Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi94
senior tag
Sziasztok! Jelenleg egy modolt Superlux 681b-t hasznalok, de mivel zajos es nem szigetel rendesen, keresnek egy zart fejhallgatot utcai es benti felhasznalasra, hangban nem igazan szeretnek kompromisszumot kotni, elony lenne ha telefonrol ki tudnam hajtani, de nem lenne gond a nagy impedancia sem, mert egy Fiio10-el hajtanam (elvileg ezt a telefonomra is ra tudom varazsolni). Elsore a Digitech pro monitort neztem, de ezt nem igazam talaltam,, csak jaycaron, onnan pedig nem tudom, meg lehet e rendelni. Szoba johet meg esetleg a dt770 es az ath m50, arban ezek nekem huzosak, de ha meger ennyit a hangjuk, akkor raaldoznek ennyit is. Szivesen fogadok barminemu tanacsot es otletet. (Mind a harom fejhallgatorol eleg sokat olvastam mar, viszont egyeb alternativakkal nem igazan vagyok kepben.)
Elore is koszi.
Udv. Matyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Pad X9 – vissza az iskolapadba
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest