Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok
Milyen egérpadot tudtok ajánlani játékra?
melyik most a jó ár érték arány?
max 6-7 ezer ft ért vennék.nem költenék rá ilyen tizen ezreket.
Lézeres egérhez kéne.mi most a favorit?
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Hali
Jövő héten érkezk meg a Cyber Snipa Stinger egerem.Jelenleg egy gigabyte gp-mp8000 egérpadom van. Ez megfelelő hozzá vagy nézzek valami komolyabbat?
Valami vékony egér padra gondoltam, mert a giga nem éppen vékony.
Különben melyik felületű egérpad a megfelelő? Textil, műanyag stb?
-
pH érték
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech M705 vezetéknélküli egeret. A helyzet az, hogy nagyon nem oda megy ahova azt én akarom, teljesen más mint a sima egér. Alá tettem egy qck mini steel padot, de nem sok a különbség. Mi lehet ennek az oka? Esetleg üveg felület kell neki?
-
pigsty
aktív tag
Szervusztok!
Logitech LX8 vezetékmentes lézereshez milyen kéz, csuklókímélő egérpadot ajánlotok? (esetleg majd magamnak megnézem, a bútorhoz milyen kinézet passzol, ha lehet nagyon válogatni...)
5-10ezer Ft fölé nem mennék....eddig a legegyszerűbb alátétek voltak, talán az is számít ne karistolja alul az egeret nagyon
Amúgy ilyen az asztal elrendezése, olyan az asztallap, hogy az alkaromat az egérre rakva nem lesz vízszintes, nem simul asztalhoz, egérhez, hanem a karom könyök mindig kicsit lejjebb lesz az egérhez képest, szóval feszül, pontosabban nyomódik a csuklóm.
Köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
lolll3
tag
hali nekem logitech mx620-am van 3napos milyen padot rakjak alá?
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudom,és nem vagyok hülye.Egérpad,nem egeres topic.Csak nincs jobb,és aki egérpaddal foglalkozik,az hátha tudja a választ...
Nortek egos wl optikai egerem van.Pár éve meghalt,kidobódott a dokkoló-töltő adaptere.Most találtam egy másikat,aminek jó a foglalata,és látszólag tölti is,de nem vagyok biztos benne, hogy megfelelő e a leadott fesz,áramerősség, meg minden hasonló paraméter. Nem tudjátok véletlenül a gyári adapter adatait?A dokkoló alján lévő "RATING: 5V_____100mA a válasz a kérdésemre? Az adapteren 4.5v----450mA van.Ezzel merjem használni?
Előre is köszi!
Dodo
Ps: Bocs az Off-ért.[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Szia!
Itt van pár steelseries padiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
PNP
őstag
Üdv!
Tudnátok mondani pár merev egéralátétet? Tehát ami nem szövet, mert annak nálam mindig hullámos lesz a széle, valami jó csúszós fém/műanyag/üveg lap lenne jó. Kösz!
-
gg72
veterán
Kösz mindkettőtöknek, végül is Mionix Sargas 260 lett belőle, a Goliathus 4mm vastagsága miatt. Egyelőre még nem érkezett meg, majd írok róla pár sort.
-
dudika10
veterán
A control miért lenne műanyag?
Tök ugyan olyan mint a speed csak érdesebb a felülete, ilyen kis gödröcskék vannak rajta.
Egyébként internetezni bármelyik tökéletes szerintem, azt kell megvenni amelyik olcsóbb és méretben megfelelőbb.
szerk.: azért még elég sok helyen meg lehet venni a Qck mini-t.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Eddig egy Qck mini egérpadot nyüstöltem nagy megelégedéssel, csak 3 év múltán kezdenek látszani rajta az elhasználódás jelei... Amúgy nem játékra használom, csak sima irodai célokra egy A4Tech X-718BK egérrel. Gondoltam veszek egy újat, de a nagy keresgélésben 2 másik jelölt is akadt:A Qck mini-hez képest mik ezek előnyei/hátrányai, ha van van valakinek tapasztalata, leírhatná néhány sorban! A Goliathus esetében mi a különbség a Control és a Speed változat között, más a felületük?
-
Alex91
félisten
Bor egerpad, igenyeseknek .
(Nova Winner-hez hasonlitva nagyjabol ugyanazt nyutja a Magic Mouse-sal hasznalva.)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
gYaLo
őstag
Mit tudtok az új Razer Megasoma -ról ?
Van egy Logitech G500-as egérkém.
Milyen padot vegyek alá ?
Rengeteg padom volt már, szerintem a szövetnél maradok.
Vastag kellene, hogy sokáig tudjam használni, Mantis Speed volt az egyik legnagyobb szerelmem..iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
dudika10
veterán
A szövettel van a legkevesebb probléma tán. Eddig nálam szövet padon az összes egér működött. A qck-n még a V400 is gond nélkül megy megy, pedig az aztán válogatós.
Viszont én biztos, hogy inkább fele ennyi pénzből vennék egy Qck-t vagy Taito-t, marha drága szerintem.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
lorcsi
veterán
mx1000-hez vennék egy ilyet: [link]
szerintetek hogy bírja a textíl padot ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
dudika10
veterán
válasz Killer93 #2471 üzenetére
Nekem megnyúlt a kezem alatt, de sehol máshol és ez nem a takarítástól volt, hanem a folyamatos nyomástól napi 8 órában. Fakulás nincs sehol. Széle nem hullámos.
Pedig nem egyszer mostam így ki.
(Mondjuk én üvegen használom már az egerem, azt meg csak fogom és lemosom, és gyorsabb is, de ezt nem sok egér viseli el. Még jó, hogy még lehet kapni IMO-t meg WMO-t. )Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
-
Jimy83
aktív tag
Valakinek tapasztalat hogy menyire bírja a vizet a Steelseries qck pad?
Mert így hogy vizes ronggyal letakarítom csak a koszt kenem el rajt. -
czanga
őstag
Megrendeltem egy QCK minit. Köszönöm a segítséget, majd beszámolok a tapasztalatokról.
-
BemAnyó
senior tag
válasz dudika10 #2462 üzenetére
Az üveget semmire sem ajánlanám mert nagyon kevés egér viseli. A műanyagokból van jópár ami nem kopik gyorsan, pl a Func F széria amit én személyesen ismerek, használtam kb egy évig majd egy éve odaadtam egy havernak aki most is azt nyúzza, szóval 2 évet simán kibírt és alig volt 3k szóval nem túl drága. A lényeg amit előbb is írtam hogy ki kell őket próbálni úgy hogy ott vannak mind egymás mellet, és ha lehet akkor azzal az egérrel amit használsz mert mindenkinek más jön be a legjobban.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Etéren még teljesen új vagyok. Eddig egy ednet notebook protector pad-ot használtam, [link] ami elvileg jó egérpadnak is, de az elviselésnek most vége. Korántsem gamer célokra kellen, sima egyszerű hazsnálatla, de szerintem ez alkalmatlan. Egyszerűen nem csúszik rajta az egér úgy ahogy kéne. Az egér egy genius navigator 620. Lézeres elvileg. Mac alatt darabosnak érzem a mozgását, így a váltás megfordult bennem. Kellene valami, ezért várok tanácsot. Lehet az egér is cserés lesz idővel logi-ra, de ezt majd másik topicban... -
dudika10
veterán
-
BemAnyó
senior tag
Szerintem az igazán siklós padok a műanyagok ill aluk, elsőre destructort mondtam volna az a legsiklósabb műanyag amit ismerek, a vespula se rossz most azt nyúzom, de des azért jobb, az igazi száguldás pedig a exactmat ami alu, egy baja van hogy hideg, de ha nem túl drága akkor inkább a Func valamelyik egyszerűbb verziója, vagy a razer sphex amit nem ismerek de egy próbát megérne mert jó az ára, a szövetek is nagyon jók, de szerintem a g9 teflontalpának nem túl sok hasznát veszed rajtuk, ha kíváncsi vagy melyik milyen akkor itt tudod őket kipróbálni, amikor én legutóbb jártam a boltba kb 2 éve akkor még egy gép is ki volt rakva és az általad választott egér/bill/egérpad kombót ki is próbálhattad,
[ Szerkesztve ]
-
tsii_H
tag
hi. milyen tipusu pad koptatja legkevesbe az egeret, es csuszik legjobban? G9 ala kellene valami ami jo lesz, es szaguldos. meg azer birja is egy jo ideig, meg ne legyen tul draga sem
vagy ez ilyen "almodik a nyomor" kategoria?
vagy mit ajanlotok? nem igazan vagyok otthon a temaban, mer szinte vilag eletemben az asztalon egereztem, de igy hogy veszek egy uj egeret, akarok ala valami faja padot is. -
Adonimus
senior tag
Hali. Végül egy Mionix Alioth 320 padot vettem 3100 forintért. Meg vagyok vele elégedve teljesen. Remélem nem fog hamar elfogni.
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Yamaha R1
tag
válasz Bacardi16 #2454 üzenetére
Nem írtad, hogy számodra miért érdekes ez a pad. Azért, mert világít, vagy azért mert USB HUB van rajta? Ha a világítás érdekelne, akkor a nevesebb gyártók közül az Everglide termékpalettáját érdemes böngészgetned. Pl: Everglide Led
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok! Most vettem egy Razer Vespula-t a QCK mini -met cserélte, első tapasztalatom annyi hogy a kéztartó kemény egy picit, de pont jó a mérete(nekem) és kényelmes. A pad control oldalának viszonylag nagy a lod -ja vés egy pici hangja is van, viszont nagyon precízen mozgatható rajta az egér gyors mozdulatoknál, de azért a szövetnél sokkal finomabban mozgatható rajta az egér. A másik oldal a speed, na ennek semmi hangja nincs jobban siklik az egér rajta és sokkal kisebb a lod is (persze azért ez egér függő is). Nem ez a leggyorsabb pad az tuti, de szerintem ez egy kitűnő kompromisszum a gyors siklás és a kontroll között, aki meg az exactmat os siklásra vágyik az vegye azt. Jah és kitűnően tapad a kis lábaival az asztalhoz, meg se rezzen játék közben.
kb ennyi,
csak ajánlani tudom -
Bacardi16
tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Ilyen egérpadot szeretnék venni, de valamilyen márkásat. Van ilyen?
-
Adonimus
senior tag
válasz dudika10 #2451 üzenetére
A Qck-t ismerem. Volt már 2 is de hamar elkoptak. A méret az maximum a Razer Gholiathus mérete lehet, mert erre van méretezve az egérpad tartó:
Tehát akkor Razer vagy Qck?adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Adonimus
senior tag
Üdw. Épp egérpad vásárlás előtt állok.
3 ezer forint környékén szeretnék venni.
Kinéztem párat de nem ismerem ezeket, tudnátok tapasztalatokat mondani?
-Gigabyte GP-MP8000 gamer egérpad
-Razer Goliathus Omega Control egérpad (vagy a...)
-Razer Goliathus Omega Speed egérpad (a jobb? Logitech G5-höz kellene kis érzékenységhez.)
-Revoltec LightPad PrecisionKöszi előre a válaszokat.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Üdv! Van egy lassan 8 éves IME3.0-asom. Kicsit kopottak a teflon talpai. Lehet valahol venni? Még az is jó, ha nekem kell darabolnom.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tronnyeg
csendes tag
A köv hsz-emet eredetileg a logout-ra írtam, de ott nem jelent meg, ezért beteszem ide
Egészen idáig, egy Steelseries QCK mini egérpad, és egy MS WMO1.1a boldog tulajdonosa voltam. míg sajnos rá kellett jönnöm, hogy a mini 25*21-es mérete nem a legmegfelelőbb egy 400 dpi-s egérrel és mid-low sens beállításokkal való játékhoz. Volt hogy war-ok dőltek el ez miatt, általában negatív irányba, mivel rendre lemászkáltam róla.
A WMO1.1a-t semmi esetre sem cseréltem volna le, következtetés: sajnos új egérpad után kell néznem.
Elsőnek a sima közepes méretű qck-val szemezgettem, viszont rövid fórumozást követően felkeltették az érdeklődésemet a nem szövetből készült padok is. Természetesen mindenki a saját padját istenítette így aztán meglehetős káosszal a fejemben próbáltam teszteket és webshop-okat böngészve ráakadni a nekem legmegfelelőbbsöregéralátétreÍgy került az egérpadok terén már amúgy is hatalmasra nyílt látószögembe az üveg egérpad fogalma, ezen belül is az Icemat v2. A vásárlástól csupán két dolog tántorított el: a pad ára, ami duplája (ha nem triplája) az egerem árának, és a nagyon megoszló vélemények. Aki mellette érvel, az szinte isteníti, aki ellene az meg nagyon lehúzza. Ennyi pénzért, meg senkinek sem hiányzik egy pofára esés, úgyhogy úgy volt, hogy maradok a közepes qck -nál, vagy a qck+-nál.
Ekkor jött az isteni sugallat Hiszen a szomszédom (nagybátyám) díszmű üvegezéssel foglalkozik, miért ne lehetne nála savmart üveg, amiből nem túl nehéz dolog egy téglalapot kivágni Tőle tudtam meg, hogy ilyen üvegből 1 négyzetméter 17-18 ezer forint, amiből egy 32*27 cm-es közepes QCK méretű darab nagyságrendileg 1500 forintra jön ki. Mindenesetre ez is sok összeg számomra egy pofára eséshez , úgyhogy fogtam a kis egeremet, és kipróbáltam nála egy kisebb darab üvegen, lesz ami lesz alapon. Az 1.1-a tökéletesen működött rajta, a műanyag talpakkal elég furcsa hangja volt működés közben, ezért kipróbáltam a másik ugyanilyen egeremmel, amin teflonok vannak. Ez már sokkal jobban tetszett, rendelés leadva
Az egérpad elkészítése nem túl bonyolult: méretet felvesz, üvegvágóval kivág, széleket, sarkokat szépen csiszol, majd alaposan tisztít. Természetesen most nagyon leegyszerüsítettem a folyamatokat, hiszen ez célszerszámok nélkül aligha kivitelezhető, de bárki aki üveggel foglalkozik, meg tudja csinálni. Na persze nem olyan szépen mint a szomszédom
Miután elkészült a lényeg, kellett rá nekem valami dekoráció féleség, ugyanis eléggé snassz egy sima átlátszó üveglap az asztalon. Valami jellegzetes, egyszerű. Ezért döntöttem a Team Fortress 2 logója mellett (remélem a Valve nem perli le rólam a gatyámat is ), ami kedvenc játék, és a logót könnyedén ki lehet vágni egy műszaki kartonból, amit az üveg alsó felületére ráragasztva, fekete akril festékszóróval ráfújva megkapjuk a kíván alakzatot. Így is tettem, elég pofásra sikerült, örömmel nyugtáztam, hogy így már szívesebben teszem oda az asztalomra
Már csak a csúszás ellen kellett valamit kitaláni. Jött is az ötlet nagybátyámtól: vannak neki öntapadós, átlátszó gumi tappancsai. -De hááááát az Icemat-on is pont ilyen vaaan!! - mondam nem kis örömmel a képemen, így sikerült készre szerkeszteni a garázsprojekt egérpadot, ami még jól is néz ki az asztalomon. (persze kinek mi tetszik ugye, ez az én álláspontom)Működés szempontjából most nagyon meg vagyok elégedve vele. Van egy kis hangja neki. Próbáltam mindennel elnyomni ezt, kezdve a home made műanyag füzetborító egértalpaktól, a cellux-al bevont filc anyag tappancsokig, de a teflonnal a legjobb, és ezzel csúszik a legjobban. Hiába, a spanyol viaszt is csak egyszer lehet feltalálni, és ezt már megtették helyettem, maratdam a hyperglide-nál
Jó csúszás, elegendő méret. Így már egy 360 fokos fordulathoz pont elég a pad.Ez egész projekt megáll 2000 Ft alatt, ha nem számoljuk az egeret és az egértalpakat, amik akármelyik másik alátéthez is kellettek volna, viszont én ezt a padot ajándékba kaptam, úgyhogy méginkább megérte, de a teljes anyagköltség nem több 2000-nél, és akkor még talán eléggé fölé is lőttem.
"the cake is a lie..."
-
tronnyeg
csendes tag
válasz percyanderso #2445 üzenetére
Igen, nálam is hasonló van a lézeres egérrel, bizonyos felületeken. Ez a jelenség egyre jobban kijön magasabb dpi és magasabb frekvencia mellett. Tehát nálam 3200 dpi és 1000 Hz-en érezhető a legjobban.
Az én egerem ezt csinálja sima szövet QCK egérpadon, viszon az íróasztalomon nem. Lehetséges, hogy a nagy felbontás miatt zavarba jön egyes felületeken.
Pl savmart üveg egérpadon egy ms 1.1a tökéletesen megy, viszont a 3200 dpi-s lézer ott csinálja a legnagyobb ugrálást. Szövet egérpadon kevésbé zavaróan, de nekem ott is ugrál nagyobb dpi beállítások mellett. Sima felületű bútorlapon viszont nem csinál ilyet. Lehetséges hogy a minél homgénebb felületet szereti. Próbálgassad más felületen. Amelyik gépen nem csinált ilyet, ott milyen egérpad volt, illetve most milyen egérpadod van? Még ami eszembe jut most: esetleg az optika tisztítása sürített levegővel, vagy kontakt spray-vel.Meló után még írok.
"the cake is a lie..."
-
percyanderso
csendes tag
válasz tronnyeg #2442 üzenetére
szia,itt vannak a képek :
:405 dpi 1000 hz http://kepfeltoltes.hu/view/100715/4501000_www.kepfeltoltes.hu_.png
1800dpi 1000hz http://kepfeltoltes.hu/100715/dx_www.kepfeltoltes.hu_.png
3500 dpi 125 hz
http://kepfeltoltes.hu/100715/498624377N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png -
percyanderso
csendes tag
válasz tronnyeg #2442 üzenetére
szia,itt vannak a képek :
:405 dpi 1000 hz http://kepfeltoltes.hu/view/100715/4501000_www.kepfeltoltes.hu_.png
1800dpi 1000hz http://kepfeltoltes.hu/100715/dx_www.kepfeltoltes.hu_.png
3500 dpi 125 hz
http://kepfeltoltes.hu/100715/498624377N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png -
tronnyeg
csendes tag
Ja bocsi, még annyit, hogy milyen egérpadot használsz, illetve amikor a másik gépen próbáltad ki, milyen egérpad volt alatta?
"the cake is a lie..."
-
tronnyeg
csendes tag
válasz percyanderso #2439 üzenetére
Szia!
Nekem is volt hasonló problémám, igaz lézeres egérnél. Ha jól tudom a tied infrás.
Nem vagyok teljesen biztos, úgyhogy megtennél nekem olyat, hogy paint-ben ceruza eszközzel rajzolsz szabad kezű vonalakat, görbéket 125, 500, 1000 Hz-es beállításokkal, különböző dpi-ken, és belinkeled ide? Ez elég jól megmutatja, hogy mennyire ugrál az egér, és menyire követi le a mozgásokat.[ Szerkesztve ]
"the cake is a lie..."
-
DrGonzo22
őstag
válasz Benhill #2440 üzenetére
Valami mosószer + körömkefe + kád/lavór/mosdó. Nekem bevált, már vagy tízszer mostam ki így, nem kell finomkodni a körömkefével sem, széleit belülről kifelé súrold csak. Utána 2-3 öblítés, nem árt vegyszermentes körömkefével is rámenni egyszer, végül folyóvíz alatt egy öblítés. Utána jól rázd ki, ilyen időben 10-20 perc alatt megszárad. Olyan lesz, mint újkorában, az egér is pontosabban fog működni.
Egér optikáját pedig a porszívó szűkítőjével érdemes tisztítani (csak odatartod a nyíláshoz maximum szívóerővel, és kész is), amikor először csináltam egy két éves egéren alig akartam elhinni, mennyivel pontosabbá vált, azóta minden hónapban tisztítom. Az egér, billentyűzet többi részét a kárpit kefe fejjel érdemes porszívózni, minden szennyeződést leszed, és kíméli az eszközöket, sokan nedves papír-zsebkendővel szedik le a koszt, ami hülyeség, a víz befolyhat, és nem is túl eredményes, csak benyomja a koszt a mélyedésekbe, az egér belsejébe.
(Ja és ugyanilyen egérpadom van, szóval nem kell leválástól tartani. Széleket viszont csakis belülről kifelé mindig, különben kirojtosodhat, leválni mondjuk rossz irányú dörzsölés hatására sem hiszem, hogy leválna.)
[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Nekem qck+om van, csak kicsit a kezemtol az evek folyaman retkes lett. Mivel/hogy tisztitsam meg?
Vizes torlorongyra mar gondoltam, csak attol tartok felvalik a szovet. -
percyanderso
csendes tag
Most vettem nemrég eredetibe windows 7-et.
A notin pedig xp-van.
Mindegyiken kiprobáltam,csináltam egy videot(csak egyenssen huzom,NAGYON egyenessen) és fel is töltöttem youtuebra http://www.youtube.com/watch?v=CrNE0UMhrwQ
Megprobálom megint az xp-n figyelmessebben,lehet ott is van hiba,de újra tetttem a drivert(gép resi) és kb 5 percig hibátlan volt aztán elkezdte,de lehet hogy nem és csak nem figyeltem nemis tudom,de ha megnézed a videot megérted milyen idegesítő,jhajjj lett volna a boltban explorer 3.0
aki segít kap csokit! -
dudika10
veterán
A leggyorsabb az alu és az üveg, nagyon jók, csak pl marha hideg a kéznek.
Műanyag gyorsan kopik, hangos, egyszóval nem a legjobb.
Általános felhasználásra a szövet a nyerő, legjobb a kéznek, finoman siklik rajta az egér, nem olyan hangos.Továbbra is a qck-t vagy a taitot ajánlom esetleg Razer Goliathus pl.
De van még jópár jó kis szövet pad.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Dizson
tag
Hali! Razer Abyssus-hoz tudnátok nekem valami jó egérpadot ajánlani?
-
Yamaha R1
tag
válasz percyanderso #2433 üzenetére
Mindig ugyanazon az USB porton próbáltad, vagy esetleg megnézted másikon is? Ha a többin is ugyan ez a helyzet, akkor ezt a részét lezárhatjuk, nem itt lesz probléma. Régebbi egér driverből nem maradt fent valami? Setpoint, Razer driver nagyon nem komálja egymást. Op rendszerek milyenek? (saját géped és a noti, amin próbáltad.)
-
Yamaha R1
tag
válasz percyanderso #2431 üzenetére
Az USB frekvenciáját állítgattad? Itt egy program. Első körben nézd meg milyen hz-en használod az egeret. Illetve próbáld megfigyelni azt, amikor elkezdi az ugrálást. Változnak-e ilyenkor számottevően az értékek.
[ Szerkesztve ]
-
percyanderso
csendes tag
nem,más egér működik rendessen
-
AKHook1
tag
válasz percyanderso #2429 üzenetére
Nemlehet, hogy meghalt a gepedben az usb-port
Hisz nyakas gaz fajtánkra bitófa vár....Igyunk hát pajtás yo ho!
-
Yamaha R1
tag
válasz percyanderso #2427 üzenetére
Igazából lenne még jónéhány dolog, amit érdemes megnézni. Ennek ellenére inkább azt javasolnám, első körben próbáld ki egy másik gépen. Ha ott is ugyanezt produkálja, akkor frissítsd a firmwaret. Még mindig fennálló hiba esetén pedig vissza kellene vinni a boltba és kicseréltetni. Valószínűleg hardveres problémája lesz.
[ Szerkesztve ]
-
percyanderso
csendes tag
szia
eleve kivettem a a rámutatás p.-t meg a driver nélkül is szarakszik -
Yamaha R1
tag
válasz percyanderso #2425 üzenetére
Razer driverrel, vagy anélkül csinálja? Ha azzal, akkor próbáld ki anélkül és a Windows egérbeállításoknál a "rámutatás pontosságának javítását" is mindenképpen kapcsold ki. Volt hasonló gondom Diamondback-el, úgy vettem észre a driver a ludas.
-
percyanderso
csendes tag
sziasztok!
nemrég(2hete) vettem egy razer abyssus egeret, DE
ászrevettem hogy w windowsban és a cssben is van hogy tökegyenessen huzom az egeret akkor ugrál összevissza a pixeleknél,probáltam másik egérpadnál is,asztalon is,papíron is,ugyanugy,persze ez nem mindig van de ha van idegesítő pl amikor egy videonál visszakarom tenni pl 1perc 2másodpercre akkor ugrél összevissza felemelem elteszem és jo,és cs-ben is amikor fejbelönél ugrál.
valakinek valami tipp? segítsetek kérlek,íghy nagyon szar -
Yamaha R1
tag
Akinek régebb óta van Taito-ja meséljen már picit. Mennyire kopik? A megkopott részeken mennyivel lassabb az egér mozgása?
Elsősorban a drágább padok közül szemezgettem, de kipróbálás után nagyon bejött. Ettől érzésre jobb minőség talán csak a Q-pad, bár az nem kimondottan tartós. Attól félek a Taito sem az.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
5E értkébe melyik a legjobb?
-
Nova96
őstag
Üdv steelseries 4HD megéri e a 5k vagy nem vagy qck?
-
dudika10
veterán
válasz enginev3.0 #2417 üzenetére
A sima qck 32*27cm kb.
A taito hatalmas, 40*32cm. Csekkold le a méreteket mielőtt akármit rendelsz.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
tronnyeg
csendes tag
válasz enginev3.0 #2417 üzenetére
Sima QCK-t vegyél akkor, az a közepes méret, nekem QCK-minim van, de kicsinek találom, mert alacsony sens-el játszok. kb az egész egérpad kell egy 180 fokos fordulathoz.
"the cake is a lie..."
-
enginev3.0
félisten
válasz tronnyeg #2416 üzenetére
Sajna a helyem se túl nagy, nagy a Logitech Wave foglalja a helyet... cserélni kéne megint
Akkor lehet QCK lesz, este megrendelem egyiket hasra ütés szerűen.
Am a serverre felmész, vagy felmentek játszotok pár percet és már is mennek az emberek, sajnos mostanában nem értem rá én se annyit, de mostantól megpróbálok többet lenni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tronnyeg
csendes tag
válasz enginev3.0 #2415 üzenetére
Cső Engine! Nekem QCK-m van, és nagyon bejött!!! Taito-val tapasztalatom nincs, de hallottak alapján az is hasonlóan jó.
Más off: Szerverrel mi van? Múltkor is fennt voltam és nem volt senki... Ennyi embernek nem tetszik a source??
Szóval ha engem kérdezel, akkor QCK, főleg hogy háromféle méretben van, ha esteleg egy taito túl nagy lenne, vagy nemtudom milyen egérbeállításokkal jácccasz
[ Szerkesztve ]
"the cake is a lie..."
-
AKHook1
tag
válasz enginev3.0 #2411 üzenetére
hat ipon-on nem valami nagy a felhozatal
-
AKHook1
tag
válasz enginev3.0 #2409 üzenetére
Razer Goliathus Alpha Control esetleg.
-
enginev3.0
félisten
Helló
Logitech G9x mellé, milyen egérpadot ajánlotok?
Roccat Sense Adrenalin Blue
Ezt nézegetem, a kinézete nagyon megtetszett, de jó is?
Esetleg más?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Integra
titán
nah, roccat taito lett a vége, középső méretben.
nemtok mit mondani róla mint, hogy működik....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Locutus
veterán
válasz AKHook1 #2405 üzenetére
Rángattam, teszteltem most össze vissza, és 800-tól 6000dpi-ig soha sem jön zavarba
Az előző ms comfort 3000 pl mindig eltévedt, ha az üvegfelületen lévő kis izzadtság foltra tévedt, amit pl az ujjam hagy nagyobb melegben. Ennek meg se kottyan.Btw, rájöttem arra is, hogy a Ghostról a neten csupa szar kép van Élőben sokkal sokkal jobban néz ki...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
AKHook1
tag
válasz s.s.j.goku #2400 üzenetére
Sok külömbseg nincs. Barrmelyiket veszed jol jarsz. Tapasztalat, nem igeret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest