Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Én a 0.9.8r4600-at használom, ez kevesebbet tud?
-
FÖNÖK
tag
hi!
0.9.6. és 0.9.8. PCSX2 emuval próbáltam
Tekken 4 és Tekken 5 alatt függőleges fekete csíkok jelennek meg ha nem nativ felbontásban játszom. Nativ felbontásban viszont ronda a játék.
Ha valaki tudja a megoldást a problémára az kérem írjon.
köszönöm -
janihunk
senior tag
Kisebb problémám adódott ha a God of War 2 nem nativ felbontásban játszom akkor szellemképes lesz. Van erre megoldás?
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1189 üzenetére
Csak bírják a szervereik,meg legyen mindenhol stabil kis pingű gyors internet,csak sajnos ez még itthon nem igazán jellemző,+ a mobilnet sem igazán erre való.
Az onlive is jó lenne,ha megoldanák valahogy hogy: jobb tömöritésű bejövő videó kisebb bitrátával,jobb codecel,kérdés a szerverek kibírnák-e, hogy a jobb minőségű grafikát kiváló minőségű,de kisebb bitrátás tömörítéssel tudják elküldeni.A legtöbb otthoni/irodai gép a HD-s videókat gond nélkül tudná kódolni. A reakcióidő(szerver/otthon/szerver) legyen alacsony,valaki 100-as pinggel már ellenne,van akinek a 10 is kevés. -
janihunk
senior tag
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1187 üzenetére
Pontosan a X vonalhoz a leggyengébb az emu ellátás,az xbox emun is csak pár játék megy,pár ember összetenné a kezét meg elmondana pár imát,ha lenne működő xbox360 emulátor,még régebben volt szó róla,talán a vista megjelenése előtt hogy a vindowson menni fognak a xbox360 játékok(jelenleg valami hasonlórol volt szó nemrégen a win8 esetében),de lehet hogy ezekre a hírekre nem jól emlékszem,elég régebben olvastam róluk(hátha valaki jobban emlékszik rájuk.
Egyébként léteznie kell emuknak az aktuális konzolokra,elvégre a játékokat pc-n írják,a fejlesztői környezetet meg csak nem konzolon használják.Azért megnézném azt a gépet amin ez fut.Az még lehet hogy nem valós időben futtatja a programot,sajnos a programozáshoz nem értek. -
janihunk
senior tag
válasz
tzsolesz #1184 üzenetére
Hát nem tudom hogy vagy vele de a legújabb pc-s játékhoz is igen csak kell már a 4 mag. Az más kérdés hogy a ps2 ben egy 300mhz-t sem elérő proci van és pc még is több GHz kell neki. Örülj hogy van. Sőt a legtöbb konzolhoz van emu. A két főhöz persze nincs. Sőt szerintem ha lesz is csak PS3 hoz lesz mivel x360 hoz még kezdeményezést sem láttam sehol. (pedig azt már ennél jobban nem lehet ízekre szedni, gondolok itt a jtag ra pl.)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
robogo81 #1183 üzenetére
Köszönöm. Este kipróbálom.
Igazából kicsit csalódott vagyok. XBox360-on nagyon szép a játék, és érdekesnek is tűnik. Sajnálom, hogy van egy 100K-s gépem, és ilyen dolgokra pazarolom a nyers erejét, hogy tudjak játszani egy nem is HD játékkal , egy rakat kompromisszummal.
Haldoklik a PC? Igen haldoklik. Ez a játék nem is régi, de leportolták PS2-re, ami egy igazi őslény......
-
robogo81
senior tag
válasz
tzsolesz #1181 üzenetére
Sziasztok.
tzsolesz: jelenleg csak a pcsx2 emu ami működőképes ps2 emulátor.
Itt megnézheted a játékot az emun működés közben,ott van letöltési link a legfrissebb emulátorhoz is ,meg a beállításokhoz.
Nekem is 64 bites a windowsom ,használd nyugodtan amiket kiadtak,de lehet hogy kell a futtatásához a Visual cc+ 2010 is(ha valami .dll-t hiányol).A programhoz inkább egy jó erős proci kell(minimum 2 magos,de valamiért az intelt jobban szereti),az is magas órajellel.Jelenleg inkább az a jó ha több mint 2 magos a gép mert mostanra tudja a több mint 2 magot kihasználni rendesen.
De szerintem a gépeden elmennek a játékok nyugodtan,lehet csak kisebb kompromisszumok kellenek csak(felbontás,élsimítás),a nagyon gépigényes játékok meg mehetnek alapfelbontás,meg a speedhack is legyen bekapcsolva,sokat dob a sebességen. -
tzsolesz
nagyúr
Egyébként mi az az alap konfig, amin szépen fut minden játék?
E8400@4Ghz, 4GB DDr2, HD4850 1GB megfelelő lehet? -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. WIN7 64bit-hez mi a legjobban működő PS2 emulátor? A Jurassic: The Hunted-el szeretnék játszani.
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1177 üzenetére
Én mikor először kipróbáltam már 0.8.x volt,de a lemmings
még elég bugosan futott rajta.
L3zl13:Én se gondoltam komolyan hogy a minimum gép elég lenne,de a srácnak pár régebbi játék lehet,hogy elfutna kisebb kompromisszumokkal(bár abba a lapba egy teljes értékű Core2Duó sokat segítene).
-
L3zl13
nagyúr
válasz
robogo81 #1174 üzenetére
Ez a minimum konfig nagyon kevés szerintem.
Nekem AMD X2 4200+, 3GB RAM, ATI 3870 és a Rogue Galaxy csak 20-30FPS-sel futott 50 helyett. (Ez mondjuk tudtommal a gépigényesebb játékok egyike.)
Igaz ez már több mint egy éve volt, azaz még 0.9.8 előtt (0.9.7 utáni SVN-eket próbáltam) de 100%-ot nem gyorsult azóta szerintem, és az emlytett minimum konfig sokkal gyengébb mint az enyém.Ami tény, hogy az intel procikat és az nvidia kártyákat (vagy az enyémnél újabb generációs ATI kártyákat és AMD CPU-kat) jobban szereti. De csodát itt se várjunk.
2 mag és SSE2 (SSSE3, SSE4 jó ha van) támogatás a minimum. A mag órajel pedig 3GHz körül ajánlott.
VGA kevésbé lényeges. Pár éves, közép kategória, vagy mostani alsó kategória is elég elvileg. Sajnos az enyém belső felépítésében van egy pár bottleneck ami pont nem fekszik az emunak, de az újabb kártyáknál ez már nem gond. -
robogo81
senior tag
válasz
Csabee86 #1168 üzenetére
Csabee86:saját véleményem az hogy lehet hogy a gyenge pont a procid,ha esetleg tudnád húzni bőven 3 GHz felé sokat javitana.
A legújabb emukkal,meg a speedhackel,lehet hogy gond nélkül elmennének a játékok,de olyan ami nagy területet,vagy erős 3d-s kinézetű,lehet belassulna,pl: GTR-3/4,meg a Shadow Of Colossus lehet még nativan is szaggatna.
Rajtad áll,a minimum géphez(P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700.) képest sokkal erősebb,ha van otthon játék/vagy tudsz kérni,akkor nyugodtan próbáld ki,(ha szereted a RE. Veronika-x-et az rég gond nélkül megy gyengébb gépen is),az alapján el tudod dönteni,hogy megéri-e,vagy veszel egy jó állapotú használt ps2-őt(ha az emuval akarsz nagy felbontásban játszani,akkor szükséges egy olyan gép amin a legújabb pc-s játékok is tudjanak gyorsan futni,sajnos nagyon erőigényes az emulátor). -
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1169 üzenetére
Üdv mindenki.
Janikhunk: leírom ide is hátha itt hamarabb olvasod:
LilyPad setting/Pad1 fül:Jobb alsó sarok:Add Force Feedback Effect alatt az irányítót kiválasztani,rányomni a big és a smart motor gombokra,utána az uj ablakban már lehet nyomni a test gombot,ha minden rendben 2 féle rezgés lesz,nekem ilyen irányítóm van azzal gond nélkül megy.
A ps3 emu még inkább csak tesztverzió,de legalább elindul még ha össze is omlik hamar,a youtubon már van videó róla. -
janihunk
senior tag
Sikerült beszereznem egy ilyen: kontrollert az lenne a kérdésem hogy az emuban hol kell bekapcsolni a rezgést? Játékban be van de nem rezeg. Ps2 konzolon meg rezeg, tehát jól müxik a kontroller.
Amúgy nem tudom ismeritek-e az oldalt: KLIKK Szinte naponta jön úgy pcsx2 verzió. Az oldalon megtalálható a kezdetleges PS3 emu is meg még jó pár hasznos dolog.
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi gépemen érdemes lenne-e kipróbálnom a PS2-es emulátort?
Processzor: Intel Celeron E3200 dual core 2x 2.4Ghz
Alaplap: Asus p5kpl-am
Winchester: Western Digital 320Gb
Memória: 4 GB DDR2-es memória
Videókártya: Sapphire Radeon HD6450 1Gb DDR3, DX11, Open GL 4.1, 7.1HD sorrund sound, HD3D technológiaVálaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv: Csaba
-
jucko
csendes tag
Szasztok pls küldjetek egy linket egy működö ps 2-es emulator programrol mert nem találtam müködőt plspls
[ Módosította: Viktor77 ]
-
robogo81
senior tag
válasz
ricso1998 #1160 üzenetére
Sziasztok.
ricso1998: milyen géped van?
Én azt gondolom,hogy a videó kártyádat nem támogatja emulátor.
Ezt találtam:
Pcsx2 gépigény / Ps2Minimális gépigény
AMD 64 vagy Intel Pentium 4
(támogatnia kell a procinak az SSE2-t)
512MB RAM
Geforce 6200 256MB vagy ezzel egyenértékű Ati Radeon !
Pixel Shader 2.0 támogató videókártya
Ajánlott gépigény:
AMD64 X2 6400 vagy Intel Core Duo E8400
1Gb vgay inkább 2Gb RAM
Geforce 9800GT 512MB vagy ezzel egyenértékű Ati Radeon !
A hiba üzenetedböl gondolom ezt.
-
ricso1998
csendes tag
sziasztok a segítségeteket szeretném kérni abban hogy helyesen konfiguráljam a pcsx2 0.9.7-es emulátoromat.
nekem az is jó ha egy másik fajtához adtok leírást stb.
amim most van azzal az a baj hogy mikor elindítanám a játékot azt írja ki hogy:"gsdx Supported pixel shader version is too low
suported:0.0
Needed: 2,0 or higher " nem tudok vele mit csinálni kérem segítsetek.előre is köszönöm.
A fórum nem kifestő.
[ Módosította: Viktor77 ]
-
priti
addikt
válasz
sz_abika #1158 üzenetére
Pedálok is olyanok félig lenyomva, mintha padlóznám. Értem hogy mit csinálsz, csak az "egész használható" -ról más az elképzelésünk. Szerintem a G27 amikor mindene működik tökéletesen egy játékban, akkor 900 fokon már egész használható lenne ha adnának hozzá külön kéziféket is, mert amúgy egész jó, de az hiányzik és egyik funkciógomb sem esik kézre kézifékre programozva. Amit Te csinálsz ezzel a gémmel az számomra már élvezhetetlen, annyira már nem vagyok lelkes játékos, hogy így küzdjek vele. Nekem ennél több kell ahhoz, hogy lekössön. Ez így már csak ugyanaz a bohóckodás, mint billentyűzettel.
-
sz_abika
addikt
A kormányszöget a logi profilerrel tudod belőni.
Csinálni kell benne egy profilt a pcsx2nek és így alkalmazható rá. FF helyett centering viszont működik, úgyhogy az jó legalább
Az érzékenységet növelni, meg a holtjátékot csökkenti radikálisan, csak ésszel kell csinálni.
Én egész használhatónak találom már ^^ -
priti
addikt
válasz
sz_abika #1155 üzenetére
Megnéztem, ebben a pillanatban léptem ki. Rájöttem hogy a PAD állításához nem kell kilépni a játékból, elég csak az alkalmaz gomb mögötte és így gyorsabb volt. Csináltam memkarit is, el is menti, isteni... aztán lejött a lényeg, hogy ez így ugyanaz a copakodás, mint az xbox-os directinput.
Neked se 360 fokos a kormány ne aggódj, messze nincs az annyi.
Az hogy a lilypadban emeled az érzékenységet, vagy a kormány max elfordulási szögét csökkented egy és ugyanaz, tökmindegy. A végeredmény, hogy ha nem veszed a kormányt 90 fok alá akkor dedzónos marad, hiába veszed le a dedzón csúszkát nullára. tré-tré-tré, a játékban meg ott a 900 fokos kormány a menüben, behhe... elsírom magam.
Valaki toljon már egy wheel plugint hozzá... pit-sá-baaaa. Lilypad alkalmatlan értitek?
AL-KAL-MAT-LAN -
priti
addikt
válasz
sz_abika #1155 üzenetére
LilyPad svn r4510, 0.10.0
Ennél különb plugint nem találtam. Keresgéltem, (mert azt így meló közben tudok, úgyis a gép előtt kockulok) de a többi mégbutább. Ebben ha az analog stick-re felkonfigurálsz valamit akkor élesedik az FF és be lehet pipálni. Hogy megy e azt csak otthon tudom megnézni, de azóta rá se néztem. Az a baj, hogy már öregszem. Néha belelkesedem és akkor pöcsölök vele, máskor meg a gondolatától és elfog az undor, hogy még otthon is valami ilyesmit csináljak. Úgy volt hogy, hogy ránézek, de itt át kellett állnom egy progival interbase-ről firebird-re ami nem volt olyan zökkenőmentes, mint elsőre látszott és az épp elég volt, de majd hétvégén erőt gyűjtök talán és megerőszakolom magam remélem, mert néha jó lenne egy picit taposni este a G27-et új pályákon. Nekem meg a GT4 teljesen új, szóval bejönne, de valahogy stresszmentesebb volt leszedni egy avi-t és bambulni
-
sz_abika
addikt
részletesen leírhatnád a kormány setupot majd...nekem most lilypad és profilerrel egész kezelhető 360fokosként a kormány, úgyhogy a lilypadban 2.000s érzékenységet adok mindennek, és analog stickként azonosítja a kormány+pedált.
viszont FF nincs, csak centering a profileren keresztül -
robogo81
senior tag
válasz
robogo81 #1152 üzenetére
Ja kihagytam hogy a memcards mappában tárolja a kártyákat,ha törlöd automatikusan létrehozza a program indításakor.
Formázni úgy tudod legegyszerűbben,hogy a CDVD fül alatt nincs lemezt választod,és a CDVD teljest indítod el,akkor bejön a klasszikus ps2 téma,és úgy teszel mint az igazi gépen. -
priti
addikt
válasz
robogo81 #1150 üzenetére
Ha a "device diagnostics" ablakban ráklikkelek duplán a G27-re és úgy tesztelem a PCSX2-ben, hogy a háttérben fut a Logitech Profiler (előtte el kell indítani, mert ha közben indítom el, akkor hibát észlel és leáll az emulátor) akkor 900 fokon éri el az 1-es értéket a tengely a tesztablakban, tehát elképzelhető hogy mégiscsak jó lesz az analog stick-en, ahogy mondod, csak a játékban meg nem az analog stick-kel kell kormányozni, biztos át lehet állítani a játék menüjében, legalábbis remélem, de már nincs kedvem vele foglalkozni, holnap azért még ránézek.
Az a baj, hogy semmit nem ment el. Menteni hogy kell? Én arra megyek, hogy Boot CDVD fast, egyből elindul a gém, bejön a menü, azon átszaladok, gyors futam minden, aztán amikor elkezdődne a verseny akkor csíkos képernyő ott ugye pöcsölök, hogy bejöjjön a menü, ott leveszem a fényerőt 0-ra, akkor abbahagyja a csíkozást végre, aztán kilépek, mert valamit rossz helyre tettem például, mert lövésem sincs a ps2-es játékokban a joy-on mi mi szokott lenni, szóval amikor újra elindítom a játékot megint 3-ason van a fényerő és a csíkozás miatt megint pöcsölhetek, csak ott zongorázom, igazából a menüt sem tudom mivel jön be
Bocs de full kezdő vagyok ps2 emulálás témában, biztos el lehet menteni a játékban a grafikus beállítást, csak nem vágom hogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest