-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz dudLee #66323 üzenetére
Én használok ugyanilyen vmoda boompro mikrofonos kábelt, egy Sony MDR-1R -re van kötve, ezen skypeolok, meg ez szól az irodai gépen ha épp zenét hallgatok.
Én a világon semmilyen minőségbeli változást nem hallottam vele, ugyanolyan mint a gyári kábele.
Jó a cucc, jó rajta a hangerőszabályzó is (nem recseg ha tekerem), nekem praktikus is ettől, és mégsem valami csíra cuccon kell telkóznom egész nap
Szerintem ezen a szinten még nem fogsz változást hallani egy kábeltől, vagy csak minimálisat.
A muzikernél is van ilyen kábel, ugyanannyiért mint külföldről, ha érdekel nézd meg.
-
Illesvik
csendes tag
válasz dudLee #63869 üzenetére
Szia!
Pioneer SE-MS5T, AKG K92 és Audio Technica ATH-M30X között vacilálok. Árban a Sony is beleférne.
Fontos hogy zárt legyen, hogy minél kevésbé zavarja a mellettem lévőt. Elsősorban mobil és laptop hajtaná. Sokféle dolgot hallgatok, nem baj ha kis hangerőn is vannak jó mélyek.A Sony nak van jogosultsága ezen az áron?
Üdv Viktor
-
Bodz
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz dudLee #62613 üzenetére
hát, kijött a 660S. a HD600-at meg nem akciózták le. könnyen lehet következtetni a népszerűségére, főleg, hogy sokan még azonos áron is inkább a HD600-ra mennének.
viszont, ha már felmerült, és én is vacillálok a kettő között: ki melyiket preferálná a HD600/HD650 közül, és miért, és azonos áron? (visszakerestem, átolvastam a fórumot, de eltelt azóta pár év)
van mellette egy Beyer DT770 Pro-m és egy sokkal mélyebbe hangolt AKG N60NC BT-m. ezek maradnak is, mert van, amire ez, van, amire meg az jó.
egyébként egy 13 éves HD595-re alakított HD555-öt hallgatok az idő nagy részében. szeretem a kényelmét, a hangját, még úgy is, hogy gyengus alul. ezzel a hangzással és kényelemmel akarok feljebb lépni.
(a sor egy smsl vmv magic + myryad z40)
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz dudLee #61928 üzenetére
Mindjárt törlöm a topikot, nem akarok ilyen (jó) ajánlatokat látni...
Ha megjön a 400i és megírom a véleményem lehet itthagylak titeket. Aki olvassa a topikot az gyorsabban halad a lejtőn ... és én nem akarok tovább zúgni lefele. Már azt hittem megállapodtam a Fostex mellett, erre vettem egy hifiman-t...
Bodz: lol
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Spíler
őstag
válasz dudLee #59430 üzenetére
Hát,én nem tudom.Én is szemüveget hordok és még egy fejhallgató se nyomott,pedig van pár darab.Az már előfordult,hogy levettem a szemüveget és visszarakni nem tudtam a párnától,fejes le-szemüveg fel-fejes vissza,és még az se nyomott.Lehet nekem van valami ortopéd fejem.
Nem lehet,hogy valaki túlérzékeny rá?Vagy bazi vastag a szemüveg szára?Szerintem ez egy kicsit túl van misztifikálva. Vagy túl kényesek egyesek(kettesek is)[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Dorien
veterán
válasz dudLee #57526 üzenetére
DT990 Pro 250 ohm - Ezzel lesz basszus és tér bőven (nyitott), de éles magas is... EQ-val igen jó fejes. A plüss fülpárna nagyon finom anyagú. Jobban szorít, mint a Premium Edition, de a fém fejpánt hajlítható. 3m csavart kábel.
DT770 Pro 80 ohm - 3m egyenes kábeles, plüss párnás verzió. A DT990-hez képest kevesebb magas és zárt kialakítású (kisebb tér). A plüss párna valamivel kevésbé finom anyag, mint a DT880 / 990 plüsse.
Ha fontos a zajszigetelés, akkor a 770, ha nem, akkor 990 a jobb választás.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- iPhone topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest