Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #49 üzenetére
Nagyjabol tudjuk, hogy 125+ millio Steam user van.
Illetve azt is tudjuk, hogy az Nvidia egy negyedevben-evben mennyi GPU-t ad el.
A Steam statisztika pedig generaciok ota lekoveti mas piackutato market share-t.Nyilvan koppra pontos darabszamot nem mutat meg, de saccperkabe igen, trendekre is jo.
-
hapakj
őstag
válasz Dragon3000 #37 üzenetére
Igen, olvastam, ahogy említettem nekem ez spekuláció és pletyka kategória egyelőre.
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #45 üzenetére
Hogy érted hogy néhány ember?
Steam statisztika alapján elég népszerű a 4080. -
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #43 üzenetére
Akkor mondom egyszerubben: adott egy 4080 es a kovetkezo 2-3 ev alatt megjelenik
50 G-Sync certified monitor, amibol az userek vesznek.
Aztan ha flicker meg anyamkinnya van, mert kene hozza uj driver amiben syncet, HDR-t, idle fogyasztast stb javitottak, akkor ezek az userek csak nezhetnek maguk ele.Es akkor meg megjeleno jatekokrol, szoftverekrol nem beszeltunk.
Sok a valtozo egy vga eleteben, teljesen mindegy, hogy milyen friss generacio. -
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #41 üzenetére
Driver verzio lehet nincs olyan regi nagy mennyisegben, viszont hetrol hetre no azoknak a szoftvereknek/hardvereknek a szama, amiket csak az uj driverekkel tudnak tamogatni.
Uj monitor jott a piacra, uj jatekok, uj szoftverek es azoknak a frissitesei, gondolj csak egy sima VLC vagy bongeszore, ott is hardveres gyorsitas van.Ezeket csak uj driverben javitjak, ahogy lathatod a changelogban mindig.
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #37 üzenetére
Szerintem az Nvidianak megvan az a statisztikaja, hogy mennyi bugot-problemat okoznak az outdated driverek.
Teljesen valid erv, hogy ez ellen tegyenek valamit.Ez kb hasonlo, mint amikor a Google akarta az Android frissiteset atvenni, hogy ne kelljen az OEM-ekre varni honapokat eveket.
-
hapakj
őstag
válasz Dragon3000 #32 üzenetére
miért kellene gyakrabban frissíteni?