-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasers
tag
Sziasztok!
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Legkésöbb október közepe.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
200.000ft, de ha 150.000ig kb kijönne boldog lennék.(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
“Másodállás”. Rövid videókat vágnék rajta 90%ban, így ez a szempont. Max kb. 1-2 perces egy kész videó. Néha képszerkesztés.(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nem igazán(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Az árkategóriában a best buy.(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
-
(8) Netbook tömege?
-
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Mindegy(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
ssd min. 512gb. Ram 16gb(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Tecnikai adatokban nem vagyok otthon. Mint említettem csak videó vágásra lenne használva.(13) Eddig kinézett netbookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó netbookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
-
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Csak használt.u.i.: macbook prot nézegettem már 2016-2017 verziót. Tapasztalatok alapján azon mindent tudnék csinálni és használtan találni 150-200 környékén jó állapotút. Ez lehetne egy támpont. Nemtudom, hogy windowsos laposból jobban jönnék e ki ár érték arányban. Természetesen ha nem, a macbook is tökéletes nekem, de Ti jobban értetek a dolgokhoz, így rátok hagyatkozom. Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G173RM 360hz
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5540, 5550, 3560, 3561 i7, 9-11. gen. Nvidia 4k Touch jó akku, gar, MPL, Foxpost
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 3440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest