előtérbe helyezni. Nem véletlenül lehet asszociálni az újgazdagról a bunkó, kultúrálatlan... szavakra. Nem a pénz a minden.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest