-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz rodi81 #85313 üzenetére
Sajnos nem ismerem a hangját. Hogy mondjak valami használhatót is, az M40X-nél és az 50X-nél is rejtve van a vezeték a kagyló és a pánt között, így az nem is akad el semmiben.
M40X-ből van fent használt is aprón, ha esetleg nem idegenkedsz az azonnali párnacserétől. Ahhoz tudom ajánlani pl. EZT a fajta párnát is, pl. kánikula esetére. Én már a 2. párat rendelem, igaz nem M40X-re.
Alacsony ára ellenére iszonat jó, kellően kemény, de nem kényelmetlen a szivacsa, és a tapintása is finom. Nekem EZEN van most fent.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz rodi81 #85300 üzenetére
Az M40x jó fejes. Dögösre hangolt mélytartomány, de nem túlzóan.
A HD559-et semmiképp nem ajánlom.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz rodi81 #85300 üzenetére
Sennheisereket szerintem 58X alatt inkább felejsd el, ezen árszint alatt csak név van.
"szeretem a mélyeket és a szép tiszta magasakat"
Ha biztosra akarsz menni, akkor még spórolj, és M50X vagy Denon D1200. M40X-ben az audiofil sok mélyet talál, a basehead meg keveset. Attól még jó fejhallgató.
Ha szűkös a keret, akkor olcsóbban ott van még a Creative Aurvana Live!. -
ribizly
veterán
válasz rodi81 #72552 üzenetére
Nem feltétlenül vannak "mélyebb hangjai", csak max többre képes. De szerintem nem érdemes összehasonlítani a két fejest (én sem hallottam, de az ára sokat elárul).
Ha az a kérdés, hogy előrelépés e az M30x, akkor a válasz egy határozott igen.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
emiki6
veterán
válasz rodi81 #72552 üzenetére
Az m30x emlékeim szerint kaka, szóval nem gondolom, de ott a fejhallgatópláza, menj el, hallgasd meg.
Amúgy nem biztos, hogy lesz itt olyan, aki mindkettőt hallotta.
A specifikációk nem jelentenek semmit, ne is foglalkozz velük.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dorien
veterán
válasz rodi81 #72386 üzenetére
Invotone HD2000, Pioneer SE-MS5T, ATH-M30x
Shure SRH440 - sajna a fejpánt mechanikája nyekergős, de a hangja kifogástalan"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM